Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

numer: 577
numer chip: 953000000905682
imię: Milord
wielkość: srednia
rasa: basset
data przyjęcia: 2010-09-09
przebywa w boksie: pawilon 6
opis: Milord to basset w średnim wieku. Jest pozytywnie nastawiony do otoczenia, lubi kontakt z ludźmi. To spokojny, zrównoważony pies, zawsze podchodzi na wołanie, widać, że brakuje mu człowieka. Milord prawdopodobnie nie wróci już do swojego domu.
Liczymy na miłośników rasy, Milord czeka w zamkniętym pawilonie, kto podaruje mu prawdziwy dom, za którym tak tęskni.

Kontakt telefoniczny:
(0-42) 656-78-42

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Młodziutki, około roczny psiak o oryginalnej urodzie. Uznaliśmy, że jest baseto-rotwailerem. Nie sposób się nie uśmiechnąc na widok jego przedziwnej persony. Mordka i spojrzenie rotka, a ciało i postura typowe dla basetów :-) Bob niewiele sobie robi z reakcji gawiedzi, jest energicznym, zrównoważonym psiakiem. Przyjacielski w stosunku do człowieka, wita go z tak wielkim entuzjazmem, że trzeba się czasem podnosić z ziemi od tego wylewu psich uczuć. Z innymi psami zgadza się doskonale, nie reaguje na zaczepki. Przesympatyczny i kochany psiak. Typowo mieszkaniowy, umie chodzić na smyczy, nauczony porządku. Wymaga jeszcze pracy i ułożenia, ale jest naprawdę dobrym materiałem na psiego przyjaciela. Kontakt w sprawie adopcji: 601253512

Schronisko w Opolu

• 3 weeks later...
Posted

2 letni "basset", porzucony przez uprzednich właścicieli. Kolejna ofiara pseudohodowli. Dotarliśmy do "hodowczyni" Bemola, nie jest zainteresowana losem psa, nie wie nawet komu go sprzedała. Tak to jest w tego typu miejscach, gdzie zwierzęta rozmnaża się tylko i wyłącznie dla zysku. Każdy miłośnik zwierząt powinien omijać pseudohodowle szerokim łukiem. Bemol jest przemiły i kontaktowy. Zgadza się z innymi psami.Kontakt w sprawie adopcji: 691585094

Schronisko w Opolu

• 3 weeks later...
Posted

Sprawa nieaktulana! Albert ma już nowy dom.

Witam!
Chciałabym Wam przedstawić Alberta (bez rodowodu) z Torunia.
Albert (4,5 roku) musi znaleźć nowy dom z powodu bardzo trudnej i skomplikowanej sytuacji zdrowotnej jednego z członków rodziny.
Albert jest wykastrowany, regularnie szczepiony, zadbany, wychowany z dzieckiem (łagodny i cierpliwy). Jest miłym, kontaktowym pieszczochem.
Dla jego właścicieli decyzja ta jest bardzo trudna i bolesna, dlatego szukamy PILNIE tylko dobrego domu!
Chętnych bardzo prosimy o kontakt najlepiej mailowy
kontakt@fundacjakot.pl

lub tel 698175160.
Sprawa jest bardzo pilna.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Bardzo bardzo dziękuję!
Tak, piesek mieszkał w domu, zdjęcia jak najbardziej do wykorzystania, mam więcej jeśli potrzeba.
Tylko dawaj znać - w razie czego na PW. Ma fajny charakter, wychowany w dobrym domu i do tego jest naprawdę piękny. Mam nadzieję, że dzięki temu ma duże szanse....

Posted

Bardzo bardzo dziękuję!Prosze o umieszczanie Albercika gdzie się da! Zdjęcia jak najbardziej można wykorzystać - mam więcej w razie czego proszę o info (najlepiej na PW). Psiak mieszkał w mieszkaniu, jst dobrze wychowany i przyjazny. Dla jego właścicieli o naprawdę ogormny cios, ale nie mają wyjścia...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

dzięki za czujność
Już wszystko wyjaśniam,
Ci ludzie, którzy mają samca, i kupują sunię, to nasi forumowicze,
znam ich osobiście, sunie kupują dla towarzystwa basseta.
A także dlatego, żeby nie trafiła do pseudo
Dziewczyna działa na naszym forum w adopcjach
Suczka będzie u nich sterylizowana.

Uf kamień z serca, bo i ja się wystraszyłam.