Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo astow nie wydaje sie pierwszej osobie ktora dzwoni ze chce psa, tu trzeba wyczuc w jakim celu chce psa i czy jest osoba odpowiedzialna zeby byc wlascicielem takiego wlasnie psa. Asty to kochane psy ale nie dla osob ktorzy maja zero wiedzy o psach. :shake:

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiesz cooooo?...zas nie jestem taka nic nie wiedząca:shake:...ale spoko, to było półżartem, bo sama bym sie cieszyła jakby to sprawdzał ktos znajacy bardziej te psy.

Posted

jeśli ktoś zrobi bazarek na psiaki to mogę przeznaczyć na ten cel telefon Samsung F250 - używany parę razy jak mój był w naprawie - czyli jakby tak policzyć to niecały miesiąc, kupiony we wrześniu 2008 - czyli na gwarancji jeszcze...

bazarki, cegiełkowe allegro trzeba zrobic...inaczej cienko...bo bullowatych jak naprał codziennie przybywa:placz:

Posted

[quote name='wilczek007']czy ktos ma zdolnosci czas i chęci wspomóc nas bazarkiem?? :razz:

[FONT=Arial]MY :p
Ja z Alą ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]nie wiele tego mamy, ale grosz do grosika ;)[/FONT]

Posted

Ada- my zrobimy bazarek z naszymi rzeczami.... na takie o których Ty piszesz (czyli pośrednictwo- ktoś nam, my komuś, wymiana w te i wewte informacji kto zapłacił, ile, co jak kiedy.... ) trzeba 3x więcej czasu, a tego nam brakuje :roll::oops:
na pewno ktoś inny podejmie się chętnie pomocy, wystawienia i pilotowania bazarków z fantami od DEA...;)

Posted

Diablo i drugi czarno bialy ast jest juz po kastracji, dziewczyny mozna im robic ogloszenia podajac moj. nr. tel. Aleegro my im zrobimy. Wilczek czy istnieje mozliwosc zebys zrobila im fotki po za boksem, ale mozna ich wyciagnac tylko jezeli sa w pojedynczych boksach. Ta bezowa to sunia, zas astek z pierwszej fotki zostal wyadoptowany :angryy:

Posted

pierwszej fotki??.. przecież to "wscieklizna"..ją wzieli???:crazyeye: :roll:...no nic...Czyli Iwan jest,a Diablo i łaciatek po kastracji
Ale jaka beżowa to sunia(chyba że chodzi o ta co wzieli)? Przeciez chłopakom tam widać jojka:razz:...?
Będe w schronisku w sobote,prędzej nie da rady,jasne że porobie fotki poza boksem, na szczęscie sa w osobnych;)

Posted

AHA!!!!! WIEM! Przygladnij sie ada! jest fota Iwana zrobiona tydzien wczesniej więc okularki trzeba:evil_lol: p.wet...Przeciez wszystkie łaty ma zab w ząb jak na 4 focie:shake: ...więc prosze bez takich fantazji...

Posted

ha Alicja to teraz dobre z ta fotą!!!:roflt:...

aha! musze sprostować ! nie tydzien temu a 3 dni temu (data tam jest)przed 4 tą fotką zdjęcie robione, bo sie jeszcze kto i do tego przyczepi:shake: