Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Historia jakich wiele. Śmierć właściciela, pies zostaje sam.... Ten kolak ma około 10 lat, miał to nieszczęście, ze to nie on odszedł pierwszy. Nie znam jeszcze tego przystojniaka na tyle by opisać jego charakter. Dodam szczegóły jak tylko to będzie możliwe. Niestety wiem, że nie muszę się spieszyć, bo kolejki po niego nie będzie.... NIESTETY :-( Kontakt w sprawie adopcji 0-607 515 837 spinca@wp.eu Quote
majqa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Przepiękny pies. Gdzie on teraz przebywa? Zbieraj o nim info i...działamy.:razz: Quote
Spinca Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Prosiłam o wstawienie na FC, ale sama niestety nie mogę. Wrzuciłam na wątek ogólny collie i na forum fundacyjne. Quote
majqa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 O matko, po jakiego grzyba zobaczyłam ten wątek. :wallbash: Nie może mi ten piesio ze łba wyjść, a tak mało o nim wiemy... :-( Quote
Spinca Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 majqa, się myśli...... poczekaj. Oszczędzaj głowę, bo do pisania potrzebna Quote
GoniaP Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 majqa napisał(a):Błahaha... Udało Ci się mnie rozbawić. ;) Bierzemy Spincę do trójkąta??:cool3: Zrobimy se kwartecik :eviltong: Quote
karolina_g_k Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 To ja też czekam na więcej wiadomości. Charakter, stan zdrowia. Biedak :-( Quote
donacja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Biedulek. Popytam po znajomych, ale teraz niedobry okres, przed wakacjami... Quote
majqa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 GoniaP napisał(a):Bierzemy Spincę do trójkąta??:cool3: Zrobimy se kwartecik :eviltong: Biedna Spinca, trójkąt z Isadorą jest....ryzykowny............. Quote
Kolia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Czy psiak ma jakieś imię? Wrzuciłam go tutaj: darmobranie.pl adopcjapsa.pl polskastrefa.eu/ogloszenia/ ogloszenia.tresura.pl/ ogloszenia.aleokazja.pl schronisko24.pl/ dwukropek.pl/ autogielda.pl kotopies.webd.pl ogloszeniasuwalki.pl neeon.pl psy.low.pl eoferty.com.pl izg.pl rozglos.net ale.gratka.pl Quote
Kolia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 donacja napisał(a):Zrobić mu allegro? Byłoby świetnie, gdybyś mogła :) Quote
Spinca Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Do schronu nie mogę się dobić! Błąd w połączeniu...... wczoraj cały dzień :angryy: Quote
donacja Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wczoraj nie działał mi internet. Dopiero dziś udało mi się go uruchomić. Napiszcie jakieś dane do tego allegro: gdzie pies jest, jak ma na imię. Wiem tylko, że ma 10 lat... I kontakt jak rozumiem temn podany w pierwszym poście. Quote
Spinca Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 donacja napisał(a):Wczoraj nie działał mi internet. Dopiero dziś udało mi się go uruchomić. Napiszcie jakieś dane do tego allegro: gdzie pies jest, jak ma na imię. Wiem tylko, że ma 10 lat... I kontakt jak rozumiem temn podany w pierwszym poście. Nie mogę się dodzwonić do tego piep**** schronu. Nie wiem co się dzieje z psem, zaraz szlag mnie trafi, wsiądę w samochód i sama tam pojadę! Nic nie umiem powiedzieć o psie, bo nie mam się od kogo dowiedzieć! Kur**** XXI wiek :angryy: Jak tylko się czegoś dowiem, poproszę o allegro. I wielkie dzięki za pomoc. Quote
Spinca Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dobra, dodzwoniłam się w końcu. W schronie mają jakiś problem z centralką. Psiak jest do adopcji, zaszczepiony, odrobaczony, niekastrowany. Mieszkał z kotami. Spokojny, starszy pan kolak. Zabieram go do hoteliku u mosii :) Quote
donacja Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 allegro zrobione:owczarek szkocki collie (639210102) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majqa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wolę się upewnić. Spinco, czyje dane kontaktowe umieścić w tekście ogłoszeniowym? Twoje, Mosii? Ponadto, wstrzymać się jeszcze z robieniem tekstu i ogłaszaniem do chwili aż dojdą obserwacje Mosii, czy nie? Quote
Recommended Posts