Kotkowooo Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Spacerujemy po dom Spacerujemy po dom Spacerujemy po dom Spacerujemy po dom Quote
yoko100 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Heheh spacerujemy po dom dobre::D:D Emi jedzie do domku za 2 tyg Quote
Filipki Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Emi jest tak podobna do Gracji, która znalazła tam wspaniały dom.Cieszę się, że Emi pójdzie w jej kierunku. Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Będzie super! :multi: Już tylko 2 tygodnie... Agusiu, czy wyciągasz jakąś sunię na miejsce Emi? Quote
agusiazet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ra_dunia napisał(a):Będzie super! :multi: Już tylko 2 tygodnie... Agusiu, czy wyciągasz jakąś sunię na miejsce Emi? Ra_duniu, ponieważ suczki - Trusi - którą chciałam wziąć na miejsce Emi, nie znalazłam w boksie, a od pracownika nie dowiedziałam się, czy jest gdzie indziej, a poza tym sponsorzy się wycofują - zostałam tylko ja i kaskadaffik, więc nie - nie wyciągam, ponieważ nie utrzymam drugiego psa w hoteliku za własne pieniądze:( Moje 50 zł przekazałam ew. na hotelik dla Sarenka, też mieleckiego schroniska, ale na niego nie ma jeszcze uzbieranej całej sumy na wpłaty:( Quote
izzie1983 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ile pieniążków przelać na wrzesień, bo Emi chyba do 11.09 jeszcze jest? Quote
agusiazet Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 izzie1983 napisał(a):Ile pieniążków przelać na wrzesień, bo Emi chyba do 11.09 jeszcze jest? Już wszystko zapłacone, więc nic nie wpłacaj, ale dzięki za pamięć! Quote
izzie1983 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ok, to za pamięci już teraz życzę Emisi szerokiej drogi i pomyślnych wiatrów w Niemczech :loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 agusiazet napisał(a):Ra_duniu, ponieważ suczki - Trusi - którą chciałam wziąć na miejsce Emi, nie znalazłam w boksie, a od pracownika nie dowiedziałam się, czy jest gdzie indziej, a poza tym sponsorzy się wycofują - zostałam tylko ja i kaskadaffik, więc nie - nie wyciągam, ponieważ nie utrzymam drugiego psa w hoteliku za własne pieniądze:( Moje 50 zł przekazałam ew. na hotelik dla Sarenka, też mieleckiego schroniska, ale na niego nie ma jeszcze uzbieranej całej sumy na wpłaty:( No tak... w pełni Ciebie rozumiem. Quote
Ulka18 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Agusiu, wyjazd jest zaplanowany w piatek na godz. 19 najpozniej. Takze okolo 18 musialaby Pani Asia dowiezc Emisie. Z paszportem i ksiazeczka zdrowia oraz mocno zapięta obrozą. Oczywiscie bez zadnego jedzenie w piatek, zeby naprawde nie bylo klopotow po drodze. Quote
agusiazet Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Ulka, jeśli możesz zadzwoń do hoteliku i powiedz pani Asi, tel.606612957 i przypomnij jej obadaniu dzień wcześniej i aby było to odnotowane w paszporcie. Jeśli nie możesz, spróbuje zadzwonić ze skypa, tylko daj znać, czy dzwoniłaś, czy nie! A mam zdjęcia z kotem, wysłane kilka dni temu, do mnie doszły dopiero dzisiaj, dziwne. Zdjęcia wklejam w myśl zasady lepiej późno niż wcale:) Quote
Reno2001 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fajne fotki :loveu:. Emi to kocha chyba cały świat :p. Quote
Ulka18 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Zdjecia super, wyslalam juz do Fundacji. Co do telefonu do Pani Asi, to moge zapomniec, bo bede miec Fundacje na glowie. A trzeba przypominac? Moze sama bedzie pamietac. Wyjazd jest w pt. o 19 najpozniej. Emi musi byc ok. 17 w schronisku. Quote
agusiazet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Reno2001 napisał(a):Fajne fotki :loveu:. Emi to kocha chyba cały świat :p. Nie, nie jest tak do końca - widziałam, że z Emi zadziora jak jest od psów oddzielona kratą! Wtedy szczeka i wariuje jak szalona, ale tylko pies jest obok niej to spuszcza z tonu. To chyba taki nawyk schroniskowy, nieprawdaż? Ok, postaram się dzwonić z przypomnieniami do hoteliku! Quote
Reno2001 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agusiazet napisał(a):Nie, nie jest tak do końca - widziałam, że z Emi zadziora jak jest od psów oddzielona kratą! Wtedy szczeka i wariuje jak szalona, ale tylko pies jest obok niej to spuszcza z tonu. To chyba taki nawyk schroniskowy, nieprawdaż? Ok, postaram się dzwonić z przypomnieniami do hoteliku! To chyba taki nawyk terytorialny ;). Moje suki na wsi za płotem to są zadziory pierwszej wody. Bez płotu zdecydowanie spuszczają z tonu :diabloti:. Quote
Ulka18 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Rozmawialam wczoraj z Pania Asia, wszystko ustalone. Ma przywiezc Emi ok. 17, a dzisiaj ma podjechac podbic badania przedwyjazdowe. Trzymajcie kciuki :modla: Quote
Reno2001 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ulka18 napisał(a):Rozmawialam wczoraj z Pania Asia, wszystko ustalone. Ma przywiezc Emi ok. 17, a dzisiaj ma podjechac podbic badania przedwyjazdowe. Trzymajcie kciuki :modla: Super, że p. Asia tez się w to zaangażowała :multi:. Quote
agusiazet Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Ulka18, dzięki, jesteś jak zwykle niezawodna!!! Emi już za dwa dni pojedzie do własnego domu!!! Czy ta czekoladowa klusia marzyła kiedyś o takim szczęściu, czy kiedykolwiek miała dom i Pana, Jak jej się poszczęściło!!! Quote
kaskadaffik Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A jaka Emisia jest chudziuteńka teraz:loveu:kochana psinka juz niedługo w nowym domku bedzie!!! Quote
agusiazet Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ciekawe jak Emi pokazała się Niemcom? Czy była grzeczna, nie pokazywała zębów i najważniejsze, czy rzeczywiście jedzie do domu stałego? mam nadzieję, że Ulka18 coś tu jutro skrobnie!!! Quote
Reno2001 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Emi pokazała się z jak najlepszej strony :loveu:. Była bardzo spokojna i cichutka. Pięknie teraz wyglada-wyczesana, odchudzona. Quote
Ulka18 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Emi pokazala sie z jak najlepszej strony, byla grzeczna i bardzo spokojna mimo wielkiego halasu, jakie wydawalo schronisko. Dostala wygodny kontenerek-namiocik, leżala bardzo spokojnie, jak nie Emi. Z tego co wiem i pisalam w poprzednich postach, Emi bedzie mieszkac w Hamburgu, stad tyle pytan wczesniej zadawanych przez przyszla Pancie i niezbedne kocie testy. Quote
yoko100 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Emi taka spokojniutka pewnie wyczula ze gdzies jedzie:)Pani Asia sie spiala:) Quote
halcia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Będzie jej brakowac studni do wskakiwania....:cool3: Quote
Recommended Posts