kaskadaffik Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Rzeczywiście u nas leje masakrycznie i jest zimno, właśnie wróciłam z Rzeszowa tam było lepiej jednak. Ani zdjęć zrobić, ani psina na podwórko nie wyjdzie, co za wakacje, koszmarnna pogoda. Emisia trzymaj się kochana :roll: Quote
yoko100 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 kaskadaffik napisał(a):Rzeczywiście u nas leje masakrycznie i jest zimno, właśnie wróciłam z Rzeszowa tam było lepiej jednak. Ani zdjęć zrobić, ani psina na podwórko nie wyjdzie, co za wakacje, koszmarnna pogoda. Emisia trzymaj się kochana :roll: Kasiu ja tez bylam w Rzeszowie i tez lało jak i u nas.Kolo 14 sie rozpadało. Emi grzeje dupke w ciepelku i nie moknie:) mam nadzieje ze bede miala okazje jeszcze ja poznac.:) Quote
halcia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Emi,to fakt,co prawda domku jeszcze nie ma,ale to błoto ciebie juz nie dotyczy.Ale wredny czerwiec...i to ma byc poczatek lata? Quote
yoko100 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 halcia napisał(a):Emi,to fakt,co prawda domku jeszcze nie ma,ale to błoto ciebie juz nie dotyczy.Ale wredny czerwiec...i to ma byc poczatek lata? Taki jest poczatek lata i tak ma byc podobno i w lecie:(:( Quote
agusiazet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Odwiedziny w deszczu, to nie odwiedziny, bo hotelik cały porośnięty trawą, więc i pies, i człowiek są mokrzy:( Quote
Ra_dunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Rzeczywiście pogoda powariowała... A kochana Emisia czeka na domek i człowieka ;) Quote
Ulka18 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Mam nadzieje, ze w przyszly weekend bedzie slonce, bo przeciez musimy odwiedzic Emi. Szkoda, ze pani z hoteliku nie pisze na biezaco jak Murko co u suni slychac. Quote
agusiazet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Szkoda, ale nawet jej o to nie prosiłam, po prostu zapomniałam:( Quote
Ra_dunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 W końcu kiedyś wreszcie zaświeci słońce i Emi będzie miała przepiękną sesję zdjęciową ;) Quote
halcia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Agusia to zadzwoń i popros ją o pisanie,czy zdjecia.... Quote
kaskadaffik Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Znowu mnie dogo nie puszczało cały dzień:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:coraz częściej tak, a nie mam stałego logowania. Ja mówiłam ostatnio jak po Totka byłam, żeby się córki Pani Asi zalogowały i pisały, to jedna powiedziała, że dobrze że tak zrobią , ale widocznie nie dotarły tutaj:roll: A swoją drogą to teściowa tak Totiego ostrzygła, że jak zobaczyłam to prawie płakałam....fransuski pieseczek, katastrofa:-(a była taki fajny rozrabiak:p Aga wyślij mi nr konta bo chyba nie miałam Twojego, a tu lipiec za pasem, banerek sie nauczyłam wstawiać, chyba za bardzo chciałam pokombinować, a to było takie proste, że aż się zamotałam wcześniej;) Quote
agusiazet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Kasia, wpłaty za lipiec, to gdzie po dwudziestym, niech Wam na razie leżą na koncie i procentują:) Gabi, Izzie i supergoga, dziękuję Wasze wpłaty otrzymałam i już aktualizuję pierwszą stronę:) Quote
izzie1983 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 O dzięki za informację. Właśnie weszłam na wątek, żeby spytać :lol: No i czekam z niecierpliwością na pogodę i zdjęcia panienki :-) Quote
Ulka18 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Dobrze, ze Emi jest juz poza schroniskiem, ale z drugiej strony szkoda, ze ten kontakt z hotelikiem jest taki mizerny, Agusia musi dzwonic, dopytywac sie, niestety hotelik nic od siebie nie daje, zadnych informacji, zdjec :roll: A niby tak ta pani wlascicielka chciala pomagac w ratowaniu bezdomnych psow. Jednak od checi do czynow daleka droga. Quote
Reno2001 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A może ta Pani po prostu nie bardzo przypuszczała jak to wygląda? Może sądziłą, że jej rola ma się zacząc i skończyc tylko na opiece nad psem? Quote
halcia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja tez tak mysle,Agusia sama przyznała,ze nie pogadała na ten temat.... Quote
Ulka18 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Reno2001 napisał(a):A może ta Pani po prostu nie bardzo przypuszczała jak to wygląda? Może sądziłą, że jej rola ma się zacząc i skończyc tylko na opiece nad psem? Wygladalo, ze bardzo chce pomoc bezdomnym zwierzakom, moze rzeczywiscie nie wiedziala, ze jest kilkanascie osób zywo zainteresowanych postępami Emi w przyswajaniu normalnego życia i ze trzeba byloby zdac relacje np. raz na tydzien. Chociaz w artykule o Murce wyraznie bylo napisane, ze Murka takie relacje pisze i ma staly kontakt z forum dogomania, a pani tez chciala byc taka osoba jak Murka. Quote
kaskadaffik Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hmmmm....ja się tam nie znam, ale Pani Asia chyba tylko sy przetrzymuje(ale Broń Boże mogę się mylić), a nie wiem czy jakoś się nimi zajmuje, żeby je :"wyprowadzać na prostą". Nie wiem czy Aga o to pytała, ale chyba nie. To jest chyba bardziej taka forma tylko hotel, sama nie wiem. Emisia coś mało ludzików do ciebie zagląda na tych ogłoszeniach co zrobiła, zupełnie nie wiem dlaczego:shake: Quote
agusiazet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Moje zdanie jest takie, ze Pani Asi zajmuje się psami dobrze, są wyprowadzane na spacer, mają ciągły kontakt z człowiekiem, są zadbane (zważone, wykąpane, wyczesane i mają zapewnioną opiekę weta). Przypuszczam, że Pani Asia nie miała kontaktu z psami wymagającymi resocjalizacji, np takimi jak Carmen, bo przebywające u niej psy są czyjeś, więc znają człowieka. Emi zdecydowanie żadnej terapii nie potrzebuje, jest ufna, przyjacielska i nieagresywna - w każdej chwili może iść do własnego domu. Jak tylko poprawi się choć trochę pogoda pojadę do Emi, postaram się namówić Panią Asię do wchodzenia na Dogo i zdawania relacji o suni. Myślę, że lepiej załatwić to osobiście niż mailem lub telefonicznie! Ale z całą stanowczością stwierdzam, że psy bez problemów socjalizacyjnych mają w hoteliku bardzo dobrze:) Quote
agusiazet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Allegro Emi: http://www.allegro.pl/item671585783_pokochaj_emi_dobry_czlowieku.html Quote
izzie1983 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Nie chce się ten link otworzyć, poprawiłam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=671585783 Quote
Recommended Posts