Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście u nas leje masakrycznie i jest zimno, właśnie wróciłam z Rzeszowa tam było lepiej jednak. Ani zdjęć zrobić, ani psina na podwórko nie wyjdzie, co za wakacje, koszmarnna pogoda. Emisia trzymaj się kochana :roll:

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Rzeczywiście u nas leje masakrycznie i jest zimno, właśnie wróciłam z Rzeszowa tam było lepiej jednak. Ani zdjęć zrobić, ani psina na podwórko nie wyjdzie, co za wakacje, koszmarnna pogoda. Emisia trzymaj się kochana :roll:

Kasiu ja tez bylam w Rzeszowie i tez lało jak i u nas.Kolo 14 sie rozpadało.
Emi grzeje dupke w ciepelku i nie moknie:) mam nadzieje ze bede miala okazje jeszcze ja poznac.:)

Posted

halcia napisał(a):
Emi,to fakt,co prawda domku jeszcze nie ma,ale to błoto ciebie juz nie dotyczy.Ale wredny czerwiec...i to ma byc poczatek lata?

Taki jest poczatek lata i tak ma byc podobno i w lecie:(:(

Posted

Mam nadzieje, ze w przyszly weekend bedzie slonce, bo przeciez musimy odwiedzic Emi. Szkoda, ze pani z hoteliku nie pisze na biezaco jak Murko co u suni slychac.

Posted

Znowu mnie dogo nie puszczało cały dzień:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:coraz częściej tak, a nie mam stałego logowania.
Ja mówiłam ostatnio jak po Totka byłam, żeby się córki Pani Asi zalogowały i pisały, to jedna powiedziała, że dobrze że tak zrobią , ale widocznie nie dotarły tutaj:roll:
A swoją drogą to teściowa tak Totiego ostrzygła, że jak zobaczyłam to prawie płakałam....fransuski pieseczek, katastrofa:-(a była taki fajny rozrabiak:p
Aga wyślij mi nr konta bo chyba nie miałam Twojego, a tu lipiec za pasem, banerek sie nauczyłam wstawiać, chyba za bardzo chciałam pokombinować, a to było takie proste, że aż się zamotałam wcześniej;)

Posted

Kasia, wpłaty za lipiec, to gdzie po dwudziestym, niech Wam na razie leżą na koncie i procentują:)
Gabi, Izzie i supergoga, dziękuję Wasze wpłaty otrzymałam i już aktualizuję pierwszą stronę:)

Posted

Dobrze, ze Emi jest juz poza schroniskiem, ale z drugiej strony szkoda, ze ten kontakt z hotelikiem jest taki mizerny, Agusia musi dzwonic, dopytywac sie, niestety hotelik nic od siebie nie daje, zadnych informacji, zdjec :roll: A niby tak ta pani wlascicielka chciala pomagac w ratowaniu bezdomnych psow. Jednak od checi do czynow daleka droga.

Posted

Reno2001 napisał(a):
A może ta Pani po prostu nie bardzo przypuszczała jak to wygląda? Może sądziłą, że jej rola ma się zacząc i skończyc tylko na opiece nad psem?
Wygladalo, ze bardzo chce pomoc bezdomnym zwierzakom, moze rzeczywiscie nie wiedziala, ze jest kilkanascie osób zywo zainteresowanych postępami Emi w przyswajaniu normalnego życia i ze trzeba byloby zdac relacje np. raz na tydzien. Chociaz w artykule o Murce wyraznie bylo napisane, ze Murka takie relacje pisze i ma staly kontakt z forum dogomania, a pani tez chciala byc taka osoba jak Murka.

Posted

Hmmmm....ja się tam nie znam, ale Pani Asia chyba tylko sy przetrzymuje(ale Broń Boże mogę się mylić), a nie wiem czy jakoś się nimi zajmuje, żeby je :"wyprowadzać na prostą". Nie wiem czy Aga o to pytała, ale chyba nie.
To jest chyba bardziej taka forma tylko hotel, sama nie wiem.
Emisia coś mało ludzików do ciebie zagląda na tych ogłoszeniach co zrobiła, zupełnie nie wiem dlaczego:shake:

Posted

Moje zdanie jest takie, ze Pani Asi zajmuje się psami dobrze, są wyprowadzane na spacer, mają ciągły kontakt z człowiekiem, są zadbane (zważone, wykąpane, wyczesane i mają zapewnioną opiekę weta). Przypuszczam, że Pani Asia nie miała kontaktu z psami wymagającymi resocjalizacji, np takimi jak Carmen, bo przebywające u niej psy są czyjeś, więc znają człowieka. Emi zdecydowanie żadnej terapii nie potrzebuje, jest ufna, przyjacielska i nieagresywna - w każdej chwili może iść do własnego domu. Jak tylko poprawi się choć trochę pogoda pojadę do Emi, postaram się namówić Panią Asię do wchodzenia na Dogo i zdawania relacji o suni. Myślę, że lepiej załatwić to osobiście niż mailem lub telefonicznie! Ale z całą stanowczością stwierdzam, że psy bez problemów socjalizacyjnych mają w hoteliku bardzo dobrze:)