Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tą sunię już od dawna obserwuję w zamojskim schronisku.Jest mulutka,łagodna i spokojna.Boi się podejść do siatki bo jest niekonfliktowa i uległa,chce uniknąć przez to gryzienia. Patrzy na mnie z daleka swoimi błagalnymi oczkami,bardzo potrzebuje kontaktu człowieka, jest przytulaśna,jeszcze jak byłam na wolontariacie lubiła być brana na ręce. Sunia może mieć około 3 lata i już długo jest w schronisku.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj byłam w odwiedzinach w schronisku ,pracownik od razy do mnie podszedł i zapytał co chciałam ,powiedziałam ze nic po prostu przyszłam w odwiedziny ,Za 10 minut dziwnym trafem przyjechał kierownik swoim autem i udawał ,ze mnie nie widzi .

Celinka,dzisiaj wybiegła od razu jak mnie zobaczyła .Jest bardzo kochana ,tylko w jej oczach jest jakiś smutek ,rezygnacja .....

Pomóżmy jej uwierzyć w człowieka :-(

Posted

Taka kochaniutka sunia!!! Oby szybko znalazła domek. Ten DT , który miał być dla niej to już nie aktualny? Sorry, że pytam, ale dużo zamieszania było
na wątku Wilusia.

Posted

REJA napisał(a):
Taka kochaniutka sunia!!! Oby szybko znalazła domek. Ten DT , który miał być dla niej to już nie aktualny? Sorry, że pytam, ale dużo zamieszania było
na wątku Wilusia.

Jeśli coś ruszy się z DT ,to sie ją weżmie ale nie znam daty:shake:

Posted

nika28 napisał(a):
No, znalazłam wątek.
Ona bardzo przypomina mi Maniusia... :roll:

Też tak pomyślałam. Pasuje do Maniusia. Ładna była by z nich para:evil_lol:

Posted

Ma duzo z ratlerka, nie? Jak ogłaszaliśmy nasaa linkę, duzo telefonów było, bo ratlerek to "chodliwy "towar.Może poprosić Isadorę, zeby podmieniła Linkę na te maliznę?

Posted

malagos napisał(a):
Ma duzo z ratlerka, nie? Jak ogłaszaliśmy nasaa linkę, duzo telefonów było, bo ratlerek to "chodliwy "towar.Może poprosić Isadorę, zeby podmieniła Linkę na te maliznę?

Malagos poproś ,bardzo Cię proszę :razz:

Posted

Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Celinki bardzo się ucieszyła jak mnie zobaczyła podchodziła do siatki i wpychała swój malutki pycholek do głaskania.W boksie w którym jest Celinka jest ok.20-u suń i warunki nieciekawe,a sunieczka jest naprawdę przemiła i super by było jak by znalazła fajny dobry domek.

Posted

tylko że z tymczasami nie jest łatwo,dzisiaj kierownik zabronił Funi głaskania psów przez siatkę,tylko że tak naprawdę to komu on robi na złość NAM czy psom?Ot ,,miłośnik zwierząt'':angryy:może niech wytłumaczy psiakom,że nie można ich odwiedzać i głaskać ,,dla ich dobra''

Posted

Czy to dobre dla psów , żeby siedziały smutne w boksach bez kontaktu z człowiekiem? Przecież ludzie nie chcą adoptować smutnych ,zestresowanych,
chowających się w bydach psiaków.To trzeba nie mieć serca i wyobrażni:-(