agusiazet Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Wygląda mi na to, że Emcia miała stracha, te niepewne oczęta:) Dobrze, ze jest już na miejscu. mam nadzieje, że spisze sie na piatke!!! Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 biedna, pewnie się bała, że wraca do schroniska... A tutaj niespodzianka - pojechała do domku :loveu: Quote
kaskadaffik Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Emisiu wszystkiego najlepszego nowym życiu, jestes teraz taka piekna że się nie moge na Ciebie napatrzeć:loveu: Quote
halcia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mamy podobne w Mielcu....napatrzymy sie.... Quote
halcia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Widze,ze pilnowanie domu odbywa sie przez okno,z kanapy:evil_lol: Quote
agusiazet Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 No i proszę, nasza Emi trafiła na salony!!! Oby tylko nie straciła figury i dogadywała się z kotami!!! Quote
kaskadaffik Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Piękne zdjęcia, az się chce płakać ze szczęścia dziewczynki:loveu: Quote
halcia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zaszczepione 187 psów,bo 2 ampułki zagrzebały sie w kieszeni dr.Mam zdjecia/z biura ciemne/przesle potem.Nawet filmik,ale nieprzyjemnie wyglada łapanie,ale innego wyjscia nie ma,co sam dr przyznaje.Tradycyjnie jakies psiaki zza krat.Jedna Petronelko-podobna/na rekach.Kasiora za rowerek po uzgodnieniu z Kiero 1/2 sterylki,1/2 budy./czyli po 100.Beda wykonane 4 budy duze, bo taka jest potrzeba.Ja przed zima załoze pieniadze,potem w trakcie częsc uzbieram ze skarbonek.W sklepie duza buda ponad 600zł,a liczymy na to,ze w Furmanach po 400,moze ciut wiecej.Doktor przekazał kolejne nowe smycze,Yoko zrobi bazarek,kasa na budy.Komisarz Reks podczas szczepienia zrównowazony i dostojny ,Wikusie trzeba było chwile łapac.Szczepienie zaczelismy od tyłu-nowe psiaki.Potem alejka.Kasia i Sylwia pisały,albiemu na komp.Olbrzymie usprawnienie-wielkie dzieki. Quote
kaskadaffik Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Emisia znowu zdjęcia ogladam i napiszę jezcze raz, że jesteś teraz przepiękna i takaaaaa szczęśliwa:multi: Quote
agusiazet Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Emcia wyglada wspaniale. Ciekawe jak jej się układa z kotami? Quote
kaskadaffik Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ale śliczne nowe zdjęcia, Emi taka szczęśliwa:multi: Quote
Ulka18 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pozdrowienia od Emi :hand: Nasza Emi umie juz jezdzic tramwajem, niezbyt to lubi, ale jest bardzo spokojna :crazyeye: Jest grzeczna, nawet gdy inne psy szczekaja, ona jest zawsze spokojna. Hallo Emi geht es wunderbar, Sie ist eine liebe verschmuste und möchte jeden umarmen. Zur Zeit bin ich mit Emi bei meiner Tochter und habe dort nicht die möglichkeit neue Bilder einzustellen. So wie ich wieder mit Emi zu Hause bin, stelle ich gleich neue Bilder ein. Ich möchte mich nochmals für Ihr vertrauen bedanken. Emi dankt es mir mit Ihrer Liebe jeden Tag. Jeden Tag bin ich mit Emi über mehrere Stunden unterwegs und bringe Ihr ander Ampel das Platzmachen bei, ( Sie macht das ganz toll ), gibt ja auch ein Leckerchen. Straßenbahnfahren kennt Sie auch schon, aber gefällt Ihr nicht wirklich, Sie bleibt aber ruhig. Ruhig ist Emi immer, es kann schellen, es bellen andere Hunde, Emi bleibt immer ruhig. Also ich mach dann mal Schluß, ich meld mich sobald ich wieder mit Emi zu Hause bin. Liebe Grüße. Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Tam chyba powietrze inne,ze te psy takie spokojne:evil_lol:A o Iliance nie ma zadnych przecieków? Quote
Ulka18 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mam dzisiaj sporo maili, troche zdjec, jeszcze wszystkich nie przeczytalam. Jak tylko cos bedzie zaraz wstawie. Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Super,to najmilsze chwile na dogomanii:multi: Quote
kaskadaffik Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Moja kochana sliczna laseczka Emi, dzięki jeszcze raz wielkie za przedstawienie jej sasiadom, teraz taka szczęśliwa:multi: Quote
agusiazet Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Emi to fajna psinka, więc nie dziwota, ze się zaaklimatyzowała! Gorzej z tymi nieadopcyjnymi lub z trudnościami! A mamy ich już sporo:( Quote
agusiazet Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Czy ktoś wie, co tam u Emi w nowym roku? Quote
agusiazet Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dla przypomnienia wklejam śliczne zdjęcie Emi z jej domu: Quote
agusiazet Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Nowe zdjęcia, które dostała Ulka18: Szczęśliwa Emi - cóż za wspaniały widok!!! Quote
Recommended Posts