Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie maleństwo:-(. W ubiegłym roku miałam na tymczasie taką malutką, miała 6 lat i poszła do domu w przeciągu tygodnia!

Posted

A TOZ w Zamościu by sie przydało.Ten Urzad nie zdaje sobie sprawy jak złą wyrabia sobie opinię przez np. zarządzanie schroniskiem.Ja teraz niestety kojarzę sobie Zamość z bezdusznymi urzędasami dbającymi o swoje interesy.
Oczywiście ,Was dziewczyny podziwiam. Jesteście wielkie!!
Celinko do domku!!!

Posted

auraa napisał(a):
Jakie maleństwo:-(. W ubiegłym roku miałam na tymczasie taką malutką, miała 6 lat i poszła do domu w przeciągu tygodnia!

aura, to moze masz jakis pomysł? .... U mnie od przedwczoraj zajęła miejscówkę w dt sunia z Wołomina, ma babeszjozę :cool1:

Posted

Ona jest prześliczna. W tych cudnych oczkach widać taką ufność i nadzieję, że ktoś ją przygarnie :placz: Dziwi mnie, że taka urocza kropeczka tak długo pozostaje w schronisku.....

Posted

Marika.K napisał(a):
Ona jest prześliczna. W tych cudnych oczkach widać taką ufność i nadzieję, że ktoś ją przygarnie :placz: Dziwi mnie, że taka urocza kropeczka tak długo pozostaje w schronisku.....

Niestety są takie rejony Polski ,że nawet takie malizny długo siedzą w schroniskach .

Posted

ja od trzech tygodni mam zajęty tymczas przez szczeniaka, sunię wyciągniętą z meliny. Nikt z moich znajomych nie chce się namówić na dom tymczasowy:shake:

Posted

Mam dobre wieści aż płakać mi się chce z radości,właśnie dowiedziałam się od funi przez telefon,że Celinka ma domek :multi::multi::multi::multi:.Funia napisze więcej wieczorem,a ja pójdę do Celinka w odwiedziny bo będziemy mieszkać po sąsiedzku,super,super.

Posted

Następna wspaniała wiadomość.:multi::multi::multi:
Psiaczki wychodzą ze schroniska.Żeby to tak taśmowo szło , to może jeszcze
Fionka albo Coco się załapią:evil_lol: