izzie1983 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='agusiazet']Raczej nie, pieniążki mam wpłacić do 27 lipca:)[/quote] Dzięki za info, to przeleję koło 20 :-) Quote
agusiazet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Właśnie zadzwoniłam do Pani Asi i wczoraj mały Lukas miał strasznie zaropiały nos i coś mu się działo z oczkiem, mąż był u wet, ale bez psa i zaocznie dostał kropelki. Dzisiaj już lepiej, ale myślę, że muszę małego wziąć do weta,bo lepiej dmuchać na zimne. Ulka18, czy tego malucha też będzie można zaproponować Fundacji? Oczywiście, jeśli u nas nikt by się nim nie zainteresował! Quote
agusiazet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Lukas został wyceniony na ok. 8 miesięcy i na pewno zaszczepię go na wszystko, co trzeba, żeby tylko był zdrowy!!! Jest z niego taki uroczy piesek! Quote
Ulka18 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Mysle, ze tak, chociaz oni nie lubia brac szczeniakow. Malec musi miec wiecej niz 6 miesiecy i obowiazkowo 2 szczepienia p. wirusowkom. Quote
Reno2001 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Agusiu, niech tylko okaże się, że malec jest zdrowy a od razu ruszymy z ogłoszeniami. Młode psiaki mają szanse na dom i u nas w kraju. Quote
Reno2001 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Czekamy na ogrodowe foty Lukasa i Emi :loveu:. Quote
Ulka18 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Agusiu, ja sie bede mogla wybrac do hoteliku od poniedzialku. Wysylam Mloda w niedziele na obóz i od poniedzialku bede 'wolna'. Pasuje Ci wtedy? Quote
Basia1968 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 agusiazet i Ulka18 ma prośbę - jesli będziecie w hoteliku w Brzyściu zróbcie zdjęcia Allegrze i Fancie - to nasze tarnobrzeskie damy. Ja nie mam czym pojechac - chyba, że rowerem:evil_lol: - a to daleko..... Quote
Reno2001 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Czyli zanosi się na foty Emi i Lucasa. Supcio :multi: Quote
halcia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Być moze dołącze:eviltong:,bo i tak wybieram sie w okolice Mielca i Brzyscia. Quote
Ulka18 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Basia1968']agusiazet i Ulka18 ma prośbę - jesli będziecie w hoteliku w Brzyściu zróbcie zdjęcia Allegrze i Fancie - to nasze tarnobrzeskie damy.. Zrobimy, zrobimy, zeby tylko byla w miare sloneczna pogoda, to pstrykniemy dobre zdjecia, Cioteczki Halcia i Agusia beda pomagac w przytulankowych ujeciach :cool3: Quote
Basia1968 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 kochane jesteście - dziękuję bardzooooooooooooo:loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ja chwilowa nie mam aparatu, bo córka zabrała na wakacje, ale jeśli Ulka18 porobi zdjęcia - to na prawdę są ładne:) Quote
halcia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 I myslę,ze Ulka dobierze sie do Pani Asi,coby dobitnie wytłumaczyc o co chodzi/zdjęcia ,relacje,dogo.....:eviltong:/ Quote
Ulka18 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 agusiazet napisał(a):Ja chwilowa nie mam aparatu, bo córka zabrała na wakacje, ale jeśli Ulka18 porobi zdjęcia - to na prawdę są ładne:) Postaram sie zrobic takie same jak moim dziewczynom. Moze kogos ujma za serce takie portrety i zainteresuje sie Emi oraz Lukasem i psiakami tarnobrzeskimi. Quote
agusiazet Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Niech tłumaczy, myślę, że teraz ze złamaną ręką ciężko zrobić wszystko wokół psów i jeszcze na kompie. Zresztą dowiedziałam się, że nie mają sprawnego aparatu. Quote
supergoga Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 PIekna ta Emi, pies powinien na kanapie siedzieć. Czy ci ludzie oczu nie mają??? Quote
Ulka18 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 halcia napisał(a):I myslę,ze Ulka dobierze sie do Pani Asi,coby dobitnie wytłumaczyc o co chodzi/zdjęcia ,relacje,dogo.....:eviltong:/Jesli Agusi sie nie udalo, i nawet pani Asia nie zadzwoni raz na tydzien do Agusi, zeby zdac relacje, to ja watpie, czy jest sens w ogole przekonywac. Emi jest tam traktowana zapewne jak inne hotelowe psy bez zadnych specjalnych wzgledow czy extra pracy/nauki/szkolenia schroniskowej bidy. Nie jest to dogomaniacki hotelik, a hotelik komercyjny. Najwazniejsze to miec duze, dobre zdjecia do ogloszen. To nasz cel. Quote
agusiazet Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ulka18, ja Pani Asi o nic nie prosiłam, ani o zaglądanie na Dogo, ani o zdjęcia czy pracę z psem. Po pierwsze uznałam, że powinnam sama zadzwonić, jeśli coś chcę wiedzieć, i sama pojechać, jeśli chcę mieć zdjęcia. Jestem zadowolona, że Emi nie siedzi w schronie i że w ogóle Pani przyjęła Lukasa! Emi specjalnej pracy nie wymaga, a Lukas jak to szczeniak jest otwarty i kontaktowy. Tak jak piszesz im trzeba tylko fajne, łapiące za serce zdjęcia, którymi mogliby zauroczyć człowieka. Opieka jest dobra, warunki dobre, psy nie są specjalnej troski - musimy się cieszyć tym, co nam oferują, bo jest to oferta ok. A teraz, kiedy Pani Asia ma rękę w gipsie trudno wymagać więcej niż na początku. Naszym zadaniem jest tylko szukać psiakom domu i ogłaszać, ogłaszać i oglaszać! Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dziewczyny a macie juz konkretny termin, bo ja bym się tez chciała na doczepkę...jak mogę:roll:to bym się pomiziała i szczeniorka zobaczyła:lol: Quote
halcia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Najwazniejsza pogoda,"trza" byc czujnym,dokładny termin nie padł. Quote
agusiazet Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Miałam telefon od Pani Asi, że ze szczeniakiem gorzej:( Muszę go dzisiaj zabrać do weterynarza! Chyba 8 lipca lecę do Anglii, wracam pewnie 22 lipca! Quote
izzie1983 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mam nadzieję, że ze szczeniakiem to nic poważnego i że to żadna choroba zakaźna. Quote
Recommended Posts