Torusia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Tą sunię już od dawna obserwuję w zamojskim schronisku.Jest mulutka,łagodna i spokojna.Boi się podejść do siatki bo jest niekonfliktowa i uległa,chce uniknąć przez to gryzienia. Patrzy na mnie z daleka swoimi błagalnymi oczkami,bardzo potrzebuje kontaktu człowieka, jest przytulaśna,jeszcze jak byłam na wolontariacie lubiła być brana na ręce. Sunia może mieć około 3 lata i już długo jest w schronisku. Quote
funia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 dzisiaj byłam w odwiedzinach w schronisku ,pracownik od razy do mnie podszedł i zapytał co chciałam ,powiedziałam ze nic po prostu przyszłam w odwiedziny ,Za 10 minut dziwnym trafem przyjechał kierownik swoim autem i udawał ,ze mnie nie widzi . Celinka,dzisiaj wybiegła od razu jak mnie zobaczyła .Jest bardzo kochana ,tylko w jej oczach jest jakiś smutek ,rezygnacja ..... Pomóżmy jej uwierzyć w człowieka :-( Quote
REJA Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Taka kochaniutka sunia!!! Oby szybko znalazła domek. Ten DT , który miał być dla niej to już nie aktualny? Sorry, że pytam, ale dużo zamieszania było na wątku Wilusia. Quote
nika28 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 No, znalazłam wątek. Ona bardzo przypomina mi Maniusia... :roll: Quote
funia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 REJA napisał(a):Taka kochaniutka sunia!!! Oby szybko znalazła domek. Ten DT , który miał być dla niej to już nie aktualny? Sorry, że pytam, ale dużo zamieszania było na wątku Wilusia. Jeśli coś ruszy się z DT ,to sie ją weżmie ale nie znam daty:shake: Quote
REJA Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 nika28 napisał(a):No, znalazłam wątek. Ona bardzo przypomina mi Maniusia... :roll: Też tak pomyślałam. Pasuje do Maniusia. Ładna była by z nich para:evil_lol: Quote
malagos Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ma duzo z ratlerka, nie? Jak ogłaszaliśmy nasaa linkę, duzo telefonów było, bo ratlerek to "chodliwy "towar.Może poprosić Isadorę, zeby podmieniła Linkę na te maliznę? Quote
funia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 malagos napisał(a):Ma duzo z ratlerka, nie? Jak ogłaszaliśmy nasaa linkę, duzo telefonów było, bo ratlerek to "chodliwy "towar.Może poprosić Isadorę, zeby podmieniła Linkę na te maliznę? Malagos poproś ,bardzo Cię proszę :razz: Quote
Torusia Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Celinki bardzo się ucieszyła jak mnie zobaczyła podchodziła do siatki i wpychała swój malutki pycholek do głaskania.W boksie w którym jest Celinka jest ok.20-u suń i warunki nieciekawe,a sunieczka jest naprawdę przemiła i super by było jak by znalazła fajny dobry domek. Quote
funia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jak będę miała opiekę do dziecka to polecę dzisiaj do schronu:roll: Quote
malagos Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Żebyją ktoś wziął na tymczas i zadbał o nią, to dom by znalazła :shake: Quote
Torusia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 tylko że z tymczasami nie jest łatwo,dzisiaj kierownik zabronił Funi głaskania psów przez siatkę,tylko że tak naprawdę to komu on robi na złość NAM czy psom?Ot ,,miłośnik zwierząt'':angryy:może niech wytłumaczy psiakom,że nie można ich odwiedzać i głaskać ,,dla ich dobra'' Quote
funia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Celinka bardzo smutna ,chciała głaskania no ale co ja poradzę jak ten typo zabronił mi nawet po schronie chodzić ,Brak juz na to siły . Quote
REJA Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Czy to dobre dla psów , żeby siedziały smutne w boksach bez kontaktu z człowiekiem? Przecież ludzie nie chcą adoptować smutnych ,zestresowanych, chowających się w bydach psiaków.To trzeba nie mieć serca i wyobrażni:-( Quote
Torusia Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 zgadzam się dokładnie ten człowiek nie ma serca ani wyobraźni :angryy: Quote
funia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 On jest prosty jak cep ,składa się z trzymaka i bijaka:eviltong: Quote
Recommended Posts