doddy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Paulina, zdjęcia Stefani będą ale już z nowego domu jak je zrobię. ;) Otóż Stefcia ma dom. :loveu: Stefcia od pewnego czasu mieszka u Pani Uli i jej męża. Pani Ula zgłosiła się do nas po stracie swojego 13 letniego amstaffa chcąc zostać domem tymczasowym. Podjęła się bycia domem tymczasowym Stefci. Żyła sobie ze Stefcią, dbała o nią, szkoliła z myślą, że będziemy dla niej szukać domu. Jednak mąż Pani Uli od początku wiedział, że jak kolejny pies zamieszka u nich w domu to już na zawsze a nie na tymczas. :lol: I tak oto, mąż Pani Uli zdecydował, że Stefcia zostaje u nich i absolutnie nie szuka domu. Stefcia mieszka w Warszawie na Bemowie i wierzcie mi, że ma raj na ziemi. Tak zakręconych ludzi, zarazem wyrozumiałych i odpowiedzialnych to ze świecą szukać. Quote
fioneczka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 oooooooooooooo qurcze :multi::multi::multi: Stefka szczęściaro jak się cieszę :multi: Quote
andzia69 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wreszcie:multi::multi::multi: choc Doddy wiedziała już o tym wczesniej:evil_lol: Ciotka Doddy zrobi teraz z Fionki ładną sunię (tzn przez tą lekarkę) bo w Grzybowie się musi ładnie prezentować coby ludzi nie przestraszyć:mad::diabloti: Quote
doddy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 A Fionka jadzie do Grzybowa tyż? Łooo to będzie zlot czarownic. :diabloti: Quote
papunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 cudowna wiadomośc:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: aż mi się łezka w oku ze szcęścia zakręciła:oops: czekam z niecierpliwością na zdjęcia malutkiej Stefci. Quote
fioneczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 doddy napisał(a):A Fionka jadzie do Grzybowa tyż? Łooo to będzie zlot czarownic. :diabloti: ano jedzie :eviltong: znaczy ma taki zamiar i już z cioteczką andzią ustaliły termina nawet :diabloti: to czarowniców będzie więcej :crazyeye: ... hmmm mówią mi tu szybko która jeszcze tam się wybiera :diabloti: Quote
fioneczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 a ja we wrześniu nie mogę bo moje drugie dziecko to nieszczekające do szkoły musi biegać bo głupiutkie jeszcze :diabloti: Quote
doddy Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Wczasowicze by zawału dostali z ilosci psów jakie mamy. ;) Dlatego po sezonie. I plaze beda puściejsze. Quote
fioneczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='doddy']Wczasowicze by zawału dostali z ilosci psów jakie mamy. ;) [quote] eeeeeeeeee ja mam tylko jednego :diabloti::eviltong: Quote
rufusowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 bardzo się cieszę, że Stefcia tak dobrze trafiła :loveu: należało jej się po takich przejściach :loveu: Quote
doddy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Dziś byliśmy u Stefci na wizycie. Stefcia ma jeszcze jedną dawkę Ivomecu przed sobą i skórę uznajemy za wyleczoną. Potem szczepienia i chipowanie. Pańcia zakochana w Stefci strasznie. Quote
papunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 nie ma się co dziwic, że Pani w niej zakochana, Stefcia jest prześliczna:loveu::loveu::loveu:;) Quote
doddy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Stefcia dziś mało nie zabiła swojej panci. :p Bo ona strasznie kocha ciocię doddy i jak zauważyła, że ja sobie idę to szarpnęła w moją stronę z lamentem. :evil_lol: Quote
papunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 oj Cioteczka rozpuściłaś Stefcię, ona taka maleńka a potrafi mocno szarpac?:diabloti: a może się za Zoją stęskniła?:razz: Quote
doddy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Ona ma dużo kolegów i koleżanek na osiedlu... Dziś u weta za to w 2h oczekiwaniu na zastrzyk bawiła się z bokserami, mopsami, chow chow, amstaffami, i innymi wzbudzając sensację wśród oczekujących. Bo Stefcia to jest bardzo wesoła, że przychodzi do weta. :lol: Ona wpada rozmerdana, ze wszystkimi się wita jak ze starymi znajomymi, do doktrorki i techników się cieszy, wypada z gabinetu i się cieszy, a później od razu do auta i znowu się cieszy. Ten pies to się ciągle cieszy :evil_lol: Quote
papunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ale się uśmiałam:megagrin::roflt:. Stefcia to taka, mała szara torpeda, urocza jest:loveu::loveu: w sumie co ma się pies nie cieszyc jak do raju trafił;):loveu: teraz to jej wet nie straszny po tym co kiedyś biedulka przeszła:roll: Quote
doddy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Stefciowa Pancia jest świrnieta na jej punkcie i nawet na wakacje nie jedzie bo Stefcia jeszcze nie opanowała jazdy autobusem w razie co. Bo jakby kto nie wiedział, to pancia mówi że ona jeszcze się boi dużych środków lokomocji i ona jej stresów fundować nie będzie. Więc z działeczki nici w tym roku. :diabloti: Quote
papunia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zapraszam serdecznie na bazarek: Ciuszkowo-torebkowy bazarek na psy z fundacji AST, do 16.09 godz.23.00 Quote
fioneczka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 co u Stefuszki słychać ? jakieś nowie wieści o naszej ślicznotce będą :cool3: ? Quote
doddy Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 W przyszłym tygodniu będziemy sąsiadami Stefci, więc postaram się p. Ulę na spacer wyciągnąć. Pstryknę nieco zdjęć. Quote
doddy Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f402/fundacja-ast-tworzymy-kalendarz-pomagajacy-psom-typu-bull-146840/#post12992651 Quote
fioneczka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 jak się miewa Stefania :loveu: może jakiś fotasek się znajdzie ... co ? Quote
Recommended Posts