Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i to jest w nich najlepsze! :) wyobrazacie sobie jak ktos ma kilka buldozkow i kazdy czegos chce i tak jeden obok drugiego strzelaja te swoje minki
:loveu:ja sie jednemu usmiechowi nie moge oprzec a co dobiero kilkoro psiurkow....wszystkoby ode mnie wytargaly:evil_lol:
kajrosek to do zobaczyska w sierpniu przed wyjazdem dam znac :)
moze do tego czasu ktos sie jeszcze znajdzie :)
Divusia dzisiaj obszczekala galezie drzewa poruszane przez wiatr....oj brakuje jej zdrowego kontaktu z inna psiurka.... a i warczala na moje scienne naklejki w kuchni....to cos w stylu- SKAD SIE TO TUTAJ WZIELO I JAKIM PRAWEM?! slychac niezadowolenie w jej warczeniu ale takie sytuacje wszyscy znacie :)
a na kanape juz nie robi, bo jak wychodzimy to tam rozkladam jej kocyk i na swoje malpa nie zrobi hehehe :)

Posted

zawsze sie wysypiam jak spie z panstwem w lozeczku :loveu:

jednak tak mi najwygodniej....:loveu:

a to moj luk triumfalny :loveu:

a to wyciaganko prze spacerkiem:loveu:

wstydze sie...:loveu:

Posted

a moze by tak jeszcze raz chapnac stwora za kark??

mam cie! grrrrrrr, chrum chrum, wrrrrrrrrrrrrr

nie puszcze......

i ktos smie watpic ze jestem psem bojowym malego formatu?:mad:

Posted

Nie wiem w jakim topiku to zamiescic wiec moze tutaj skoro to dotyczy Divy....
Wlasnie bylam swiadkiem dziwnej sytuacji.... Diva ma swojej wielkosci maskotke-buldoga...do tej pory gryzla go targala- jak kazda maskotke.... ale przez chwila wachala go, przykucnela na nim i obsikala go! a od dluzszego czasu umie doskonale sygnalizowac jak jej sie chce wyjsc-staje pod drzwiami i czeka- juz nie popuszcza a tu nagle takie cos.... czy mam to odebrac ze brak jej prawdziwego towarzystwa innych pieskow.... czy moja mala Diva dojzewa??? :) ma pol roku....
a i po tym wszystkim zaczela lizac sobie pisie- zreszta robi to dosyc czesto

• 2 weeks later...
Posted

chyba widzialem kotecka...........................:p

no on mnie napewno widzial........................:evil_lol:
a tu spanko na skrzyni biegow...:cool3:

miejsca zawsze w pierwszym rzedzie :)

moj prywatny basen :multi:

• 3 weeks later...
Posted

uuuuu dawno nas tu nie bylo na forum.... a to dlatego, ze odwiedzila mnie mama i troszke zwiedzalismy ;) Diva poznala babcie jak to nazywamy i ma sie dobrze...na nowej karmie, pelna energi pozdrawia wszystkich
zaczela byc nieznosna i przestaje sie sluchac ale przyteperujemy jej charakterek i mamy nadzieje ze to tylko przejsciowe bo dorasta plciowo i dlatego jest zadziorna....
zaczela tez coraz to wyzej skakac....potrafi juz podskoczyc na wysokosc wiecej niz metr i trosze sie obawiam o jej kregoslup ale ona to lubi wiec co ja moge?
dzisiaj tez jedziemy z nia pierwszy raz nad jeziorko wiec wieczorkiem albo jutro rano zobaczycie jej plasy w wodzie...:)

buziaki dla wszystkich:loveu:
wakacje z bulwa czas zaczac :) milych i udanych wakacji
zycza Ola z Diva:evil_lol:

Posted

dziekujemy i pozdrawiamy :) szkoda tylko ze Diva jest samotna.... na szczescie nie pracuje i zastepuje jej kolegow w codziennej zabawie jednak zadna zabawa nie zastapi towarzystwa innych bulwek...

• 2 weeks later...
Posted

no wiec nad jeziorem byla porazka....uciekla do pani na sasiedni koc i malo tego potanczyla sobie na jej brzuchu.... na szczescie pani tolerancyjna pod urokiem Divy nie miala mi tego za zle... pozniej akcja w wodzie- weszla a jeszcze szybciej wyszla, choc tydzien wczesniej kupilam jej basenik dzieciecy gdzie sie pluskala ile wlezie...reszte dnia spedzila na kocu ze mna :) w cieniu oczywiscie....
mysle ze nastepnym razem pojde z nia w mniej uczeszczane miejsce i juz nawet znalazlam takie.... tam poprostu bylo za duzo ludzi no i upal zrobil swoje....

• 3 weeks later...
Posted

witam po przerwie spowodowanej awaria komputera :angryy:
juz sierpien- wybieracie sie z Diva do Polski ??? jesli tak to moze zorganizujemy jakies spotkanko bo oprocz Kajrosa jest jeszcze jeden buldozek zawsze chetny do zabawy i psotow :evil_lol: