Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, prosimy o pomoc dla sunieczki Emi :modla:
Ja doloze 20 zl miesiecznie, wiecej nie dam rady :oops:

Trzeba liczyc Agusiu, ze suczka bedzie musiala miec sterylke, nie wiem czy byla sterylizowana. Moze do czasu zebrania pieniazkow udaloby sie wysterylizowac ja i zaszczepic w schronisku?

Posted

[quote name='Ulka18']Cioteczki, prosimy o pomoc dla sunieczki Emi :modla:
Ja doloze 20 zl miesiecznie, wiecej nie dam rady :oops:

Trzeba liczyc Agusiu, ze suczka bedzie musiala miec sterylke, nie wiem czy byla sterylizowana. Moze do czasu zebrania pieniazkow udaloby sie wysterylizowac ja i zaszczepic w schronisku?

To dobry pomysł. Sterylki w schronisku są dużo tańsze, z tym, ze trzeba poczekac na zabieg. No, ale warto o to poprosic.

Posted

Na pewno koszt sterylki w schronisku jest o polowe tanszy niz 'na miescie'. I szczepienie kombajnem tez, to koszt 40,- pln. Plus sterylka 70-80 zl, razem za 110 zl jest komplet. Agusiu, popros kierownika o zabieg i szczepienie, bedzie taniej, a w te 2-3 tygodnie na pewno uda sie zebrac kase na Emi.

Posted

agusiazet napisał(a):
Ulka18 dziękuję za te 20 zł. I ze sterylką i szczepieniem zrobię jak radzisz, chyba, że Emi jest sterylizowana! Będę dzwonić do Kierownika!

Gdybym miala wiecej, to bym sie dolozyla, ale dzisiaj do Murki jedzie czarnulka Carmen. Moze gdy Amigo pojedzie do DE, bede miec wiecej srodkow. A moze Saif tez pojedzie do Rybnika. Troche duzo mamy tych psiakow mieleckich :oops:

Dzwon Agusiu, dzwon do kierownika, niech zrobia wszystko w schronisku, bedzie taniej :p Tylko czy znamy numer boksu? Ja pisalam do kiero z podaniem mniej wiecej lokalizacji, to chyba ostatnia czekoladowa suczka w schronisku, wiec powinni znalezc.

Posted

No i następna czekoladka...
Zaraz zrobię jej banerek :)
Mam nadzieję, że uda się ją wyciągnąć ze schroniska.
Rzeczywiście trudno coś deklarować jak ma się tych deklaracji już parę :(

Posted

Aga ja też nie mogę za wiele, jak to pomoże to tylko 10zł miesięcznie, bo jak Lori by pojechał to jemu też dołożę, jeszcze kilka osób po dyszce i się uda:evil_lol: Człek by dużo dał, jakby miał :oops:

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Aga ja też nie mogę za wiele, jak to pomoże to tylko 10zł miesięcznie, bo jak Lori by pojechał to jemu też dołożę, jeszcze kilka osób po dyszce i się uda:evil_lol: Człek by dużo dał, jakby miał :oops:

Kasiu 10 zl to tez pieniadz jak to sie mowi grosz do grosza:)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kaska, Yoko, macie duzo miejsca w podpisie, podlinkujcie sobie mala Emi :lol: I Lori tez ma fajne banerki :p

Ja mam Loriego tylko cos mi sie nie otwiera niewiem czemu, jak Gabi przyjdzie to mi pomoze i pokarze to wtedy wezme Emi i Karmen jak bedzie miala banerek.

Posted

[quote name='Ulka18']Yoko, masz dobrze podlinkowanego Loriego. Genialne te banerki zrobila Radunia :multi:
Ten mi sie szczegolnie podoba

A jak chc wlanczyc Loriego klikajac na banerek moj to wyswietla ze nie moze strony otworzyc.Bardzo ladne banerki.Teraz nie mam mozliwosci nawet posiedziec na nad umieszczeniem banerku bo pisze prace i to nie na swoim komputerze bo moj odmowil poslszenstwa i czekam az wroci z naprawy.To umieszcze Emi ze zbiera na hotelik.

Posted

Ulka dodam banerek jak tylko będe umieć:eviltong:
Próbowałąm kilka razy ale nie udało mi się, jak tylko wrócę, bo jadę do
Niemiec właśnie to się z Gabi umówię, to mi napewno pokaże (mam nadzieję:evil_lol:)
Lori coraz bliżej:loveu:

Posted

Zarezerwowałam dla Emi hotelik od 1 czerwca, za 200 zł plus karma. Czy zgodzicie się wpłacać zadeklarowane kwoty na moje konto, czy mamy to jakoś inaczej rozwiązać z hotelikiem? Jutro poproszę Kierownika o sterylkę suczki i potem ew. szczepienie! Tylko kto mi powie z którego boksu (numer) jest Emi????

Posted

agusiazet napisał(a):
Zarezerwowałam dla Emi hotelik od 1 czerwca, za 200 zł plus karma. Czy zgodzicie się wpłacać zadeklarowane kwoty na moje konto, czy mamy to jakoś inaczej rozwiązać z hotelikiem? Jutro poproszę Kierownika o sterylkę suczki i potem ew. szczepienie! Tylko kto mi powie z którego boksu (numer) jest Emi????

Super ze to juz 1 czerwca jak bys w czyms potrzebowala pomocy to pisz.
Emi sie nie sodziewa nawet co ja czeka:multi: