Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilczek, slowo krytyki :eviltong: nie tak prowadzi sie rozliczenie na watku.
Ma byc wplata pod wpalta i na koncuu razem (saldo wplat)
Nastepnie ida wydatki: na Iwana wydalysmy 135 zl za 9 dni hotelu i 25 zl szczepienie, razem z salda odejmujemy 160 zl. to co zostalo bedzie w skarpecie astow w JZ.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Wilczek, slowo krytyki :eviltong: nie tak prowadzi sie rozliczenie na watku.
Ma byc wplata pod wpalta i na koncuu razem (saldo wplat)
Nastepnie ida wydatki: na Iwana wydalysmy 135 zl za 9 dni hotelu i 25 zl szczepienie, razem z salda odejmujemy 160 zl. to co zostalo bedzie w skarpecie astow w JZ.

wnerwia mnie to juz, bo nie mam kiedy nawet tu wlezc. :angryy:Mogłam sie za to nie brac. I ja akurat z matmy jestem NOGAAA:evil_lol:
W dodatku schronisko otwarte juz do 15.00 bo im tak wygodnie.Wczoraj mi sie udało takm zajechac bo mnie ktos podrzucił.
Juz uzupełniam wpłaty i wypłaty:oops:;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Wilczek zobacz jutro, tez piekna bestia, nie powinien dlugo w schronie zagrzac miejsca, jutro zadzwonie tez do schronu z prosba o sciagniecie mu lekkiej nadwagi :evil_lol:

lało cała sobote:angryy:...tak więc byłam wczoraj.Pracownicy sie zmyli bo jest teraz tylko do 15 i nic niewiem ale psiak był...

Posted

Wilczek podaje wzor na przyszlosc :lol:
Wplaty:
bazarek alicji 113 zl.
bazarek Ick 74 zl.
bazarek Weroniki 97 zl.
--------------------------------------
suma: 284 zl.

Wydatki:
9 dni hotelu x 15 zl. = 135 zl.
szczepienie 25 zl.
-------------------------------------------
suma: 160 zl.

saldo do wykorzystania: 124 zl.

Prosze przekopiuj to do pierwszego postu.

Posted

andzia69 napisał(a):
:-(:-(:-( wklejcie zdjęcia to dodam do siebie

ktos je musi najpierw zrobić...ino kto?...musimy poczekac z tymi fotami,nic nie wymysle...:shake:

ada dzieki, juz zrobione :oops::evil_lol:

Posted

Bylam dzis w schronisku. Nowe 3 asty, z tego dwa bardzo agresywne. Jeden rzucil sie na A. pracownice. Ma pokaleczona szyje i rece. Na dodatek krata pod jego ciezarem sie wyrwala z zawiasow. I moglo byc groznie. No te to chyba nie do adopcji.

Posted

Trzecia tez nie. No i problem. Te kraty takie przerdzewiale i ledwo sie trzymaja, jak Diablo skoczyl to sie wystraszylam. Tam dojdzie kiedys do tragedii. I te mlodziutkie wolontariuszki. Prawie dzieci.

Posted

Jak dojdzie do tragedii to obecny kierownik bedzie mial przerabane bo napewno nie JZK, choc jak piszesz wszystko sie tam ledwo kupy trzyma. Nie rozumiem ze on sie nie dopomina o remont, ale tak wyglada sytuacja jak ktos sie zabiera za cos na czym sie nie zna. :angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jak dojdzie do tragedii to obecny kierownik bedzie mial przerabane bo napewno nie JZK, choc jak piszesz wszystko sie tam ledwo kupy trzyma. Nie rozumiem ze on sie nie dopomina o remont, ale tak wyglada sytuacja jak ktos sie zabiera za cos na czym sie nie zna. :angryy:

Ada.. ja monitowałam 2 lata o remont... poprawę bezpieczeństwa psów- kraty o które psy się kaleczą ..... zresztą Iwan też wyszedł z dziurą od wystających prętów :shake:
wysyłałam zdjęcia pokazujące to co jest niebezpieczne dla przebywających tam psiaków .... wysyłałam zarówno do JZK jak i prezydenta bo przecież skąd oni mogą wiedzieć skoro tam nie bywają :roll:

odpowiedziano mi tylko- remont nie wchodzi w rachubę ponieważ schronisko będzie modernizowane- przedstawiono mi pięęęęękne projekty..... :roll: na moje pytanie KIEDY???? usłyszałam ...."nie wiadomo, na pewno nie w najbliższym czasie bo ... kasa.... " :shake::shake:
obecnemu dzierżawcy stan schonu przeszkadzał TYLKO jak "konkurent" tam "rządził" ... latał, sprawdzał, donosił... sądzili sie... :roll: po przejęciu schronu nagle "znikły" te wszystkie nieprawidłowości :roll:

Posted

Jasne jest dla mnie za obecny kierownik :diabloti:mial w tym swoj cel, :angryy: skoro nawet sprawa tafila do sadu, o czym tez wiem. To wszystko nie jest takie proste, nie jestesmy w stanie rownorzednie probowac wprowadzac porzadki w kilku schroniskach na raz. Sprawa w OL jeszcze nie skonczona tam bylo 40 gmin ale jest pewne ze ten schron idzie do zamkniecia w nastepnym miesiacu, i co z tego :roll: jak facet kombinuje jak kon pod gore dalej, a wladze z OL mu w tym pomagaja i utrudniaja nam robote na kazdym kroku, nie tylko OL ale inne gminy tez wylapuja psy nadal nielegalnie, i dlatego musimy wciaz trzymac reka na pulsie. Gdyby inne org. pro zwierzece powstajace na poludniu Polski wziely sie za ta krecia robote, bylo by o wiele szybciej, nie sztuka zalozyc org. i zbierac pieski bo to nam nie zmniejszy nadpopulacji zwierzat.

Posted

cioteczki kochane jutro ide na wizyte przedadopcyjna do zabrza ale nie mam tak naprawde psiaka ktorego moglabym zaproponowac. Myslalam o calusie ale tam w domu jest dwojka dzieci w tym jedno ma trzy lata. Jesli macie jakiegos spokojnego astka to dajcie mi znac zebym mogla cos o nim powiedziec i ewentualnie pokazac jakies zdjecie.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']cioteczki kochane jutro ide na wizyte przedadopcyjna do zabrza ale nie mam tak naprawde psiaka ktorego moglabym zaproponowac. Myslalam o calusie ale tam w domu jest dwojka dzieci w tym jedno ma trzy lata. Jesli macie jakiegos spokojnego astka to dajcie mi znac zebym mogla cos o nim powiedziec i ewentualnie pokazac jakies zdjecie.Aga ...podobno ten jest łagodny ...ale jak jest naprawdę :razz::razz:
http://images46.fotosik.pl/134/6e9bf635c03b72eamed.jpg

Posted

[quote name='Ada-jeje']Zgadza sie Alicja latek jest lagodny, potwierdzala to tez Monika i Wilczek.

to on chyba na 100% po kastracji , fajnie jakby domek sie mu dostał