Ulka18 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Oj schudla sunieczka, schudla, wciecie w pasie juz widac :lol: Bardzo ladnie sie sunia prezentuje. Quote
halcia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wciągnęła brzuch do zdjęc:evil_lol:jak wiekszosć bab:eviltong::evil_lol: Quote
kaskadaffik Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Oj schudła schudła nam sunieczka troszkę, pewnie jej ciężko bo tam dawali całe michy żarcia a tu dietka, ale da radę. Jeszcze tak 5 kilo w dół i laska na wybiegu:loveu:;) Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Z mojego bazarku na Emi i Znajdka uzbierało się dzięki cioteczkom Eva2406 i Negri2008 - 56 zł :multi: Ze swojej strony dorzucam jeszcze 24 zł. Dochód dzielę na pół, więc na Emi niedługo przeleję 40 zł :) Quote
halcia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Emi,jakie One maja wymagania!:diabloti:5 kg? to człowiekowi ciezko tyle schudnąć:shake: Quote
agusiazet Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Ra_dunia napisał(a):Z mojego bazarku na Emi i Znajdka uzbierało się dzięki cioteczkom Eva2406 i Negri2008 - 56 zł :multi: Ze swojej strony dorzucam jeszcze 24 zł. Dochód dzielę na pół, więc na Emi niedługo przeleję 40 zł :) Ra_duniu, jesteś aniołem:):):) Na zabieg mamy 110 zł, więc na kołnierz i antybiotyk po sterylce ja dołożę! Chociaż może kołnierz to i mam w domu! Dziekuję w imieniu Emi i własnym za hojne wsparcie!:loveu: Quote
agusiazet Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Nieładnie, cioteczki, nieładnie, żadna nie zajrzała do Emi, a ja coś nie mogę się zalogować na Dogo. Nie wiem, jakim cudem mi się teraz udało, ale jestem i podrzucam Emi na pierwszą stronkę, może ją ktoś wypatrzy!!! Quote
kaskadaffik Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Aga ja zaglądała kilka razy dziennie, ale nie moglam sie zalogować, nie wiem co to było, jakieś Ufo:angryy:dopiero teraz mnie wpuściło, mizianko dla misi:loveu: Quote
agusiazet Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 No, ja też nie mogłam się zalogować!!! A Emi jutro czeka sterylka i czyszczenie zębów!!! Quote
agusiazet Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Po 17 - tej jadę do Emi, zawiozę pieniążki, kołnierz i kości do czyszczenia zębów. I fotki rzecz jasna:) Quote
halcia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A czemu nie jestesci na dogo na stałe zalogowane?Ja wejść nie mogłam tez,ale nie pamietam kiedy ostatnio musiałam sie logowac.Emi,trzymaj sie,badz dzielna.... Quote
agusiazet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Halciu, a co to znaczy stałe zalogowanie? Ja włączam Dg, forum i loguję się i tu coraz częściej się nie da:( A teraz niespodzianka............. Emi już była w schronie wysterylizowana!!!! Doktor znalazł bliznę, ok. 2 milimetry:crazyeye:. A sprawdzała i Kasia, i ja. Nic nie wypatrzyłyśmy. Zębów też nie miała czyszczonych, bo zjadając kości czyszczące ząbki zrobiły się idealnie białe. Ta suczka mnie zadziwia. Mam dowód w postaci zdjęcia, ale na razie nie wkleję, bo jak wyjdę to pewnie się nie zaloguję. Odwiedziny u Emi z wczoraj też obfocone, ale zdjęcia będą później, jak mi się uda. Suczka jest do wzięcia od zaraz, jest wspaniałym psem, o przjacielskim charakterze i dla ludzi, i dla zwierząt. Spodobała się jakiejś osobie ze Stalowej Woli, ale na razie nie wiem nic konkretnego. Ulka18, Reno czy kasa zostaje dla Emi na hotelikowani, czy mam zwrócić? Quote
Ulka18 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Agusiu, mnie prosze nie zwracaj kasy, niech zostanie na hotelik, zreszta ja deklarowalam, ze co miesiac sie doloze do Emisiowego hoteliku. Ale z ta sterylka niespodzianka, to pewnie dr Koziol sam robil zabieg, jesli ciecie bylo takie male, ale chyba powinno byc 2 cm.Czyli mozna smialo oglaszac Emi gdzie tylko sie da. Jesli chodzi o logowanie na dogo, to jestem tez na stale zalogowana, ale korzystam z przegladarki OPERA, ona sama pamieta logowania, na EA nie zawsze wchodza stale logowania. Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ale się niespodzianka Emisi udała, a ciotki slepe nic nie widziały, dlatego Ulka może to rzeczywiście 2mm chociaż nie wiem czy to możliwe:roll: Po weekendzie zaniosę jej zdjęcia i Agusia do Tomka do lecznicy, może akurat ktoś.....:cool3: Quote
halcia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Emi,jak tam,buszujesz po ogrodzie i zbijasz sadełko? Quote
agusiazet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Buszuje i zbija!!! Coś imageshock nie działa, więc zdjęć na razie nie wkleję:( Quote
Reno2001 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Agusiu, mnie tez nic nie zwracaj. Niech pieniądze idą na hotelik. Niewiele tego i tak było :oops:. Czekamy na foty Emisi. Trzeba małą ogłaszac gdzie tylko się da. Quote
Ulka18 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Agusiu, jesli chodzi o zdjecia portretowe, to ja moge jechac z Toba do tego hoteliku. Mam dobra lustrzanke cyfrowa, widzialas zdjecia nieraz na stronie (szkoda, ze zmniejszone, ale tez dobre). Na pewno sie przydadza do allegro. Moze tez Gabi by dala rade pojechac, Gabi ma Nikona D40. Quote
izzie1983 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A ja się kolejny raz dopominam o nr konta. W końcu zadeklarowałam 20 zł co miesiąc ;) Quote
agusiazet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Może teraz uda się wkleić fotki! Buszująca w trawie: Zęby Emi, na dowód, że nie trzeba już ich czyścić pod narkozą: Z Panią Asią i koleżanką z Tarnobrzega Allegrą: Quote
agusiazet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 izzie1983 napisał(a):A ja się kolejny raz dopominam o nr konta. W końcu zadeklarowałam 20 zł co miesiąc ;) Dane wyślę , gdzieś koło 20-go:) Quote
izzie1983 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 agusiazet napisał(a):Dane wyślę , gdzieś koło 20-go:) Dzięki. Będę już czekać spokojnie :lol: Quote
Recommended Posts