Ada-jeje Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Bo astow nie wydaje sie pierwszej osobie ktora dzwoni ze chce psa, tu trzeba wyczuc w jakim celu chce psa i czy jest osoba odpowiedzialna zeby byc wlascicielem takiego wlasnie psa. Asty to kochane psy ale nie dla osob ktorzy maja zero wiedzy o psach. :shake: Quote
wilczek007 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 no wiesz cooooo?...zas nie jestem taka nic nie wiedząca:shake:...ale spoko, to było półżartem, bo sama bym sie cieszyła jakby to sprawdzał ktos znajacy bardziej te psy. Quote
wilczek007 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 a ktos juz coś wie o tym którego piesa niby zabrali?...bo mnie gadac nie chcawidocznie. Co mam sie prosić ich a jak grochem o sciane?:shake: Quote
andzia69 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 jeśli ktoś zrobi bazarek na psiaki to mogę przeznaczyć na ten cel telefon Samsung F250 - używany parę razy jak mój był w naprawie - czyli jakby tak policzyć to niecały miesiąc, kupiony we wrześniu 2008 - czyli na gwarancji jeszcze... bazarki, cegiełkowe allegro trzeba zrobic...inaczej cienko...bo bullowatych jak naprał codziennie przybywa:placz: Quote
wilczek007 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 czy ktos ma zdolnosci czas i chęci wspomóc nas bazarkiem?? :razz: Quote
clockwork Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='wilczek007']czy ktos ma zdolnosci czas i chęci wspomóc nas bazarkiem?? :razz: [FONT=Arial]MY :p Ja z Alą ;)[/FONT] [FONT=Arial]nie wiele tego mamy, ale grosz do grosika ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial]NASZ Bazarek będzie dziś wieczorem ;)[/FONT] Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dziewczyny to ja was prosze o napisanie PW do Dea zeby przeslala wam fotki moich rzeczy ktore juz tez ratowaly Ramzesa. :lol: Quote
clockwork Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ada- my zrobimy bazarek z naszymi rzeczami.... na takie o których Ty piszesz (czyli pośrednictwo- ktoś nam, my komuś, wymiana w te i wewte informacji kto zapłacił, ile, co jak kiedy.... ) trzeba 3x więcej czasu, a tego nam brakuje :roll::oops: na pewno ktoś inny podejmie się chętnie pomocy, wystawienia i pilotowania bazarków z fantami od DEA...;) Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Jesli takie jest wasze zdanie to oczywiscie, zgadzam sie. Quote
Alicja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszelkiego-rodzaju-czytadla-na-asty-z-proanimals-do-5-06-a-138150/#post12315576 ZAPRASZAMY [/FONT] Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Diablo i drugi czarno bialy ast jest juz po kastracji, dziewczyny mozna im robic ogloszenia podajac moj. nr. tel. Aleegro my im zrobimy. Wilczek czy istnieje mozliwosc zebys zrobila im fotki po za boksem, ale mozna ich wyciagnac tylko jezeli sa w pojedynczych boksach. Ta bezowa to sunia, zas astek z pierwszej fotki zostal wyadoptowany :angryy: Quote
wilczek007 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 pierwszej fotki??.. przecież to "wscieklizna"..ją wzieli???:crazyeye: :roll:...no nic...Czyli Iwan jest,a Diablo i łaciatek po kastracji Ale jaka beżowa to sunia(chyba że chodzi o ta co wzieli)? Przeciez chłopakom tam widać jojka:razz:...? Będe w schronisku w sobote,prędzej nie da rady,jasne że porobie fotki poza boksem, na szczęscie sa w osobnych;) Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Ada-jeje']Taka wiadomosc otrzymalam od wetki, ze to trzecie to sunia. [FONT=Arial]:roll: na focie ma siusiaka :razz::razz: [/FONT] Quote
wilczek007 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 AHA!!!!! WIEM! Przygladnij sie ada! jest fota Iwana zrobiona tydzien wczesniej więc okularki trzeba:evil_lol: p.wet...Przeciez wszystkie łaty ma zab w ząb jak na 4 focie:shake: ...więc prosze bez takich fantazji... Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Taka wiadomosc otrzymalam od wetki, ze to trzecie to sunia. Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [FONT=Arial]:shake: Matyldo ...znów się zaczyna ...i wśród psów transwestyci :roll::diabloti:[/FONT] Quote
wilczek007 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 ha Alicja to teraz dobre z ta fotą!!!:roflt:... aha! musze sprostować ! nie tydzien temu a 3 dni temu (data tam jest)przed 4 tą fotką zdjęcie robione, bo sie jeszcze kto i do tego przyczepi:shake: Quote
Recommended Posts