Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celinkę wzięła moja bardzo dobra koleżanka ,pracowałam nad nią kilka dni i chyba widac mam ku temu zdolności bo dziś rano Ania dzwoni i mówi jedziemy po nią bo od 3 w nocy nie śpię tylko o niej myślę :lol:

Zdjęcia potem .Czekajcie cierpliwie bo są fajne:loveu::loveu:

Posted

Celinka to sama słodycz juz możemy im wszystkie zazdrościć ,ze to one ją maja a nie żadna z nas;)
ale resztę o niej napisze juz Ania bo jest zalogowana na Dogo :razz:

Posted

Byłam u Celinki jest jeszcze troszkę przestraszona,ale szczęśliwa, leżała sobie w przedpokoju na dywaniku i chyba trudno JEJ uwierzyć,że już jest w domku taka jakby niepewna była, czy to nie sen,tak długo czekała.Tak bardzo się cieszę:loveu:

Posted

Hej, to ja wzięłam Celinkę. Jest przecudowna. Jest bardzo grzeczniutka i z coraz większym rozmachem merda ogonkiem. :lol: Jesteśmy w niej zakochani od pierwszego wejrzenia:loveu::loveu::loveu:

• 5 years later...
Posted

Wiele razy próbowałam znaleźć ten wątek :) dzisiaj przypadkiem natrafiłam na niego :multi:
Nie wiem, czy jeszcze ma go ktoś w subskrypcji, ale chciałam powiedzieć, że Pola jest moja.
Miałam kiedyś nick Marika, potem miałam małą przerwę we wchodzeniu na dogo i zapomniałam hasła...:oops: w końcu założyłam nowe konto i od tamtej pory jestem :)
Polunia ma się dobrze, po roku dołączyła do niej Iga, sunia znaleziona w lesie :) Obie sunie przepadają za sobą jak siostry:)
Ale się cieszę, że mogłam tu coś napisać :multi:

Jakby ktoś chciał zobaczyć, wstawię zdjęcie Poli i Igi :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dobre ciotki, które pomogły Poli/Celince :)