Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli Kasia nie moze to ja przyjade,tylko trzeba mnie pilotowac,bo przez Brzyście jechałam raz w życiu i oczywiscie drogi nie pamietam...,a na drogowskazy slepa jestem,pewniej sioe czuje jak znam droge...

Posted

Reno2001 napisał(a):
To Dzień Matki jest 27.05???

W przedszkolu jest, bo tylko jedna sala do występów a 4 grupy dzieci, więc jedni mają wcześniej, drudzy później, a inni w sam raz!
Kasia, mnie interesuje środa koło16,30 lub 17,00, możesz?

Posted

Sterylizacja, jeśli nie była wykonana, odpada, z powodu braku czasu! Prosiłam o sprawdzenie, czy przypadkiem nie była już cięta! Ale nic jeszcze nie wiem. Będę dzwonić!

Posted

Z Kasią już wszystko dogadane na środę, z Panią z hoteliku też. Jutro jeszcze szczegóły uzgodnię ze schroniskiem. I mam nadzieję we środę Emi będzie już w hoteliku, choć popsucie pogody zapowiadają, jakoś to będzie:) Chyba nas nie zmyje z drogi do Brzyścia:)

Posted

Umówiłyśmy się u mnie o 16.30, więc pewnie do 18 wszystko załatwimy, chyba, że suczka nie będzie miała szczepień i książeczki, to może podjedziemy do weta. Ale wierzę, że Kierownik się wywiąże!

Posted

A ja sie dzisiaj dodzwonilam do kierownika, ale zapomnialam zapytac o szczepienie Ami :oops: Agusiu, moze zadzwon i zapytaj, bo dzisiaj jeszcze jest czas na zaszczepienie.

Posted

Próbowałam, niestety nikt nie odbiera! Aga, nie martw się, jakby co, to zaszczepię ją na mieście i książeczkę też założę. Pani z Hoteliku ma jakiegoś całkiem niedrogiego weta, nawet zastanawiałam się, czy to nie dr Kozioł:) Ale nie wiem. Będzie dobrze, na pewno!!!!

Posted

Emi już w hoteliku!!! Dziewczyny mieleckie w domach, a Halcia pewnie jedzie na Rzeszów.
Emi bez protestów zapakowana w szelki (notabene za małe), bez oporów szła na smyczy i w aucie była bardzo grzeczna, cały czas próbowała nas oblizywać przez kratkę:) Suczka zupełnie bezstresowo podeszła do całej sytuacji, żadnych strachów, fochów czy innych ceregieli. Ma sporą nadwagę, ale puszczona w hoteliku szczęśliwa biegała, skakała, więc pewnie szybko zbędny balast zrzuci:) Była przeszczęśliwa na trawce, grzecznie załatwiła swoje potrzeby i w ogóle jest fajna.
Schronisko suczkę zaszczepiło na wściekliznę i wirusówki, a hotelik ją odrobaczy. Zostawiłam też frontlain, żeby po kąpieli jej zaaplikować, bo trochę wonieje! Myślę, że jak Emi wróci do swojej wagi, zostanie wysterylizowana i będzie miała wyczyszczone zęby, bo tylnie ma zakamienione, to szybko pójdzie do domu. jest przyjacielska, miła, pilnuje się człowieka i ma w sobie coś, co czyni ją sympatyczną. Zdjęcia będą później, bo teraz obowiązki rodzinne wzywają:)

Posted

A co do kasy, to wpłaciłam 100 zł, tak zaliczkowo, gdyby się coś działo. Ode mnie 60 zł, 30 zł od Halci i 10 zł od Kaskadaffik. Drugą stówkę obiecałam wpłacić najpóźniej do 27 czerwca! Tak że koło połowy czerwca dam Wam znać, abyście wpłacały!