Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z mojego bazarku na Emi i Znajdka uzbierało się dzięki cioteczkom Eva2406 i Negri2008 - 56 zł :multi: Ze swojej strony dorzucam jeszcze 24 zł. Dochód dzielę na pół, więc na Emi niedługo przeleję 40 zł :)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Z mojego bazarku na Emi i Znajdka uzbierało się dzięki cioteczkom Eva2406 i Negri2008 - 56 zł :multi: Ze swojej strony dorzucam jeszcze 24 zł. Dochód dzielę na pół, więc na Emi niedługo przeleję 40 zł :)

Ra_duniu, jesteś aniołem:):):) Na zabieg mamy 110 zł, więc na kołnierz i antybiotyk po sterylce ja dołożę! Chociaż może kołnierz to i mam w domu! Dziekuję w imieniu Emi i własnym za hojne wsparcie!:loveu:

Posted

Nieładnie, cioteczki, nieładnie, żadna nie zajrzała do Emi, a ja coś nie mogę się zalogować na Dogo. Nie wiem, jakim cudem mi się teraz udało, ale jestem i podrzucam Emi na pierwszą stronkę, może ją ktoś wypatrzy!!!

Posted

A czemu nie jestesci na dogo na stałe zalogowane?Ja wejść nie mogłam tez,ale nie pamietam kiedy ostatnio musiałam sie logowac.Emi,trzymaj sie,badz dzielna....

Posted

Halciu, a co to znaczy stałe zalogowanie? Ja włączam Dg, forum i loguję się i tu coraz częściej się nie da:(
A teraz niespodzianka.............
Emi już była w schronie wysterylizowana!!!! Doktor znalazł bliznę, ok. 2 milimetry:crazyeye:. A sprawdzała i Kasia, i ja. Nic nie wypatrzyłyśmy. Zębów też nie miała czyszczonych, bo zjadając kości czyszczące ząbki zrobiły się idealnie białe. Ta suczka mnie zadziwia. Mam dowód w postaci zdjęcia, ale na razie nie wkleję, bo jak wyjdę to pewnie się nie zaloguję.
Odwiedziny u Emi z wczoraj też obfocone, ale zdjęcia będą później, jak mi się uda. Suczka jest do wzięcia od zaraz, jest wspaniałym psem, o przjacielskim charakterze i dla ludzi, i dla zwierząt. Spodobała się jakiejś osobie ze Stalowej Woli, ale na razie nie wiem nic konkretnego.
Ulka18, Reno czy kasa zostaje dla Emi na hotelikowani, czy mam zwrócić?

Posted

Agusiu, mnie prosze nie zwracaj kasy, niech zostanie na hotelik, zreszta ja deklarowalam, ze co miesiac sie doloze do Emisiowego hoteliku.

Ale z ta sterylka niespodzianka, to pewnie dr Koziol sam robil zabieg, jesli ciecie bylo takie male, ale chyba powinno byc 2 cm.Czyli mozna smialo oglaszac Emi gdzie tylko sie da.

Jesli chodzi o logowanie na dogo, to jestem tez na stale zalogowana, ale korzystam z przegladarki OPERA, ona sama pamieta logowania, na EA nie zawsze wchodza stale logowania.

Posted

Ale się niespodzianka Emisi udała, a ciotki slepe nic nie widziały, dlatego Ulka może to rzeczywiście 2mm chociaż nie wiem czy to możliwe:roll:
Po weekendzie zaniosę jej zdjęcia i Agusia do Tomka do lecznicy, może akurat ktoś.....:cool3:

Posted

Agusiu, jesli chodzi o zdjecia portretowe, to ja moge jechac z Toba do tego hoteliku. Mam dobra lustrzanke cyfrowa, widzialas zdjecia nieraz na stronie (szkoda, ze zmniejszone, ale tez dobre). Na pewno sie przydadza do allegro. Moze tez Gabi by dala rade pojechac, Gabi ma Nikona D40.

Posted

Może teraz uda się wkleić fotki!

Buszująca w trawie:

Zęby Emi, na dowód, że nie trzeba już ich czyścić pod narkozą:

Z Panią Asią i koleżanką z Tarnobrzega Allegrą: