yoko100 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 izzie1983 napisał(a):Yoko robisz tak jak Ci pisałam w PW, tylko wklejasz w białe pole oba obrazki i ewentualnie podlinkowujesz jeśli nie są podlinkowane - każdy do odpowiedniego tematu. A jak podklinowuje to ktory link tam wpisuje? Quote
Ulka18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 agusiazet napisał(a):Jutro poproszę Kierownika o sterylkę suczki i potem ew. szczepienie! Tylko kto mi powie z którego boksu (numer) jest Emi????Do 1-go bedzie ciezko ze sterylka i szczepieniem, za krotki okres czasu. Zeby tylko doktor sterylke zrobil, to będzie juz z gorki. Nie mam nic przeciwko wplatom na konto Agusi :lol: Quote
izzie1983 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Żeby tylko nie było pomyłki co do suczki jeśli sterylka będzie zaocznie :cool1: Quote
agusiazet Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Jak się nie uda ze sterylką w schronisku, trudno, trzeba będzie ciachać małą w hoteliku, może dr Mrozowski da jakąś zniżkę na psa schroniskowego. Zresztą po trzeciej spróbuję złapać Kierownika i wszystko mu wyłuszczyć! Quote
Ulka18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 agusiazet napisał(a):Jak się nie uda ze sterylką w schronisku, trudna, trzeba będzie ciachać mała w hoteliku, może dr Mrozowski da jakąś zniżkę na psa schroniskowego. Zresztą po trzeciej spróbuję złapać Kierownika i wszystko mu wyłuszczyć! Ja nie napisalam, ze sie nie da, ale ze za malo czasu jest, zeby i wysterylizowac i zaszczepic. Trzeba zrobic sterylke, bo jest tanio i dobrze. Quote
agusiazet Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 W schronisku nikt nie odbiera:( Ulka18, może wiesz jaki jest numer boksu Emi? Quote
Ulka18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nie znam numeru boksu, ale wydaje mi sie, ze to boksy tzw. prawe-lewe ewentualnie naprzeciwko rzeszowskich. Ta sunia jest chyba ostatnia z czekoladowych, wiec p. Zbyszek powinien wiedziec. Quote
Ra_dunia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ja tam nie wierzę, że ona ostatnia z czekoladowych ;) Wy tam jakąś wytwórnie czekolady macie w pobliżu :cool1: Quote
halcia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Wszystkie czekoladki wyjete?Zostały tylko popularne rudzielce?Jeszcze sunka mała,smieszna,na budzie/chyba rezerwacja,tak?/ Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Rozmawiałam z kierownikiem, suczka jest do wzięcia w każdej chwili. Postanowiłam nie dyskutować o sterylizacji i szczepieniach, bo Kierownik nie wiedział zupełnie o którą suczkę chodzi - muszę podejść i wyjaśnić na miejscu, która to! Poza tym mają tam ważniejsze sprawy na głowie, bo te straszenia lekarza powiatowego są deprymujące:( Poproszę tylko o zaszczepienie kombajnem. Może zatem uda się Ei wcześniej pojechać do hoteliku!:) Halciu byłabyś chętna na jechanie? Jaki termin Ci ew. pasuje? Ja czekam jeszcze na paczkę z Krakvetu z karmą dla Emi, myślę, że do końca tygodnia przyjdzie! Quote
izzie1983 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Trzymam kciuki za Emi. Agusiazet jak Emi znajdzie się w hoteliku proszę o PW z numerem konta to wyślę wpłatę dla maleńkiej :-) Quote
halcia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ja sie wybieram 26.05 na pewno/przez Brzyscie do Gawłuszowic/,ale tez moge sie dostosowac do innego terminu,od razu podam kase którą obiecałam./30/ Quote
halcia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ja 26 jade tak czy tak,ale inny termin tez wchodzi w gre.A Ty kiedy sie przymierzałas? Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 26 maja to pracuję do 13.45, mogłabym dopiero po tej godzinie podejść do schroniska i zająć się stroną techniczną adopcji! Zresztą ważne jest, kiedy hotelik może nas przyjąć! Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Przymierzałam się na sobotę, choć nie wiem, czy karma z Krakvetu dojdzie do soboty! Quote
halcia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Akurat tą sobote wyjezdzam do Bolestraszyc z PTTK:shake:A jak karma nie dojdzie to moze pon.lub środa?We wtorek ma padac. Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Halciu, może być, tylko po 13.45 i prosiłabym o pomoc w przewiezieniu tej karmy, bo to aż 15 kg, do schroniska nie dodźwigam! Jeśli Emi zaszczepią w schronisku i założą książeczkę zdrowia, to ja będę w schronisku ok 14,15 i bierzemy Emi, niestety musiałybyśmy podjechać do mnie po wór z karmą i dopiero na Brzyście. Jak Tobie pasuje to super, dzieńdla mnie może być każdy. Jutro idę rano do schroniska pokazać, która to Emi i prosić o szczepienie:) Quote
supergoga Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jesli brakuje 50 zł do hoteliku to ja dołożę i deklaruję. Prosze tylko mi przypominac z upływem czasu, bo mam młyn nieziemski z własnymi podopiecznymi. Ale Emi jest cudna bardzo. U nas by ją wyrwali sobie z rąk./ A masz może fotkę całej jej sylwetki. Gdzie wpłate robic, poprosze konto. Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Goga, dzięki. Kasa będzie potrzebna za miesiąc, dam Ci znać, kiedy wpłacać! Zaraz jutro zrobię jej zdjęcia, jak się uda, bo idę do schronu! Quote
Reno2001 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Fota niezbyt dobra, bo musiałam ją niexle okroic, ale daje jakie takie wyobrażenie o Emi ;) Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Tylko pięknego koloru czekolady na Emi nie widać! Quote
kaskadaffik Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Aga wiesz że ja jestem na miejscu nie czaj się i pisz, jakby było auto potrzebne, a Halci co by nie gonić z Rzeszowa. Dobrze że się rozwija szybko, o kt jutro do schroniska idziesz to może razem podejdziemy, bo Panu Zbyszkowi obiecałam kościelne spodnie;) Quote
Recommended Posts