Świerza&Fox Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Jestem tu od niedawna, dlatego chcialam dac o sobie znac :) No wiec mam na imie Kasia i bardzo lubie owczarki szkockie collie ...Mam nadzieje, ze cieszycie sie z nastepnego colliomaniaka na forum :lol: Quote
AniaP Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 No hej, hej Kasiu :hand: . A tylko bardzo lubisz czy też masz jakiegoś collaczka? :P Quote
Świerza&Fox Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 Niestety nie mam colliaczka:(......ale kto wie? Moze kiedys? :wink: :D Quote
Mona Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Niestety nie mam colliaczka:(......ale kto wie? Moze kiedys? Dokładnie tak jak ja :lol: :lol: :lol: Quote
DanielZ Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='Mona']Niestety nie mam colliaczka:(......ale kto wie? Moze kiedys? Dokładnie tak jak ja :lol: :lol: :lol: A ja wam moge rozwiazac problem braku koliaka :D Quote
Mona Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A ja wam moge rozwiazac problem braku koliaka Jestem bardzo ciekawa jak? :lol: Quote
Świerza&Fox Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 Ja tez jestem bardzo ciekawa... :hmmmm: ..... ale ja i tak nie moge miec colliaczka, poniewaz mam juz psa i kota(kot zaginal :cry: ), a tak wogole, gdybym miala przyjemnosc kupic nowego psa, nie wiem prawde mowiac jakiej bylby on rasy( bardzo podobaja mi sie colliaczki, goldeny, podchalany itp,itd, ale psem , ktorego chce od malego jest seter irlandzki):D Ale nie wiem prawde mowiac, czy z wychowaniem setera bym sobie poradzila, dlatego wypatruje inne , spokojniejsze rasy :wink: . Dlatego weszlam na to forum :D Quote
Diana14 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Mona']A ja wam moge rozwiazac problem braku koliaka Jestem bardzo ciekawa jak? :lol: Daniel albo sprzedałby Ci koliaka od siebie albo nakrecił na wilczaka :D Quote
DanielZ Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Diana14'][quote name='Mona']A ja wam moge rozwiazac problem braku koliaka Jestem bardzo ciekawa jak? :lol: Daniel albo sprzedałby Ci koliaka od siebie albo nakrecił na wilczaka :D Na wilczaka to moze nie ale koliaka tak bo mam jeszcze szczeniaczki :) Quote
Diana14 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='DanielZ'][quote name='Diana14'][quote name='Mona']A ja wam moge rozwiazac problem braku koliaka Jestem bardzo ciekawa jak? :lol: Daniel albo sprzedałby Ci koliaka od siebie albo nakrecił na wilczaka :D Na wilczaka to moze nie ale koliaka tak bo mam jeszcze szczeniaczki :) Daniel wczoraj podałam jednej pani która dzwoniła numer do Was bo chciała szczeniaka collie ;) Quote
Mona Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 DanielZ- jak sie nazywa twoja hodowla i po jakich rodzicach są te szczeniaczki? bo jakos nie na czasie jestem i nie umiem cie rozszyfrowac :wink: Diana14- co sie stało ze zmieniłas termin miotu po Limbie?Przeciez miały byc w maju a na twojej stronie czytam ze dopiero jesienia.... Quote
Atomic Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Mona z tego co mi wiadomo Limba zaskoczyła Dianę cieczka o miesiąc wczoesniej idlatego przełozyła krycie ;) Quote
Diana14 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Mona hodowla Daniela to niegdyś "Gwiazdy Szkocji" a obecnie "Lohrien" ;) Łatwo się domyślić :P 8) :lol: Atomic właśnie dlatego...Limba dostała o ponad miesiąc wcześniej cieczkę i ze względu, że termin porodu nijak nam odpowiada to musieliśmy przełożyć krycie. Quote
Mona Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Mona hodowla Daniela to niegdyś "Gwiazdy Szkocji" a obecnie "Lohrien" Łatwo się domyślić No cóz widocznie jestem mało sprytna :lol: :lol: :lol: Quote
Diana14 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Mona']Mona hodowla Daniela to niegdyś "Gwiazdy Szkocji" a obecnie "Lohrien" Łatwo się domyślić No cóz widocznie jestem mało sprytna :lol: :lol: :lol: Ja tego nie powiedziałam :lol: 8) Quote
DanielZ Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dzieki Diana za info ale male sprostowanie to jest hodowla mojej mamy ja mam hodowle o nazwie"Wolf Shadow" Zdjęcia kolakow mozna zobaczyc na stronir www.Lohrien.dogomania.pl wybaczcie za strone jesli bedzie wam sprawiac klopoty niedlugo bedzie nowa stronka o niebo leprza mam nadzieje Quote
Diana14 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Daniel a kiedy będą małe wilczaki ;) ? Czy już może były a ja niedoinformowana jestem :P Jedziesz na wystawę do Katowic? Jesli tak to sie tam spotkamy :) Quote
DanielZ Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wilczaki urodza sie na przelomie kwietnia i maja Quote
Diana14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 DanielZ napisał(a):Wilczaki urodza sie na przelomie kwietnia i maja No to super! Tatusiem jest ten pies którego kiedyś pokazywałes mi w zk na fotkach ;) ??? Quote
Świerza&Fox Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 :o Ale temat sie rozkreca! :lol: Quote
Recommended Posts