wilczek007 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 nie za bardzo znosi inne suki cos mi sie zdaje, a sąsiadka to suczka mix husky ,wzrostem są podobne... Zostały w sumie Łatek i Kayla, w pn skoczymy zobaczyc co u Rockiego w domku;) Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Przypomnialm sobie co mialam Ci dac Moniko, ale trudno wysle paczka, kubraki dla astow, zeby im choc troche zycie umilic. A juz mialam nadzieje po telefonie ze Kayla pojdzie do domu, po co ludzie dzwonia i robia nadzieje, chyba tylko zeby sobie pogadac jak bardzo kochaja zwierzeta. :angryy: Quote
wilczek007 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 no tak ada...u mnie to akurat norma, dzwonia piszą a potem przepadaja jak kamfora!:shake: Quote
monika55 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Szkoda jej. A w ogole ma jakies ogloszenia? Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zarowno Latek jak i Kayla maja cigle ogloszenia na Allegro, ale nie wiem czy IKA& SONIA pooglaszala je na innych portalach. Dziewczyna nie wyrabia z ogloszeniami. :shake: Koniecznie potrzebna choc jeszcze jedna osoba do ogloszen na portalach. Quote
IKA & SONIA Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Tak, koniecznie przydałaby się dodatkowa osoba do pomocy. Niestety w pracy mam również trochę biurokracji i przez to są opóźnienia... Quote
monika55 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bylysmy na wizycie poadopcyjnej. Pies radosny, poznal wilczek. Wital sie jak szalony. Ladnie utrzymany,przyjazny. Mysle ze wszystko ok. Jak nam zrobicie allegro to my zrobimy inne ogloszenia. Tylko wymyslac ladnych tekstow nie umiemy. Podaj nam linki . Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 I dla astkow potrzebne sa pieniazki, ZAPRASZAMY http://www.dogomania.pl/threads/175040-Broszki-zapinki-klipsy-pierA-cionki-na-podopiecznych-Pro-Animals-i-j-s-do-13-12?p=13650146#post13650146 Quote
wilczek007 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 no wizyta poszła super, psiak sie ma dobrze, ludzie tez:) znawcą rasy nie jestem ale widze ze psiak radosny był i przezdrowy, dowiedzielismy sie ze nie sprawia problemu jesli chodzi o jakies agresywne zachowania. Widac ze ludzie bardzo rozumni, oby zostało tak dobrze jak jest;) Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Gratuluje, :loveu: pierwsza wizyta za wami ale napewno nie ostatnia. :shake: Nowej rodzince Rokusia i jemu samemu wszystkiego naj. :multi::multi::multi: Quote
wilczek007 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 dzieki za kubraczki ada, założyłam, psy grube ze ledwo wlazły ale mają.Potem wstawie zdjecia. Szkoda ze dla maluszków nie ma, dzis jeden juz zamarzł:( Quote
IKA & SONIA Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='wilczek007']dzieki za kubraczki ada, założyłam, psy grube ze ledwo wlazły ale mają.Potem wstawie zdjecia. Szkoda ze dla maluszków nie ma, dzis jeden juz zamarzł[:(/QUOTE] :( biedactwo Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wiola można ciuszki niemowlaczkowe założyć szczeniaczkom Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Qrde nie mozecie je do jakiejs skrzynki, skrzynke na dechach polozyc i dodatkowo na steropianie do srodka tez steropian, i pookrywac czym sie da, zeby sie mogly zakopac. Wilczek napisz prosze czy macie jeszcze jakies krotkowlose, i jakiej wielkosci to doszyjemy kubrakow i wysle. Kubraki sa na guziki moze da sie je przeszyc i wtedy beda kilka centymetrow wieksze. Quote
wilczek007 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja']Wiola można ciuszki niemowlaczkowe założyć szczeniaczkom :crazyeye:...Ala, a skąd ja mam takie rzeczy miec?Toz to ja dzieci nie mam i miec nie bede... Ada co ja tam sama mam sie szarpac ze starymi budami?Ty myslisz ze ktos z tych chłopów sie tak przejmuje?? Przeciez to stare psy, muszą kiedys zdechnąć...:shake: Te dachy sa cięzkie jak odsune to juz nie zasune, jak powiem zeby zasuneli to zapomną najczęsciej, szmatek psy mają tuzin w budach, styropianu ja zakładac nie umiem, a nikomu sie nie chce bo na co skoro psy duzo szmat z nudów na dwór wytargują...No po co sprzątac nie? A teraz to juz nawet nie pytaj,bo nikt nic nie zrobi. Policze które biedniejsze i napisze. A oto zdjecia astków: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 sorry już wam na wątki wchodzić nie będę .... Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Boze!!! powiem krotko, moze i dobrze ze sie kierownictwo zmienia, bo w tej chwili to tylko kasy chca ze to ze tam przychodza, :angryy: zeby i oni poczuli kiedys co to mroz, chlod i ziab. :diabloti: Zero wspolczucia dla tych bezdomniakow i tak dlugo jak tacy ludzie beda w schronach to o dobrostanie zwierzat mozemy zapomniec. Zaluje ze ja nie jestem tam kierownikiem. :mad::mad::mad: A co z ta sloma do cholery ciezkiej, przeciez widzialam ze jest, w dalszym ciagu sobie lezy w magazynie i czeka na lepsze czasy:crazyeye: Quote
wilczek007 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 świete słowa ada bo mi juz ich brak... No, szkoda ze cie tu nie ma... Jest słoma ale ty pomysl dlaczego tez nikt jej nie da?? A bedziesz potem wyniesiona słome z bud sprzątac? Ja bym to chyba musiała robic chociaz i tak mało co dupsko grzeje w tej starej kuchni, a od czego tamci są? a po drugie...Wróg wrogowi nie bedzie dobrze robic. Domysl sie o co chodzi... hm Ala mówisz w szmateksie? dzieki zajrze tam;) a teraz przepraszam bardzo ale do JASNEJ CIASNEJ MAM NICKA PO TO ZEBY MNIE TU TAK NAZYWAC a niepo imieniu. :angryy::angryy::angryy:SzLZAG MNIE TRAFI I JUZ TU NIC NIE NAPISZE?O TO KOMUS ŁAZI?????? Sorki. Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wiem, ze niektore psiaki beda spaly dzis na slomie, Wilczek a ktore jeszcze potrzebuja zeby im wyscielic sloma? Moze nam porobisz kilka fotek, bo ja nie wiem ktore jeszcze powinny dostac wysciolke. Quote
wilczek007 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Alicja napisał(a):sorry już wam na wątki wchodzić nie będę .... oj ala obraziła sie no nie...ja tylko tak wole miec nicka nie imię, to nie wiesz jak jest w JZ?;) ada wszystkie co na dworze czyli wiekszosc -80 % powinna miec słome.Ma 20%.Reszta maja szmaty.Ale słomy nie chca dac bo (ja sie nie znam) podobno szambo sie zapycha potem i jak jest mokro to nie idzie tego wysprzatac...Ja tego nigdy nie robiłam na wolontariacie wiec co ja mam na to powiedziec???czy ja wiem czy to az takie ciężkie??? piesków najmniej jest 10 na kubraczki to takie małe kundelki...jak jamnik ale z dłuższymi nogami i troche grubsze,....znajde jakąs fotke przykładowa i tu wstawie. Quote
wilczek007 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 a tak Łatek traktuje nasz kubrak... Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 O wstreciuch jeden, :mad: to my staramy sie zeby mu dupa nie zmarzla a ten na golasa woli.:diabloti: Quote
Recommended Posts