Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izzie1983 napisał(a):
Yoko robisz tak jak Ci pisałam w PW, tylko wklejasz w białe pole oba obrazki i ewentualnie podlinkowujesz jeśli nie są podlinkowane - każdy do odpowiedniego tematu.

A jak podklinowuje to ktory link tam wpisuje?

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Jutro poproszę Kierownika o sterylkę suczki i potem ew. szczepienie! Tylko kto mi powie z którego boksu (numer) jest Emi????
Do 1-go bedzie ciezko ze sterylka i szczepieniem, za krotki okres czasu. Zeby tylko doktor sterylke zrobil, to będzie juz z gorki.
Nie mam nic przeciwko wplatom na konto Agusi :lol:

Posted

Jak się nie uda ze sterylką w schronisku, trudno, trzeba będzie ciachać małą w hoteliku, może dr Mrozowski da jakąś zniżkę na psa schroniskowego. Zresztą po trzeciej spróbuję złapać Kierownika i wszystko mu wyłuszczyć!

Posted

agusiazet napisał(a):
Jak się nie uda ze sterylką w schronisku, trudna, trzeba będzie ciachać mała w hoteliku, może dr Mrozowski da jakąś zniżkę na psa schroniskowego. Zresztą po trzeciej spróbuję złapać Kierownika i wszystko mu wyłuszczyć!

Ja nie napisalam, ze sie nie da, ale ze za malo czasu jest, zeby i wysterylizowac i zaszczepic. Trzeba zrobic sterylke, bo jest tanio i dobrze.

Posted

Nie znam numeru boksu, ale wydaje mi sie, ze to boksy tzw. prawe-lewe ewentualnie naprzeciwko rzeszowskich. Ta sunia jest chyba ostatnia z czekoladowych, wiec p. Zbyszek powinien wiedziec.

Posted

Rozmawiałam z kierownikiem, suczka jest do wzięcia w każdej chwili. Postanowiłam nie dyskutować o sterylizacji i szczepieniach, bo Kierownik nie wiedział zupełnie o którą suczkę chodzi - muszę podejść i wyjaśnić na miejscu, która to! Poza tym mają tam ważniejsze sprawy na głowie, bo te straszenia lekarza powiatowego są deprymujące:( Poproszę tylko o zaszczepienie kombajnem. Może zatem uda się Ei wcześniej pojechać do hoteliku!:) Halciu byłabyś chętna na jechanie? Jaki termin Ci ew. pasuje? Ja czekam jeszcze na paczkę z Krakvetu z karmą dla Emi, myślę, że do końca tygodnia przyjdzie!

Posted

26 maja to pracuję do 13.45, mogłabym dopiero po tej godzinie podejść do schroniska i zająć się stroną techniczną adopcji! Zresztą ważne jest, kiedy hotelik może nas przyjąć!

Posted

Halciu, może być, tylko po 13.45 i prosiłabym o pomoc w przewiezieniu tej karmy, bo to aż 15 kg, do schroniska nie dodźwigam! Jeśli Emi zaszczepią w schronisku i założą książeczkę zdrowia, to ja będę w schronisku ok 14,15 i bierzemy Emi, niestety musiałybyśmy podjechać do mnie po wór z karmą i dopiero na Brzyście. Jak Tobie pasuje to super, dzieńdla mnie może być każdy. Jutro idę rano do schroniska pokazać, która to Emi i prosić o szczepienie:)

Posted

Jesli brakuje 50 zł do hoteliku to ja dołożę i deklaruję. Prosze tylko mi przypominac z upływem czasu, bo mam młyn nieziemski z własnymi podopiecznymi.
Ale Emi jest cudna bardzo.
U nas by ją wyrwali sobie z rąk./
A masz może fotkę całej jej sylwetki.

Gdzie wpłate robic, poprosze konto.

Posted

Aga wiesz że ja jestem na miejscu nie czaj się i pisz, jakby było auto potrzebne, a Halci co by nie gonić z Rzeszowa.
Dobrze że się rozwija szybko, o kt jutro do schroniska idziesz to może razem podejdziemy, bo Panu Zbyszkowi obiecałam kościelne spodnie;)