wilczek007 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 WATEK ZAŁOŻONY DLA JASTRZEBSKICH ASTÓW, W CELU POSZUKIWANIA IM ODPOWIEDZIALNEGO DOMU. Niektóre z opisanych poniezej amstafów znalazło juz domy. Został Łatek. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Wplaty: bazarek alicji 113 zl. bazarek Ick 74 zl. bazarek Weroniki 97 zl. -------------------------------------- suma: 284 zl. Wydatki: 9 dni hotelu x 15 zl. = 135 zl. szczepienie 25 zl. ------------------------------------------- suma: 160 zl. saldo do wykorzystania: 124 zl. Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Zmien cos w tytule, nikt nie powinien wiedziec gdzie sa. Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jutro porozmawiam z wetka, i zapytam o kastracje tych psow. Quote
wilczek007 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 sięęę zrobiło;)....ale może zgumuj ta prosbe, bo widac:p Quote
wilczek007 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Ada-jeje napisał(a):Jutro porozmawiam z wetka, i zapytam ile policzy sobie za kastracje tych psow. oooooooo,pewnie 8 stów na bank!:razz: Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Pomylilas sie Wilczek i to duzo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wilczek007 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 ale ja sie z tego strasznie cieszę:multi::multi: aaaa wstawi kto foteczkiii:roll:?? Quote
IKA & SONIA Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :multi: a który poszedł do adopcji? Wilczek na przyszłość proszę podpisuj fotki psiaków żebym wiedziała, które foty od którego psiaka, ułatwi mi to wklejanie na forum i obrabianie :p Quote
wilczek007 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 ok prawda, sorki hurtem to wysłałam prawie:oops: ...Ale który do ADOPCJI poszedł to sie narazie nie dowiem, najpredzej w srodku tygodnia... ada-jeje jak bez umów?Przeciez zawsze ze schroniska brało sie psy ogłaszane na dogo na umowe z dogo..Nic nowego przecie. Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Podobno jeden juz zostal wyadoptowany, zas w poniedzialek dwie sztuki ida pod noz. Nie beda wydawane juz bez umow w tej chwili beda pod wlasnoscia naszej fundacji lub stowarzyszenia jastrzebskiego. Warunkiem wydania psa bedzie wyrazenie zgody na wizyte przeadopcyjna i podpisanie umowy. Wszystko z wetka juz dograne. :loveu: Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Zapraszamy na bazarek, potrzebna kasa na leczenie i kastracje. http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-wielki-bazar-na-proanimalsy-do-25-maja-do-godz-18-00-zapraszamy-137853/ Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Asty pojda na umowy fundacyjne lub stowarzyszenia, i od tej pory sa wlasnoscia nasza lub stowarzyszenia a nie schroniska, tak uzgodnilysmy z wetka zeby nie wydawac je byle komu :angryy: Nie dopytalam ktory z nich poszedl do adopcji ale mysle ze nie czarny Diablo ktory jest od grudnia w schronie, napewno nie ten ktory ma cos z penisem i jeden z nich ma cos z uszami. Podejrzewam ze to albo ten bezowy albo srebrny. Zreszta dowiem sie we wtorek bo te ktore beda po kastracji bedziemy oglaszac, podajac moj nr. tel lub wetki, a na wizyty przeadopcyjne pojdzie ktoras z was. Quote
wilczek007 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 jak sie dowiesz to super bo ja pisze sms do pracownicy ale ta widac nie mylli sie odezwać.Ładnie z jej strony, widac zalezy na współpracy jak cholerka. Jesli to Diablo, to sie jej spodobał poprostu ale zamiast go zabrac do domu trzyma go w schronie:shake:Tylko po kiego diabła??? Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nie mozna o was zapomniec kolesie :shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [FONT=Arial]Jestem .... Wilczek ....pracownica raczej nie powinna brać asta ....serce do zwierząt to ona może ma , ale cóż z tego ...ona nie jest osobą która byłaby dobrym opiekunem dla asta ... nie uważacie ze warto byłoby wymóc na kierownictwu /stowarzyszeniu wetki / kontrole tej ostatniej adopcji asta ?? obojętnie który by to nie był ... stowarzyszenia ma pełne prawo kontrolować tylko MUSZĄ CHCIEĆ ...o tym sama nam kiedyś powiedziała , że pracownicy schronu jako pracownicy nie ale członkowie stowarzyszenia tak [/FONT] Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Alicja nie wiem jaka jest umowa adopcyjna schroniskowa, nie podejrzewam zeby byla skonstruowana w sposob ktory mowi o kontroli poadopcyjnej. Niestety dopiero wczraj uzgodnilam wszystko z wetka i od tej pory asty nie beda wydawane na umowy schroniskowe tylko na nasze lub stowarzyszenia jastrzebskiego. Czyli jezeli ktos przyjdzie do schronu i chce asta pada odp. asty sa wlasnoascia stowarzyszenia i w tym momencie dalsze pytanie jak rowniez warunki, wyrazenia zgody przez adoptujacego na wizyte przeadopcyjna i na podpisanie umowy w ktorej jest wszystko napisane czarne na bialym ze w kazdej chwili pies moze byc odebrany. Oby tylko wydajaca o tym pamietala, bo z tego co sie orentuje to ona jakas nie kumata. :shake: Quote
wilczek007 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 jak komus na czyms zależy to sie robi kumaty...:roll: Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [FONT=Arial]Ada , ona nam osobiście powiedziała , że z ramienia stowarzyszenia ma prawo skontrolować dom .... fakt że teraz może sie tych słów wyprzeć , bo nie raz tak było [/FONT] Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Tu trzeba by zastosowac fortel, bo napewno ma, jezeli ktos zglosi interwencje lub jezeli jest umowa na stowarzyszenie, a tak na marginesie to ja nie wierze w to zeby znalazla na to czas, chyba ze to ktoras z was zrobi. Przeciez ja tez nie pilotuje swoich wyadoptowanych psow, bo to nie jest do przeskoczenia. Wyobraz sobie 200 psow na rok wyadoptowanych to nie jest juz pozniej do ogarniecia :shake: Quote
wilczek007 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 mogę przeciez ja też sprawdzic dom cóż za problem w końcu ze stowarzyszenia mnie nikt nie wywalił jeno na zebrania nie mam kiedy jakos chodzić... Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Wilczek przeprowadzalas juz kiedys wizyte przed adopcyjna :crazyeye: w dodatku dla asta:crazyeye: Quote
wilczek007 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 dla asta nie:eviltong: ale dla kota:evil_lol: a czemu tak ci oczy ada wyszły? Quote
Recommended Posts