Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina, zdjęcia Stefani będą ale już z nowego domu jak je zrobię. ;)

Otóż Stefcia ma dom. :loveu:

Stefcia od pewnego czasu mieszka u Pani Uli i jej męża. Pani Ula zgłosiła się do nas po stracie swojego 13 letniego amstaffa chcąc zostać domem tymczasowym. Podjęła się bycia domem tymczasowym Stefci.

Żyła sobie ze Stefcią, dbała o nią, szkoliła z myślą, że będziemy dla niej szukać domu. Jednak mąż Pani Uli od początku wiedział, że jak kolejny pies zamieszka u nich w domu to już na zawsze a nie na tymczas. :lol:

I tak oto, mąż Pani Uli zdecydował, że Stefcia zostaje u nich i absolutnie nie szuka domu.

Stefcia mieszka w Warszawie na Bemowie i wierzcie mi, że ma raj na ziemi. Tak zakręconych ludzi, zarazem wyrozumiałych i odpowiedzialnych to ze świecą szukać.

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie:multi::multi::multi: choc Doddy wiedziała już o tym wczesniej:evil_lol:

Ciotka Doddy zrobi teraz z Fionki ładną sunię (tzn przez tą lekarkę) bo w Grzybowie się musi ładnie prezentować coby ludzi nie przestraszyć:mad::diabloti:

Posted

cudowna wiadomośc:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: aż mi się łezka w oku ze szcęścia zakręciła:oops: czekam z niecierpliwością na zdjęcia malutkiej Stefci.

Posted

doddy napisał(a):
A Fionka jadzie do Grzybowa tyż? Łooo to będzie zlot czarownic. :diabloti:

ano jedzie :eviltong: znaczy ma taki zamiar i już z cioteczką andzią ustaliły termina nawet :diabloti:

to czarowniców będzie więcej :crazyeye: ... hmmm mówią mi tu szybko która jeszcze tam się wybiera :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Dziś byliśmy u Stefci na wizycie.
Stefcia ma jeszcze jedną dawkę Ivomecu przed sobą i skórę uznajemy za wyleczoną. Potem szczepienia i chipowanie.

Pańcia zakochana w Stefci strasznie.

Posted

Stefcia dziś mało nie zabiła swojej panci. :p
Bo ona strasznie kocha ciocię doddy i jak zauważyła, że ja sobie idę to szarpnęła w moją stronę z lamentem. :evil_lol:

Posted

Ona ma dużo kolegów i koleżanek na osiedlu...
Dziś u weta za to w 2h oczekiwaniu na zastrzyk bawiła się z bokserami, mopsami, chow chow, amstaffami, i innymi wzbudzając sensację wśród oczekujących.
Bo Stefcia to jest bardzo wesoła, że przychodzi do weta. :lol: Ona wpada rozmerdana, ze wszystkimi się wita jak ze starymi znajomymi, do doktrorki i techników się cieszy, wypada z gabinetu i się cieszy, a później od razu do auta i znowu się cieszy. Ten pies to się ciągle cieszy :evil_lol:

Posted

Ale się uśmiałam:megagrin::roflt:. Stefcia to taka, mała szara torpeda, urocza jest:loveu::loveu: w sumie co ma się pies nie cieszyc jak do raju trafił;):loveu: teraz to jej wet nie straszny po tym co kiedyś biedulka przeszła:roll:

Posted

Stefciowa Pancia jest świrnieta na jej punkcie i nawet na wakacje nie jedzie bo Stefcia jeszcze nie opanowała jazdy autobusem w razie co. Bo jakby kto nie wiedział, to pancia mówi że ona jeszcze się boi dużych środków lokomocji i ona jej stresów fundować nie będzie. Więc z działeczki nici w tym roku. :diabloti:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...