Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak go starabanił ze sie na nic nie nadał ten kubrak juz:shake:

Kayla ma dom....ale zapeszac nie chce, bo trzeba poczekac jak sie zadomowi.Ona goni koty i nie wszystkie psy znosi a ludzie mają zwierzaki, wiec na zapas sie nie cieszę...

• 2 weeks later...
Posted

JAKO ZE WIDZĘ NIEPOTRZEBNIE ZAKŁADAŁAM TEN WĄTEK BO NIE POTRAFIŁAM DOSTARCZYC SOLIDNYCH INFO O ASTACH SKORO NIE MOGŁAM TAM BYC A INFORMACJE ZE SCHRONU BYŁY JAKIE BYŁY, WĄTEK ZAMYKAM, BO MAM DOSC TEGO BAŁAGANU I ZWALANIA NA MNIE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA COS CZEGO NIE MOGŁAM SPRAWDZIC!!!
MOZE KTOS ZAŁOŻY JAKIES LEPSZE WĄTKI.
w JZ NICZEGO NIE DA SIE NORMALNIE ROBIC.
MAM DOSC TEJ FANTAZJI!

Posted

Wilczek widze ze kiepsko znasz regulamin dogo bo watek moze zamknac tylko moderator, a to nie jest prawda ze w JZ niczego nie da sie robic, trzeba umiec podjac dialog, a to na chwile obecna sie udaje.

Posted

jak nie zamkną wątku to niech se tak tyczy.
A jak faktycznie wrescie w JZ bedzie juz lepiej to ja sie tylko uciesze.
Nie kazdy wszystko musi umiec i wiedziec.
wysmiac i dokuczyc o umie każdy ale pogadac i doradzic żaden.
To ja dziekuje.

Posted

Wilczek mniej emocji, wiecej zrozumienia do obecnej sytuacji, czy znasz kogos kto z tak zaniedbanego miejsca zrobi w ciagu dwoch tygodni palac? Plany sa dobre ale na dzis ze wzgledu na pore roku nie bardzo realne.

Posted

Dobry pomysl Moniko, tylko do zalozenia nowego watku potrzebne by byly nowe fotki, wtedy i Allegro bedzie bardziej czytelne dla niego, jesli mozna to nie w boksie za kratami.

Posted

ponoć nie da, bo nie mysli i daje sie ładowac komu popadnie w balon,a moze i wszystkim, inni umieją lepiej to i po co cos robic.

jak beda wolontariuszki albo chociaz jedna w wekend, foty bedą.

Posted

Ja podsumuje to tak:

Sa malkontenci, ktorzy lubia jakze wygodne slowo "oni", "ludzie". W kontekscie tego forum to ONI nic nie robia,
ONI nie pomagaja, ONI robia na zlosc.Malkontenci na ogol nie uzywaja slowa JA.Nie dostrzegaja rowniez, ze takze naleza do tych "ONYCH"
Wiec wady ONYCH tycza sie takze malkontenta.Wygodna postawa. Zawsze winny jest ktos, nigdy ja. Sobie nie maja nic do zarzucenia, przeciez winni sa ONI.
I tyle w tym temacie.

• 1 month later...