agusiazet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 No i wszystko dopisało, Uka18 napstrykała psiakom całą moc fotek:) Quote
halcia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 He,bo mysmy jeszcze raz zaatakowały schronisko,obejrzały remont,pogadały z Kiero.Ja swoje wysle Ulce jutro,wiele nie robiłam,bo Ona trzaskała.Pani Asia powiedziała,ze Emi ma najfajniejszy charakter,radosna,miła przylepa.Odchudzona,zgrabniutka,wymoczona:evil_lol: Quote
kaskadaffik Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kochana jest sunia, taka przylepka:loveu:a jaka chudziusieńka się zrobiła,ale jeść nie chce, ale jest gorąco to nikt nie chce;) Żywe sreberko:p Quote
yoko100 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Spodziewałam sie wiekszej Emi:):) ale teraz to Emi jest w swoim zywiole:) nabiegac sie nie moze Quote
Ulka18 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 agusiazet napisał(a):No i wszystko dopisało, Uka18 napstrykała psiakom całą moc fotek:) Napstrykalam bardzo duzo, wstawie dzisiaj po pracy, wczoraj juz nie dalam rady. Chociaz ciezko bylo uchwycic ja, bo Emi biegala miedzy nami, skakala, cieszyla sie. Przekochane i dobre z niej psisko. Quote
halcia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ogromna miała radoche z tych odwiedzin.Zywiołowy ,niesamowicie radosny psiak.Tak ja to cieszyło ,ze w przelocie dała nawet popis wskakujac na dosc wysoka przykryta studnie:crazyeye:Poprawi humor kazdemu! Quote
yoko100 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Przydal by sie jej domek z ogrodkiem to by byla zadowlona:). Ale mnie dzis wszystko swedzi:shake: Quote
halcia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hej,ale zaznacz ,ze tam było gęsto i czarno od komarów,:evil_lol:bo ktos pomysli,ze Emi jest tego przyczyną Quote
Reno2001 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 halcia napisał(a):Hej,ale zaznacz ,ze tam było gęsto i czarno od komarów,:evil_lol:bo ktos pomysli,ze Emi jest tego przyczyną Nooo, ja już zaczęłam zachodzic w głowę, co to mogło spowodowac to swędzenie u yoko :diabloti: ... Quote
yoko100 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 HAHA ale teraz to juz niewiem gdzie sie drapac dobrze ze pazury mam to jest chociaz czym:):): Emi jest czysciutka kapie sie w w malym stawiku, zadbana i jej komary nie przeszkadzaja:):) Quote
Ulka18 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja tez cale nogi i ręce 'pogryzione' przez komary. Licznie nas nawiedzily te male bestyjki :mad: Dobrze, ze chociaz psiaki wybawione, wyglaskane, zaopatrzone medycznie jak Lukasik. Duzy teren ma ten hotelik, psiaki maja gdzie biegac. Ladna, zaciszna okolica. Gdybysmy mieli wiecej kasy, mozna by ze 2-3 psy nieklopotliwe podrzucic, Pani Asia raczej obawia sie psów, ktore musialaby czegos uczyc, wyprowadzac na prosta. Ale takie jak Emi, to czemu nie. Quote
Reno2001 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ulka18 napisał(a):Ja tez cale nogi i ręce 'pogryzione' przez komary. Licznie nas nawiedzily te male bestyjki :mad: Dobrze, ze chociaz psiaki wybawione, wyglaskane, zaopatrzone medycznie jak Lukasik. Duzy teren ma ten hotelik, psiaki maja gdzie biegac. Ladna, zaciszna okolica. Gdybysmy mieli wiecej kasy, mozna by ze 2-3 psy nieklopotliwe podrzucic, Pani Asia raczej obawia sie psów, ktore musialaby czegos uczyc, wyprowadzac na prosta. Ale takie jak Emi, to czemu nie. No i fajnie. Warto miec takie miejsce w zanadrzu ;). Quote
yoko100 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Teren naprawde spory jest, daleko nie jest.Jedyny minus tego miejsca to te komary.Ale Pani Asia chyba juz przywyczajona bo niewiedzialam zeby jakos pogryziona byla. Quote
kaskadaffik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja już poskładałm wszystko i sądzę że komarusy się po tych powodziach wykluły, bo się zrobił wszędzie syf i muł a one się w takich warunkach mnożą.U nas jest też nalot chrabąszczy("czrwczyków gówniaków:razz:"), to pewnie tez dlatego. Faktycznie Pani Asia boi się troszkę ciężkich psów, bo ona hotel początkowo otwierała z myślą o psach zostawianych na wakacje i podczas nieobecności właściecieli, ale i tak psiaki tam mają elegancko:lol: A Emisia to już żadnych nauk nie wymaga, takie złotko kochane:loveu: Quote
agusiazet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Pan z jednego wątku cały czas rozważa kandydaturę Emi, ale widzę, ze pies a nie suka bardziej go nęci. Ale może..... Quote
Ulka18 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Moze te zdjecia mu pomoga sie przekonac :fadein: Made by Halcia :lol: Quote
Reno2001 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wykastrowana suka, czy wykastrowany pies ... co za różnica :diabloti:??? Quote
Olga7 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 jeśli ten pan będzie dlugo zastanawiać się nad adopcją ślicznej Emi ,to może byc za pozno ,bo Emi to sliczna sunia o rzadko spotykanej karnacji :) i ma tyle wdzięku oraz urody -no i pieknie pozuje i oczkami czaruje - nie tylko pyszczolkiem ...;) a do tego ma ogromne serducho - nie tylko do ludzie pewnie lgnie ......:p to chyba chodząca dobroć w psiej postaci .... Quote
halcia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 I znowu obciach,:diabloti:data prawie sylwestrowa....a tu zielono dookoła i....komary:evil_lol:,ale juz rok umię zmieniac:eviltong: Quote
Ulka18 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Przywitanie z Ciotkami, a bylo nas 5 :lol: Tutaj z Kasiadaffik Quote
Ulka18 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Agusiu, zmien prosze tytul watku z podaniem nr strony, na ktorej sa nowe zdjecia :modla: Dzieki. Portreciki :loveu: Quote
Recommended Posts