Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiec dla poprawki:

A TO KAYLA. Ma około 2 lata, oddali ją bo za granice wyjechali. Sterylke miała, nawet widac. Grzeczna jest, usłuchliwa, spokojna ale zazdrosna o inne psy. No i kota tez bym w domunie polecała chętej na nia osobie.
Bardzo lubi wode!

Posted

a oto sunia która była przywiązana była nieopodal schroniska znaleziona rankiem. Jest juz po sterylce. bardzo fajna psina, nie objawia żadnej agresji ,toleruje kazdego, jak sie dogaduje z innymi psami, własciwie teraz musze sprawdzic.

taka astowata widzę jest.

Posted

[FONT=Arial]Wilczku , tak jak Wam pisałam , na pewno nie prędzej jak będę już miała w pracy czas na spokojny wyjazd do Jastrzębia [ teraz tracąc 1,5 godziny w jedną stronę a 1godzinę w drugą , 2 godzinki jestem w Jastrzębiu ]po 2 jak już będę wiedziała co z Ozzym i jego zdrówkiem , po 3 zupelnie nie wiem gdzie ta ulica ...a Jastrzębia ni w ząb nie znam ..jedynie okolice Billi i Maca ... więc nie obiecałam że to już nastąpi ta wizyta , musicie uzbroić sie w cierpliwość . Ja pracuję na etacie od 6 rano i mam tylko 2 dni kiedy mogę wogóle ruszyć sie z domu gdziekolwiek , wiec wszystko musze mieć poukładanie , nie moge na wariackich papierach .[/FONT]Pisalam Wam zresztą , ze to wszystko ma szanse sie poukladać po 16-20 listopada , mam taką nadzieje .

Posted

wilczek007 napisał(a):
aha, to wiesz co? jak by sie udało mozemy sie razem jakos ugadac jak juz znajdziesz czas, to trafimy napewno bo jak JZ nie znasz to faktycznie moze byc kiepsko;)

skontaktuje się z Tobą ;)

Posted

No chyba tam ktos zwariowal do reszty :angryy: kto bedzie odpowiadal jak dojdzie do pogryzienia :crazyeye: Mam tylko taka nadzieje ze nie poszedl na umowe adopcyjna Fundacji, czakam na potwierdzenie. :crazyeye: i obawiam sie ze poszedl do walk.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Dom ok. tak samo jak i wiedza szefa na temat psow, a szczegolnie psow w typie rasy agresywnej :angryy:

[FONT=Arial]i tu sie zgadzam w 100% ....nam też chciał podebrać Nefera ...pisałysmy o tym kiedyś słynny cytat ...[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]bo na takie to i oni mają odbiorców ...[/FONT]
dlatego adopcje Nefera przepłacilam szaloną nerwówką i wydanymi grubymi pieniędzmi na paliwo ...prywatnymi [/FONT]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Jedno trzeba pamietac, nie ma nic zlego co na dobre nie wychodzi, :shake: choc czasem trzeba troche poczekac.
[FONT=Arial]
u Nas wyszło ...mam nadzieje ze domek Diablo naprawde będzie odpowiedzialny
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]i tu sie zgadzam w 100% ....nam też chciał podebrać Nefera ...pisałysmy o tym kiedyś słynny cytat ...[FONT=MS Shell Dlg 2]bo na takie to i oni mają odbiorców ...[/FONT]
dlatego adopcje Nefera przepłacilam szaloną nerwówką i wydanymi grubymi pieniędzmi na paliwo ...prywatnymi [/FONT]
Alu...mnie szef żadnego psa nie chciał odebrac...ja stwierdziłam ze jesli naprawde był by ktos kto sie zna i wogóle,przeciez wiesz o co chodzi,to mozna by pomyslec o adopcji to mozooze bym go komus dała za zgoda Pro Animals, ale ze nie znam nikogo...I tak to wyszło....dzis gadałam z szefem, zna ta panią dawno, a że akurat przylazła jak ja mam wolne no to co ja poradze. Dobrze mysle co chcesz, nie bedzie zle, dlaczego zaraz zakładac czarne scenariusze;) Spokojnie.
Ja nie "tamta" nie bój żaby.

Posted

wilczek007 napisał(a):
Alu...mnie szef żadnego psa nie chciał odebrac...ja stwierdziłam ze jesli naprawde był by ktos kto sie zna i wogóle,przeciez wiesz o co chodzi,to mozna by pomyslec o adopcji to mozooze bym go komus dała za zgoda Pro Animals, ale ze nie znam nikogo...I tak to wyszło....dzis gadałam z szefem, zna ta panią dawno, a że akurat przylazła jak ja mam wolne no to co ja poradze. Dobrze mysle co chcesz, nie bedzie zle, dlaczego zaraz zakładac czarne scenariusze;) Spokojnie.
Ja nie "tamta" nie bój żaby.

[FONT=Arial]jeśli domek znajomy ( w co nie wierze ...no ale cóż człowiekiem małej wiary jestem )to oby sie udało ... moze jakieś profesjonalne szkolenie dla psa pani zafunduje ...ale nie pod kierunkiem szefa ...bo na ASTach to on sie nie zna .... to inne szkolenie niż to jakie on preferuje

chociaż jeśli mam być szczera .... znając podejście niektórych zakładam czarny scenariusz , bo za dużo dziwnych zbiegów okoliczności ...ale nie bede siała zamętu ...
[/FONT]

• 4 weeks later...