wilczek007 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 tak go starabanił ze sie na nic nie nadał ten kubrak juz:shake: Kayla ma dom....ale zapeszac nie chce, bo trzeba poczekac jak sie zadomowi.Ona goni koty i nie wszystkie psy znosi a ludzie mają zwierzaki, wiec na zapas sie nie cieszę... Quote
IKA & SONIA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Łatek ma obserwatora na Allegro, ale to jeszcze nic nie znaczy. Quote
wilczek007 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 JAKO ZE WIDZĘ NIEPOTRZEBNIE ZAKŁADAŁAM TEN WĄTEK BO NIE POTRAFIŁAM DOSTARCZYC SOLIDNYCH INFO O ASTACH SKORO NIE MOGŁAM TAM BYC A INFORMACJE ZE SCHRONU BYŁY JAKIE BYŁY, WĄTEK ZAMYKAM, BO MAM DOSC TEGO BAŁAGANU I ZWALANIA NA MNIE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA COS CZEGO NIE MOGŁAM SPRAWDZIC!!! MOZE KTOS ZAŁOŻY JAKIES LEPSZE WĄTKI. w JZ NICZEGO NIE DA SIE NORMALNIE ROBIC. MAM DOSC TEJ FANTAZJI! Quote
Ada-jeje Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wilczek widze ze kiepsko znasz regulamin dogo bo watek moze zamknac tylko moderator, a to nie jest prawda ze w JZ niczego nie da sie robic, trzeba umiec podjac dialog, a to na chwile obecna sie udaje. Quote
wilczek007 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 jak nie zamkną wątku to niech se tak tyczy. A jak faktycznie wrescie w JZ bedzie juz lepiej to ja sie tylko uciesze. Nie kazdy wszystko musi umiec i wiedziec. wysmiac i dokuczyc o umie każdy ale pogadac i doradzic żaden. To ja dziekuje. Quote
Ada-jeje Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Wilczek mniej emocji, wiecej zrozumienia do obecnej sytuacji, czy znasz kogos kto z tak zaniedbanego miejsca zrobi w ciagu dwoch tygodni palac? Plany sa dobre ale na dzis ze wzgledu na pore roku nie bardzo realne. Quote
wilczek007 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 ty wiesz o co chodzi, nie o plany. Quote
monika55 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Łatek zostal jak ostatnia sierota. Chyba trzeba osobny watek zalozyc. Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dobry pomysl Moniko, tylko do zalozenia nowego watku potrzebne by byly nowe fotki, wtedy i Allegro bedzie bardziej czytelne dla niego, jesli mozna to nie w boksie za kratami. Quote
monika55 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Trudno z fotkami bo shanti ma mase roboty. Ale bede naciskac. Quote
IKA & SONIA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No właśnie popieram, bo te foty odstraszają. Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Biedna shanti, ale kazdy z nas nie wie w co rece wlozyc i ktorej bidzie pomoc, a tak bardzo chcialo by sie wszystkim. A co Wilczek nie da rady? Quote
wilczek007 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ponoć nie da, bo nie mysli i daje sie ładowac komu popadnie w balon,a moze i wszystkim, inni umieją lepiej to i po co cos robic. jak beda wolontariuszki albo chociaz jedna w wekend, foty bedą. Quote
Ada-jeje Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Czy Ty w koncu napiszesz cos z czego beda mialy psy poprawe swojego losu, czy tylko chcesz na forum uzalac sie nad soba? Quote
monika55 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja podsumuje to tak: Sa malkontenci, ktorzy lubia jakze wygodne slowo "oni", "ludzie". W kontekscie tego forum to ONI nic nie robia, ONI nie pomagaja, ONI robia na zlosc.Malkontenci na ogol nie uzywaja slowa JA.Nie dostrzegaja rowniez, ze takze naleza do tych "ONYCH" Wiec wady ONYCH tycza sie takze malkontenta.Wygodna postawa. Zawsze winny jest ktos, nigdy ja. Sobie nie maja nic do zarzucenia, przeciez winni sa ONI. I tyle w tym temacie. Quote
wilczek007 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 napisałam: szukamy domu dla Łatka. Quote
Alicja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='monika55']Łatek zostal jak ostatnia sierota. Chyba trzeba osobny watek zalozyc. Moniko , a nie dały byście rady chłopakowi zafundować z tego bazarku ogłoszeń ? Ja obiecanym póki co sama nie nadążam zrobić ogłoszeń i własnie znalazłam ten bazarek i chyba skorzystam z niego http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09 Quote
monika55 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja zrobie ogloszenia oprocz allegro, nie mam konta. Tylko lepsze zdjecia by sie przydaly i krotki opis. Quote
wilczek007 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 te fotki są najlepsze jakie były.... Quote
Ada-jeje Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Moniko, mysle ze jednak bedzie lepiej jak Latek bedzie mial osobny watek, masz racje on tu ginie. Quote
Recommended Posts