Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATEK ZAŁOŻONY DLA JASTRZEBSKICH ASTÓW, W CELU POSZUKIWANIA IM ODPOWIEDZIALNEGO DOMU.

Niektóre z opisanych poniezej amstafów znalazło juz domy.
Został Łatek.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Wplaty:
bazarek alicji 113 zl.
bazarek Ick 74 zl.
bazarek Weroniki 97 zl.
--------------------------------------
suma: 284 zl.

Wydatki:
9 dni hotelu x 15 zl. = 135 zl.
szczepienie 25 zl.
-------------------------------------------
suma: 160 zl.

saldo do wykorzystania: 124 zl.

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: a który poszedł do adopcji?
Wilczek na przyszłość proszę podpisuj fotki psiaków żebym wiedziała, które foty od którego psiaka, ułatwi mi to wklejanie na forum i obrabianie :p

Posted

ok prawda, sorki hurtem to wysłałam prawie:oops: ...Ale który do ADOPCJI poszedł to sie narazie nie dowiem, najpredzej w srodku tygodnia...
ada-jeje jak bez umów?Przeciez zawsze ze schroniska brało sie psy ogłaszane na dogo na umowe z dogo..Nic nowego przecie.

Posted

Podobno jeden juz zostal wyadoptowany, zas w poniedzialek dwie sztuki ida pod noz. Nie beda wydawane juz bez umow w tej chwili beda pod wlasnoscia naszej fundacji lub stowarzyszenia jastrzebskiego. Warunkiem wydania psa bedzie wyrazenie zgody na wizyte przeadopcyjna i podpisanie umowy. Wszystko z wetka juz dograne. :loveu:

Posted

Asty pojda na umowy fundacyjne lub stowarzyszenia, i od tej pory sa wlasnoscia nasza lub stowarzyszenia a nie schroniska, tak uzgodnilysmy z wetka zeby nie wydawac je byle komu :angryy: Nie dopytalam ktory z nich poszedl do adopcji ale mysle ze nie czarny Diablo ktory jest od grudnia w schronie, napewno nie ten ktory ma cos z penisem i jeden z nich ma cos z uszami. Podejrzewam ze to albo ten bezowy albo srebrny. Zreszta dowiem sie we wtorek bo te ktore beda po kastracji bedziemy oglaszac, podajac moj nr. tel lub wetki, a na wizyty przeadopcyjne pojdzie ktoras z was.

Posted

jak sie dowiesz to super bo ja pisze sms do pracownicy ale ta widac nie mylli sie odezwać.Ładnie z jej strony, widac zalezy na współpracy jak cholerka. Jesli to Diablo, to sie jej spodobał poprostu ale zamiast go zabrac do domu trzyma go w schronie:shake:Tylko po kiego diabła???

Posted

[FONT=Arial]Jestem ....

Wilczek ....pracownica raczej nie powinna brać asta ....serce do zwierząt to ona może ma , ale cóż z tego ...ona nie jest osobą która byłaby dobrym opiekunem dla asta ...

nie uważacie ze warto byłoby wymóc na kierownictwu /stowarzyszeniu wetki / kontrole tej ostatniej adopcji asta ?? obojętnie który by to nie był ... stowarzyszenia ma pełne prawo kontrolować tylko MUSZĄ CHCIEĆ ...o tym sama nam kiedyś powiedziała , że pracownicy schronu jako pracownicy nie ale członkowie stowarzyszenia tak
[/FONT]

Posted

Alicja nie wiem jaka jest umowa adopcyjna schroniskowa, nie podejrzewam zeby byla skonstruowana w sposob ktory mowi o kontroli poadopcyjnej.
Niestety dopiero wczraj uzgodnilam wszystko z wetka i od tej pory asty nie beda wydawane na umowy schroniskowe tylko na nasze lub stowarzyszenia jastrzebskiego. Czyli jezeli ktos przyjdzie do schronu i chce asta pada odp. asty sa wlasnoascia stowarzyszenia i w tym momencie dalsze pytanie jak rowniez warunki, wyrazenia zgody przez adoptujacego na wizyte przeadopcyjna i na podpisanie umowy w ktorej jest wszystko napisane czarne na bialym ze w kazdej chwili pies moze byc odebrany. Oby tylko wydajaca o tym pamietala, bo z tego co sie orentuje to ona jakas nie kumata. :shake:

Posted

[FONT=Arial]Ada , ona nam osobiście powiedziała , że z ramienia stowarzyszenia ma prawo skontrolować dom .... fakt że teraz może sie tych słów wyprzeć , bo nie raz tak było [/FONT]

Posted

Tu trzeba by zastosowac fortel, bo napewno ma, jezeli ktos zglosi interwencje lub jezeli jest umowa na stowarzyszenie, a tak na marginesie to ja nie wierze w to zeby znalazla na to czas, chyba ze to ktoras z was zrobi. Przeciez ja tez nie pilotuje swoich wyadoptowanych psow, bo to nie jest do przeskoczenia.
Wyobraz sobie 200 psow na rok wyadoptowanych to nie jest juz pozniej do ogarniecia :shake: