Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zadzwoniłam do Pani Asi i wczoraj mały Lukas miał strasznie zaropiały nos i coś mu się działo z oczkiem, mąż był u wet, ale bez psa i zaocznie dostał kropelki. Dzisiaj już lepiej, ale myślę, że muszę małego wziąć do weta,bo lepiej dmuchać na zimne. Ulka18, czy tego malucha też będzie można zaproponować Fundacji? Oczywiście, jeśli u nas nikt by się nim nie zainteresował!

Posted

agusiazet i Ulka18 ma prośbę - jesli będziecie w hoteliku w Brzyściu zróbcie zdjęcia Allegrze i Fancie - to nasze tarnobrzeskie damy. Ja nie mam czym pojechac - chyba, że rowerem:evil_lol: - a to daleko.....

Posted

[quote name='Basia1968']agusiazet i Ulka18 ma prośbę - jesli będziecie w hoteliku w Brzyściu zróbcie zdjęcia Allegrze i Fancie - to nasze tarnobrzeskie damy..
Zrobimy, zrobimy, zeby tylko byla w miare sloneczna pogoda, to pstrykniemy dobre zdjecia, Cioteczki Halcia i Agusia beda pomagac w przytulankowych ujeciach :cool3:

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja chwilowa nie mam aparatu, bo córka zabrała na wakacje, ale jeśli Ulka18 porobi zdjęcia - to na prawdę są ładne:)

Postaram sie zrobic takie same jak moim dziewczynom. Moze kogos ujma za serce takie portrety i zainteresuje sie Emi oraz Lukasem i psiakami tarnobrzeskimi.

Posted

Niech tłumaczy, myślę, że teraz ze złamaną ręką ciężko zrobić wszystko wokół psów i jeszcze na kompie. Zresztą dowiedziałam się, że nie mają sprawnego aparatu.

Posted

halcia napisał(a):
I myslę,ze Ulka dobierze sie do Pani Asi,coby dobitnie wytłumaczyc o co chodzi/zdjęcia ,relacje,dogo.....:eviltong:/
Jesli Agusi sie nie udalo, i nawet pani Asia nie zadzwoni raz na tydzien do Agusi, zeby zdac relacje, to ja watpie, czy jest sens w ogole przekonywac. Emi jest tam traktowana zapewne jak inne hotelowe psy bez zadnych specjalnych wzgledow czy extra pracy/nauki/szkolenia schroniskowej bidy. Nie jest to dogomaniacki hotelik, a hotelik komercyjny.
Najwazniejsze to miec duze, dobre zdjecia do ogloszen. To nasz cel.

Posted

Ulka18, ja Pani Asi o nic nie prosiłam, ani o zaglądanie na Dogo, ani o zdjęcia czy pracę z psem. Po pierwsze uznałam, że powinnam sama zadzwonić, jeśli coś chcę wiedzieć, i sama pojechać, jeśli chcę mieć zdjęcia. Jestem zadowolona, że Emi nie siedzi w schronie i że w ogóle Pani przyjęła Lukasa! Emi specjalnej pracy nie wymaga, a Lukas jak to szczeniak jest otwarty i kontaktowy. Tak jak piszesz im trzeba tylko fajne, łapiące za serce zdjęcia, którymi mogliby zauroczyć człowieka. Opieka jest dobra, warunki dobre, psy nie są specjalnej troski - musimy się cieszyć tym, co nam oferują, bo jest to oferta ok. A teraz, kiedy Pani Asia ma rękę w gipsie trudno wymagać więcej niż na początku. Naszym zadaniem jest tylko szukać psiakom domu i ogłaszać, ogłaszać i oglaszać!