yoko100 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 agusiazet napisał(a):Emi te z tyłu ma brzydkie, z przodu bialutkie. Jeśli smarowidło nie zadziała, pewnie zdecyduję się na czyszczenie laserem, tylko to usypianie! Wybieram się do Emi, może na tygodniu, bo już mam auto, tylko jakoś boję się nim jeździć:( Ostatnio bawiłam się w kierowcę ze 4 lata temu i nie szło mi najlepiej, nie mam drygu w tym kierunku:( Agusiu jak bys chciala moge pojechac z toba odwiedzic Emi:) Quote
kaskadaffik Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Właśnie do Sylwii zdjęcia wysłałam, zaraz ma wrzucić tutaj. Emi jest radosna, wydaje mi się że troszkę jej doopka zmalał ale z przodu dalej kawał psa:evil_lol: Na zdjęciach Toti ją tam cały czas obwąchuje, gość ma teraz chyba okres dojrzewania, włazi na wszystko na co może. Dlatego myślałam że może Emi ma ciczkę, ale nie, on włazi na wszystkie psy podobno, córka Pani Asi się śmiała. Pani Asi akurat nie było, ale Emi puściłam na trawkę i się wybiegali, sunia jest prze kochana, ona może od razu iśc do adopcji, więc nie mamay co czekać tylko ogłaszać(ja niestety narazie nie poogłaszam bo zaraz do Hiszpani jadę,więc tydzień nie będę na dogo zaglądać):roll: Sunia napewno ma się dobrze tylko tak płakała jak już szłam że aż mi się chciało tak skomlała i skrobała o kraty. Na zdjęciu jednym widac domek gdzie Emi mieszka, teraz jest sama nie wiem czemu nie z sukami. Yoko dzięki za wrzucenie zdjęć;) Quote
halcia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 CZyli byłas z wizyta?Biedna mała tak bardzo chce na codzień człowieka,rozpacza jak sie odchodzi... Quote
kaskadaffik Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Byłam, byłam po Totiego bo na weekend był tam i go odbierałam, to naszą sunię od razu odwiedziłam, ale sie garnie do człowieka, na siłę ja wsadzałyśmy za bramką tak nie chciała zostać sama:-( Ale przekochana jest:loveu: Quote
halcia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Niby powinno być lepiej,bo o bieganiu w schronie nie było mowy,a sunia rozpacza.Ona chce do człowieka! Quote
Ulka18 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A kiedy jest ta sterylka? Gdzies za tydzien-dwa? Szczepienie chyba bylo niedawno. Quote
agusiazet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 szczepienie było 22 maja, sterylka i czyszczenie zębów wstępnie umówione na 15 czerwca. Przerwa chyba wystarczająca? Jedzonko dietetyczne raczej Emi nie smakuje, ale to dobrze, ma co spalać! Quote
Ra_dunia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Śliczna i radosna :) Super domek by sie przydał. Quote
yoko100 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jeszcze jedno zdjęcie Emi.Słodziutka jest:loveu: Quote
agusiazet Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Widać, że Emi bardzo potrzebuje swojego człowieka! Quote
agusiazet Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Planuję na dniach króciutki wypad do Emi:) Ale z moją odwagą do jazdy jest kiepsko:( Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Agusiu - przełamiesz się i będzie dobrze :) Zobaczysz ;) Quote
Ulka18 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Agusiu, a jakim autem jezdzisz? To jakies duze auto? Moze pojedz gdzies na boczne drogi pod Mielec i pocwicz z kims. Potem juz bedzie z gorki. Quote
agusiazet Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Staram się, a przy okazji Emi na pierwszą!!! Quote
halcia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Agusia,naucz sie choć tyle co ja!Nie bojaj!Walnij zielonego liscia. Quote
agusiazet Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Jeżdżę Oplem Corsą, prawko mam od 1995 roku, Umiejętność jeżdżenia mam opanowane, gorzej z nerwami, ale byłam u Emi i objechałam sama w obie strony:) Wprawdzie w towarzystwie męża, ale nie było jakoś tragicznie. Krzysiek śmiał się, że zaraz wyminą nas rowery, ale i tak troszkę się przełamałam. A Emi jest cudna, wspaniała i kochana. Przyjacielska, bardzo towarzyska, ale nie nachalna, pięknie reaguje na wołanie i wprost przykleja się do człowieka. Zdecydowanie straciła troszkę ciała. Pani Asia zważyła ją na drugi dzień po przyjeździe - Emi ważyła 19 kg. Myślę, że ze 4 powinna stracić, bo mordkę ma taką maleńką przy reszcie ciała. Zdjęcia będą, ale są na komórce męża, a jego na razie nie ma. Cioteczki EMI JEST REWELACYJNA. A sterylka i czyszczenie zębów umówione na 13 czerwca (sobota), więc jeśli ktoś chciałby wspomóc Emi, niech mi da znać na PW:) Quote
Reno2001 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Agusiu, mnie daj namiary na PW ;). Dobrze, ze Emi traci na wadze. Ludzie nie lubią brac zapasionych psów. Co innego, że potam sami często je pasą :cool3:. Quote
Ulka18 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Agusiu, ja chyba mam Twoje dane, ale na wszelki wypadek poprosze o pw, zeby komus innemu pieniedzy nie przelac ;) Co do jazdy, to z kazdym kilometrem jest lepiej, a Opel Corsa to sprytny, maly samochod idealny do prowadzenia. Czyli po sterylce lub w jej okolicach mozna juz zaczac oglaszac Emi. Do tego czasu na pewno jeszcze sunieczka schudnie. Quote
Recommended Posts