Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy tylko Lalka nie ma jeszcze galerii na dogo? Zebrałam wszystkie siły i postanowiłam to zmienić :p. Zdjęcia z dzieciństwa zginęły w trakcie samozapłonu mojego kompa-a kto by przegrywał fotki na płyty :evil_lol:. Na początek kilka starszych cudem odzyskanych.

Odpowiedź na pytanie po co beaglowi uszy?!

podejście do lądowania-sterowniki opuszczone:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

W przyszłym tygodniu spokój naszego domu zmąci nowy przybysz-> suczka czechosłowackiego wilczaka. Konkurs na imię został rozstrzygnięty oto Ordżja:

wszystkie zdjęcia Ordżji autorstwa Margo.

• 5 months later...
  • 1 year later...
Posted

Hej, bywałam już u Was w galerii nie raz, licząc na jakieś wilczakowe zdjęcia, a przy okazji podziwiałam uszy Lalki, ale dopiero dziś stwierdziłam, że w sumie to się przywitam ;)
Galeria trochę zakurzona, ale widzę, że na Dogo się udzielasz, więc się witam :)
Myślę, że mnie z wolfdoga poznajesz, prawda? :D

Pozdrawiam :)

Posted

Monotemtyczne, czy nie - dla mnie ciekawe :D
Obrona mnie jak najbardziej interesuje, chciałabym kiedyś spróbować swoich sił (a raczej psich :P) w tej dziedzinie, ale póki co nie mam stabilnego psychicznie kandydata :/
Edit: No, chyba że z Nitką...ale taki brzdąc musiałby komicznie wyglądać w roli psa obronnego :diabloti:

Masz więcej takich fotek? Bo jak tak, to ja jestem bardzo chętna :diabloti:
Wilczak w takich susach - coś wspaniałego :loveu: