Poker Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mogę dorzucić jednorazowo 30 zł dla ślicznej suni.Mam za dużo stałych zobowiązań. Quote
Ulka18 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Agusiu, EMI jest jak pisalam juz wczesniej w tzw. boksach PRAWYCH-LEWYCH. To sa boksy po lewej stronie od srodkowej alei. Obstawialabym boks 90-100. Pisalam tez do kierownika, ze ta suczka tam jest, ale ona nie jest ruda, a czekoladowa jak Gracja. Zbyszek na pewno skojarzy. [quote name='Reno2001']Mam jeszcze taka fotkę Quote
halcia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ja juz mam cynk,ze Agusia jej nie znalazła,wróciła po zdjecie... Quote
Ulka18 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='halcia']Ja juz mam cynk,ze Agusia jej nie znalazła,wróciła po zdjecie...Ja normalnie to chyba :mdleje: Przeciez pisalam na watku BOKSY PRAWE-LEWE. Kiero do mnie PRZED CHWILA mailowal i podeslalam zdjecia. Quote
agusiazet Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 halcia napisał(a):Ja juz mam cynk,ze Agusia jej nie znalazła,wróciła po zdjecie... Halciu, masz dobre źródło informacji:) W boksach prawe - lewe suczki nie ma:( Jutro rano przyjdę ze zdjęciem, bo jak przy takiej masie psów wytłumaczyć Kierownikowi, który to pies. A ponoć było parę adopcji więc może Emi poszła, bo przenosin z boksu do boksu nie było. Może ze ściągą Emi się znajdzie, jeśli jeszcze jest w schronie! Jeśli nie wybiorę inna małą suczkę na hotelik, chyba nie będziecie mieć nic przeciwko temu szanowni sponsorzy, szkoda byłoby taką inicjatywę zmarnować!!! Quote
Ulka18 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Agusiu, jak pisal kiero Ty chodzilas po prawej stronie schroniska przy tzw. boksach rzeszowskich, tymczasem EMI jest na pewno w boksach PRAWYCH-LEWYCH, zaraz od drugiej bramy na wprost po lewej, to sa najstarsze boksy w schronisku. Numeracja od 86 w gore. Jutro rano przyjdę ze zdjęciem, bo jak przy takiej masie psów wytłumaczyć Kierownikowi, który to pies. Kierownik ma zdjecia Emi, na ktorych widac, ze suczka jest w prawym boksie na prawych-lewych. Quote
agusiazet Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Zdjęcia Emi wydrukowane, jutro z rana idę z nimi na poszukiwanie suczki! Quote
halcia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 To czekamy na wiesci.Moze jak Kasadafik sie oferuje z jazda,to wezcie ja w sobote,a my ja kiedys odwiedzimy? Jak uwazasz? Quote
agusiazet Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Emi jest, mało sobie ogonka nie zwichnęła z radości na widok człowieka. Bardzo przyjacielska i radosna suczka, choć ciałka ma sporo. Halciu, najbardziej pasuje mi jechać w środę, bo jeszcze nie dostałam przesyłki z Krakvetu, a tam jest karma dla Emi. Kasiu,j jeśli Tobie pasuje w środę po południu i możesz mnie zabrać razem z Emi i jej wyprawką to byłoby super. Ja pracuję do 13, 45, więc po 14,30 mogłybyśmy jechać. Tylko jeszcze muszę o zmianie planów poinformować Panią z Hoteliku! Żeby i jej pasowało! Quote
agusiazet Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Była w boksach prawo-lewych, dokładnie tam gdzie przedtem, tylko ja coś wczoraj namieszałam! Quote
Ulka18 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Emi byla w prawych-lewych? Znalezli ja wczoraj czy dopiero dzisiaj namierzaliscie wspolnie? Quote
halcia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dobrze,ze radosna a nie wycofana,bo nie wiadomo,czy ktoś by z nia"pracował" Quote
Ulka18 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 To dobrze, ze suczka jest i w srode juz wyruszy do hoteliku po nowe szczescie. Zobaczymy jak to bedzie w tym nowym hoteliku, czy będa zdjecia i wiadomosci. Quote
Reno2001 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 No to kolejna bida juz niedługo wyruszy po nowe życie :loveu: Quote
agusiazet Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Słodziaczek Emi melduje się na pierwszej!!! Quote
kaskadaffik Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Aga dla mnie nie ma sprawy, moge jechać i się obie z Emi zmieścicie bez problemu;)Dobrze że się Sunia odnalazła:evil_lol: Narazie wstępnie po 14.30 w środę, a zmienić sie może coś tylko jak mi jakiś wyjazd wypadnie, bo ja sie tak godzine przed nieraz dowiaduję że mam gdzies jechać za granicę.:roll: Ale narazie mi się nic nie szykuje więc wstępnie może być, wyślij mi tylko proszę Twój nr tel. na PW;) Quote
Ulka18 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Agusiu, nie zapomnij zadzwonic do kierownika, zeby bron boże nie dawali jesc Emi przed podroza ;) Quote
agusiazet Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Takie ulewy były, że pewnie schronisko pływa:( Emi już całkiem niedługo!!! Kasiu, Ty też daj mi swój telefon!!! Quote
agusiazet Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Cały czas czekam na wyprawkę dla Emi z Krakvetu, głównie na żarełko, ale jakoś dziwnie się nie spieszą! Kaskadafik koniecznie podaj mi swój numer telefonu, bo ja już mam zamiar ustalić z hotelikiem, kiedy w środę przywieść Emi, a niezmotoryzowana jestem. A i książki od Halci przy okazji bym odebrała! Quote
agusiazet Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Kaskadafik, we środę mam Dzień Matki, więc odwiezienie Emi musi być później! Będziesz mogła??? Quote
Reno2001 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 agusiazet napisał(a):Kaskadafik, we środę mam Dzień Matki, więc odwiezienie Emi musi być później! Będziesz mogła??? To Dzień Matki jest 27.05??? Quote
Recommended Posts