halcia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To fakt,nawet zastanawiałam sie czy w Mielcu nie doraddzić by im takich oszczędnosci,mniej dawać jedzenia,bo i tak połowa jedzenia marnuje sie zasypana piachem w miskach.Gdyby miały mniej zjadły by moze od razu! Quote
agusiazet Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Reno, Ulka serdecznie dziękuję:):):) Co do tego smarowidła, to kamieńu tej smarowanej suczki, zniknął ładnie. Ale tak jak tu już ktoś pisał nie jest to efekt na wieki:( Quote
agusiazet Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Ale ten żel tylko pod narkozą nakłada weterynarz! Quote
yoko100 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 agusiazet napisał(a):Reno, Ulka serdecznie dziękuję:):):) Co do tego smarowidła, to kamieńu tej smarowanej suczki, zniknął ładnie. Ale tak jak tu już ktoś pisał nie jest to efekt na wieki:( tak tu czytam o tym smarowidle na zabki, to az chyba wyprobuje ten zel:) Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ode mnie z bazarku też coś będzie na Emi :) Ja Agusiu chyba Twoje konto mam... jak nie będę miała - to dam znać ;) Quote
kaskadaffik Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Emi wygląda tak jak Gracja, jak siostry bliźniaczki, Aga gratulację za jazdę, teraz dalej się wypuszczaj;) Tylko nasza sunia chyba jeszcze troszkę grubsza, ale i tak juz efety dietki widać:loveu: Quote
Ulka18 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Agusiu, wplacilam na Twoje konto dokladke do sterylki oraz za hotelik. Quote
izzie1983 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 A ja pamiętam o swoim zobowiązaniu za hotelik. Mogę wpłacić w każdej chwili. Poproszę tylko o numer konta na PW :-) Quote
agusiazet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Ulka18 napisał(a):Agusiu, wplacilam na Twoje konto dokladke do sterylki oraz za hotelik. Aga, pieniążki od Ciebie już są - 70 zł. Serdeczne dzięki, jesteś jak zwykle niezawodna!!!!:loveu: Quote
agusiazet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Obiecane zdjęcia Emi. Taka jestem przyjacielska dziewczyna: Hotelikowa ferajna: Emi i mój Sonuś: Trzeba troszkę rozruszać jedynego faceta w tym towarzystwie: W całej okazałości: Quote
agusiazet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Reno2001, otrzymałam od Ciebie 20 zł na sterylkę. Dziękuję serdecznie:):):) Quote
Ulka18 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Agusiu, dalas juz moze Gracje na alegratke? Jakby cos sluze wyroznieniem. A allegro dziewczynka ma? [quote name='agusiazet']Taka jestem przyjacielska dziewczyna: Piekne zęby ma Emi, naprawde ladne :loveu: Quote
agusiazet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Nie, jeszcze nie wstawiałam Gracji na Alegratkę, a jesli pytasz o allegro Emi - to też nie ma, czekam na po zabiegu:! Quote
izzie1983 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kurcze, ona i Gracja to rzeczywiście wyglądają jak siostry bliźniaczki :lol: Quote
halcia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Hmmmmmm......niekoniecznie?Choc tu ma mozliwość pobiegać. Quote
agusiazet Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Reno2001 napisał(a):A jak tam waga Emi? Idzie w dół??? :diabloti: Boczki jej się troszkę zapadły:) Ale do figury modelki jeszcze długa droga! Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Za szybko też nie powinna schudnąć bo to w końcu niezdrowe... Quote
agusiazet Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Najważniejsze, żeby ją ktoś pokochał taką jaka jest!!! Quote
Recommended Posts