Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18, do hoteliku można przyjechać zawsze po wcześniejszym uzgodnieniu, że ktoś będzie w domu, bo może się zdarzyć pocałowanie klamki. Wprawdzie zaczął się już ruch wakacyjny i sporo psów się hotelikuje, ale zawsze lepiej się umówić. A ładne zdjęcia Emi bardzo mile widziane:)

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja zanim dzisiaj doczytałam, że Emi zrobiła niespodziankę - to już zdążyłam właśnie przelać pieniążki :evil_lol: Oczywiście Agusiu nic nie zwracaj. Zawsze się mogą zdarzyć dodatkowe wydatki - np transport do nowego domu :roll:

Swoją drogą bazarek na Emi i Znajdka był bardzo szczęśliwy - Emi nie musi mieć starylki, ząbki ma czyste, więc będzie miała zapas na kącie, a Znajdkowi prawdopodobnie kasa w ogóle się nie przyda - bo znalazł dom :multi: i jak tylko dojdzie do siebie po kastracji jedzie do swojej rodziny :loveu:
Mam nadzieję, że i Emi szybciutko znajdzie swój kącik w czyimś sercu i domu :loveu:

Posted

To jak będzie jakaś sesja jeszcze to może poczekam i dopiero zaniosę do Tomka:roll:Proszę o przepiękne zdjątka to napewno domek się znajdzie.
Aga jak będziesz zapytaj o sunie z 49 na prośbe moja i Halci, wilkowata, może Pani nie wzięłaby dużo za hotelik?
Aga mam do Ciebie prośbę, wiem że pracujesz, ale już będą wakacje i czy mogłabys mi poświęcić godzinkę u Ciebie na pokazanie mi jak robić bazarki i wklejać banerki i zdjęcia? juz kilka osób mi tłumaczyło, ale ja muszę zobaczyć bo inaczej kiszka i tylko czas tracę:roll:
A mam parę rzeczy na bazarki, może akurat by sie ktoś skusił;)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Emi zrobiła kupsprzedaj, adopcje.org i kupiepsa, ale zdjęcia te co byly to potem się najwyżej zmieni, Aga ja tylko musze podpatrzeć to załapię;)

Dziekuję i zapraszam po naukę:)

Posted

Aga zrobiłam ogłoszenia ale nie druknęłam, pisałąm na wątku agusio. Ale tylko mam nadzieję że nie jestes zła że podaję na nich i na ogłoszeniach w necie numer do Ciebie jako wolontariuszki o agusia i Emi?
Jak chcesz to Ci moge na maila przesłać to co zrobiłam, tylko podaj pls:p

Posted

Niestety ja jutro ide na caly dzien do pracy, mam pilne roboty, ktore musze skonczyc do poniedzialku. Poza tym leje i nie ma sensu robic zdjec w deszczu. Musimy poczekac na slonce.

Posted

Cały tydzien ma byc podobno taki sam:shake:,a Ty Agusiu podjedziesz do niej w miedzyczasie?Jakiekolwiek dobre zdjęcia,albo pani ,by Ci przesłała na meila,rozmawiałas o tym?Ja zanim dojade,wariacka pogoda może sie zmienic,Ty masz ja bardziej pod ręką.....