Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na reszte jak do tej pory nie ma chetnych :shake: a i kasy nie ma. Wiem jednak ze jak sie ktos zglosi to Aska skieruje go do mnie. Bez problemowy jest Latek i sunia i napewno to ta dwojke w pierwszej kolejnosci Aska bedzie polecac chetnym. Latwiej jest dac psa do hotelu jak juz jest osoba chetna na psa bo wtedy to nie kosztuje krocie i na taki wydatek mozemy sobie pozwolic, choc przydalo by sie troche kasy na taka okolicznosc znow uzbierac. Mysle ze to co zebralysmy starczy na pokrycie kosztow Iwana.

Posted

no sorki :oops: :oops: juz wpisałam wpłaty na pierwsza strone;)

Sterylki są, widziałam jak sunie tańcuja w kubraczkach:evil_lol:, Iwan jak sie ciesze ze sie ktos dla ciebie znalazł:multi:!Oby im tam wszystkim razem spasiło:happy1: Mam nadzieje że w schronie teraz bedzie juz coraz lepiej sie współpracowac:roll:...Bądz co bądz prosze nie krzyczcie ze mnie nie ma od 17.07 do 24.07 bo tam gdzie bede nie ma netu..a jak naładuje akumulatory to wróce i juz sie nie bede ociagać;)

aaaa, stowarzyszenie "4 łapy"organizjue spotkanie szkoleniowe dla wszystkich chcacych sostac wolontariuszami...Ja tam nie bede bo mnie 20.07 nie ma ale na nast.bede...ale moze to na innym watku pisac?

Posted

Oplacala sie konkretna rzeczowa rozmowa, rady na ktorych ja tez skorzystalam dla swojej Fundacji. Jak sie chce to mozna, zawsze dialog jest lepszy od klotni. Jeszcze sie taki nie urodzil zeby wszystkim dogodzil :evil_lol: zas wymiana doswiadczen jest rzecza bardzo pozadana.

Posted

Agaga 21 bardzo Cie prosze o ogloszenia dla Iwana, okazuje sie ze dziewczyna nie przyjechala na wizyte do p. Tomka, i juz nie zadzwonila. :angryy: :mad:Iwan ma czas tylko do 20 sierpnia, pozniej musi zwolnic hotel, ja juz nie mam go gdzie wepchnac i bedzie musial wrocic do schronu a tego bym dla niego nie chciala,:-( opis do ogloszen znajdziesz w poscie 220. Zaraz tez poprosze Ike zeby wstawila go na Allegro.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Agaga 21 bardzo Cie prosze o ogloszenia dla Iwana, okazuje sie ze dziewczyna nie przyjechala na wizyte do p. Tomka, i juz nie zadzwonila. :angryy: :mad:Iwan ma czas tylko do 20 sierpnia, pozniej musi zwolnic hotel, ja juz nie mam go gdzie wepchnac i bedzie musial wrocic do schronu a tego bym dla niego nie chciala,:-( opis do ogloszen znajdziesz w poscie 220. Zaraz tez poprosze Ike zeby wstawila go na Allegro.

ja robię tylko allegro i naszą klasę. o resztę ogłoszeń trzeba prosić Jenny19.
mam robić to allegro czy już robi ika?

Posted

[quote name='Ada-jeje']:multi::multi::multi: Iwan pojechal do domu, pan Tomek uwaza ze dobrze to bedzie odpowiedzialny domek. :multi::multi:

no to ja nadal zaciskam za dalszy żywot w domeczku :kciuki::multi:

Posted

no, ma chłopak szczęscie, oby ono trwało;)

na jasnecie widze nowego astka.Zobaczę jutro czy jest..
Napisano o nim tak:
"Ma 1,5 roku,Pies potrzebujący odpowiedzialnego właściciela. Lubi długie spacery i zabawy."

Posted

Wilczek zobacz jutro, tez piekna bestia, nie powinien dlugo w schronie zagrzac miejsca, jutro zadzwonie tez do schronu z prosba o sciagniecie mu lekkiej nadwagi :evil_lol: