Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Będzie super! :multi: Już tylko 2 tygodnie...

Agusiu, czy wyciągasz jakąś sunię na miejsce Emi?

Ra_duniu, ponieważ suczki - Trusi - którą chciałam wziąć na miejsce Emi, nie znalazłam w boksie, a od pracownika nie dowiedziałam się, czy jest gdzie indziej, a poza tym sponsorzy się wycofują - zostałam tylko ja i kaskadaffik, więc nie - nie wyciągam, ponieważ nie utrzymam drugiego psa w hoteliku za własne pieniądze:( Moje 50 zł przekazałam ew. na hotelik dla Sarenka, też mieleckiego schroniska, ale na niego nie ma jeszcze uzbieranej całej sumy na wpłaty:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Ra_duniu, ponieważ suczki - Trusi - którą chciałam wziąć na miejsce Emi, nie znalazłam w boksie, a od pracownika nie dowiedziałam się, czy jest gdzie indziej, a poza tym sponsorzy się wycofują - zostałam tylko ja i kaskadaffik, więc nie - nie wyciągam, ponieważ nie utrzymam drugiego psa w hoteliku za własne pieniądze:( Moje 50 zł przekazałam ew. na hotelik dla Sarenka, też mieleckiego schroniska, ale na niego nie ma jeszcze uzbieranej całej sumy na wpłaty:(

No tak... w pełni Ciebie rozumiem.

Posted

Agusiu,
wyjazd jest zaplanowany w piatek na godz. 19 najpozniej. Takze okolo 18 musialaby Pani Asia dowiezc Emisie. Z paszportem i ksiazeczka zdrowia oraz mocno zapięta obrozą. Oczywiscie bez zadnego jedzenie w piatek, zeby naprawde nie bylo klopotow po drodze.

Posted

Ulka, jeśli możesz zadzwoń do hoteliku i powiedz pani Asi, tel.606612957 i przypomnij jej obadaniu dzień wcześniej i aby było to odnotowane w paszporcie. Jeśli nie możesz, spróbuje zadzwonić ze skypa, tylko daj znać, czy dzwoniłaś, czy nie!

A mam zdjęcia z kotem, wysłane kilka dni temu, do mnie doszły dopiero dzisiaj, dziwne.

Zdjęcia wklejam w myśl zasady lepiej późno niż wcale:)

Posted

Zdjecia super, wyslalam juz do Fundacji. Co do telefonu do Pani Asi, to moge zapomniec, bo bede miec Fundacje na glowie. A trzeba przypominac? Moze sama bedzie pamietac.

Wyjazd jest w pt. o 19 najpozniej. Emi musi byc ok. 17 w schronisku.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Fajne fotki :loveu:. Emi to kocha chyba cały świat :p.

Nie, nie jest tak do końca - widziałam, że z Emi zadziora jak jest od psów oddzielona kratą! Wtedy szczeka i wariuje jak szalona, ale tylko pies jest obok niej to spuszcza z tonu. To chyba taki nawyk schroniskowy, nieprawdaż?

Ok, postaram się dzwonić z przypomnieniami do hoteliku!

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie, nie jest tak do końca - widziałam, że z Emi zadziora jak jest od psów oddzielona kratą! Wtedy szczeka i wariuje jak szalona, ale tylko pies jest obok niej to spuszcza z tonu. To chyba taki nawyk schroniskowy, nieprawdaż?

Ok, postaram się dzwonić z przypomnieniami do hoteliku!

To chyba taki nawyk terytorialny ;). Moje suki na wsi za płotem to są zadziory pierwszej wody. Bez płotu zdecydowanie spuszczają z tonu :diabloti:.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Rozmawialam wczoraj z Pania Asia, wszystko ustalone. Ma przywiezc Emi ok. 17, a dzisiaj ma podjechac podbic badania przedwyjazdowe. Trzymajcie kciuki :modla:

Super, że p. Asia tez się w to zaangażowała :multi:.

Posted

Ulka18, dzięki, jesteś jak zwykle niezawodna!!!

Emi już za dwa dni pojedzie do własnego domu!!! Czy ta czekoladowa klusia marzyła kiedyś o takim szczęściu, czy kiedykolwiek miała dom i Pana, Jak jej się poszczęściło!!!

Posted

Ciekawe jak Emi pokazała się Niemcom? Czy była grzeczna, nie pokazywała zębów i najważniejsze, czy rzeczywiście jedzie do domu stałego? mam nadzieję, że Ulka18 coś tu jutro skrobnie!!!

Posted

Emi pokazala sie z jak najlepszej strony, byla grzeczna i bardzo spokojna mimo wielkiego halasu, jakie wydawalo schronisko. Dostala wygodny kontenerek-namiocik, leżala bardzo spokojnie, jak nie Emi. Z tego co wiem i pisalam w poprzednich postach, Emi bedzie mieszkac w Hamburgu, stad tyle pytan wczesniej zadawanych przez przyszla Pancie i niezbedne kocie testy.