lapis Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Sorki za błąd, ale tak jak napisałam byłam sama i nie wszystko byłam w stanie ogarnąć, tym bardziej, że trochę kijowo siedziałam i nie dokładnie wszystko widziałam. Co do relacji Staff-ka czy Ty się ze mnie nabijasz?? Quote
staff-ka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Co do relacji Staff-ka czy Ty się ze mnie nabijasz?? Oczywiscie jezeli sobie życzysz - moge tak zaczac robić :evilbat: - Lapis to,ze Ty zmieniłas stosunek i nastawienie do mnie :-? to nie znaczy,ze ja tez musiałam to zrobić i jak juz jakieś słowa skierowałam do Ciebie to musza byc one złosliwe - no sorry,nie siedzisz tu dwa dni abys sie nie zdażyła przyzwyczaic do tego,ze bardzo czesto mówie do kogos coś żartem. Nie znam Cie kobieto osobiście ,a na podstawie paplaniny w necie nie mam zamiaru Cie osądzać - skoro Ty wychodzisz z innego założenia to już Twoja sprawa 0X :wink: Napisałam,ze fajna relacja i tak tez uważam (jak na pierwszy raz przekazania relacji pełniejszej w wystawy ),zadałam Ci pytanie ,Ty na me pytanie odpowiadasz pytaniem OK . Tak cięzko jest napisać,ze sedzina cos tam cos tam i nie przyznala czegos tam bo cos tam - rany.To jakis wstyd czy co,ze pies nie dostal tego czy owego - to dopiero wasze poczatki a jeszcze może byc bardzo róznie . Wcale nie musisz sie do mnie odzywać ,ja równiez nie bede Ci w droge wchodzic - FINITO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ijo sono unna bambinna - dolce vita !! Pozdrawiam !!!!!! Ps.Nie cierpie gadać z ludzmi przez net ,zawsze ktos odbierze moje intencje inaczej niz jest naprawde :evilbat: :evilbat: Quote
Sajko Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Staff-ka i Wind, dzięki w imieniu Dragulca, teraz biedak siedzi smutny w budce, bo na 3 nóżkach musi biegać :( Co do grupy, ani Lapis ani ja nie zostałyśmy na BIS Juniorów, bo po prostu wizja długiej drogi w nieznanych warunkach pogodowych była niefajna dla Lapis, ja chciałam małego jak najszybciej mojemu wetowi pokazać. Ale i tak na BIS Junior bullowate zaistaniały mocno, bo Sisi zdobyła 3 lokatę :D grupę wygrał szkot, drugi był ..... należący do forumowej Fuki (nie pamiętam rasy :oops: ) a trzecia była Misia, czyli Airedale terierka należąca do Flaire :P Quote
lapis Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 [quote name='staff-ka']Co do relacji Staff-ka czy Ty się ze mnie nabijasz?? Oczywiscie jezeli sobie życzysz - moge tak zaczac robić :evilbat: ...Napisałam,ze fajna relacja i tak tez uważam (jak na pierwszy raz przekazania relacji pełniejszej w wystawy ), Myślę, że najpierw ja a potem ty źle zrozumiałyśmy intencje drugiej strony, ja pisałam co czułam, a zadowolona z tego jak to opisałam nie jestem do końca więc myślałam, że to co napisałaś było tak z :wink: może powinnam była użyć jakiejś ikonki [quote name='staff-ka']to,ze Ty zmieniłas stosunek i nastawienie do mnie :-? to nie znaczy,ze ja tez musiałam to zrobić i jak juz jakieś słowa skierowałam do Ciebie to musza byc one złosliwe nie wiem z czego to wnioskujesz [quote name='staff-ka'] Nie znam Cie kobieto osobiście ,a na podstawie paplaniny w necie nie mam zamiaru Cie osądzać - skoro Ty wychodzisz z innego założenia to już Twoja sprawa 0X :wink: I wzajemnie jak chyba zauważyłaś nigdy nie oceniałam Ciebie bo tak jak napisałaś nie znamy się, a jesli chodzi o Twoje wypowiedzi z wielu z nich skorzystałam, masz ode mnie większą wiedzę i doświadczenie i pod takim kątem oceniam Twoje wypowiedzi. Dlatgo mam nadzieję, że to nieporozumienie puścimy w niepamięć Quote
staff-ka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Sajko']Staff-ka i Wind, dzięki w imieniu Dragulca, teraz biedak siedzi smutny w budce, bo na 3 nóżkach musi biegać :( Co do grupy, ani Lapis ani ja nie zostałyśmy na BIS Juniorów, bo po prostu wizja długiej drogi w nieznanych warunkach pogodowych była niefajna dla Lapis, ja chciałam małego jak najszybciej mojemu wetowi pokazać. Ale i tak na BIS Junior bullowate zaistaniały mocno, bo Sisi zdobyła 3 lokatę :D grupę wygrał szkot, drugi był ..... należący do forumowej Fuki (nie pamiętam rasy :oops: ) a trzecia była Misia, czyli Airedale terierka należąca do Flaire :P - dziekuje sajko za info :angel: - no to dmuchaj i chuchaj mu na ta łapcie zeby sie szybciej zagoiła :) - mój obecnie ulubiony minibull i nie w kondycji :-? - eeee nie "bawie" sie tak :wink: Lapis - no moze faktycznie troche mnie poniosło ,coś ostatnio jakas drazliwa jestem 0X :evil: - nie wiem czemu,we wszystkim dopatruje sie tylko złośliwości i wrogosci :o . Podskoczyło mi cisnienie jak mi tak odpowiedziałaś i stad puściłam ripostę :-? - przepraszam jak Cie gdzies uraziłam - nie chciałam :oops: Skad wnioskuje tak ,a nie inaczej ,no moze stad ,ze juz nie ma tych rozmów ,które były przeprowadzane wczesniej - teraz sa tylko oschłe zdawkowe odpowiedzi na zasadzie dobra staff-ka odpowiem ci,ale spadaj najlepiej stąd :lol: - przepraszam,ale ja tak odbieram 8) Pozdrawiam :) Quote
lapis Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 [quote name='staff-ka'] Skad wnioskuje tak ,a nie inaczej ,no moze stad ,ze juz nie ma tych rozmów ,które były przeprowadzane wczesniej - teraz sa tylko oschłe zdawkowe odpowiedzi na zasadzie dobra staff-ka odpowiem ci,ale spadaj najlepiej stąd :lol: - przepraszam,ale ja tak odbieram 8) Pozdrawiam :) Jeżeli z mojej strony tak odczułaś to sorki, ale jestem bardzo zapracowna (jak już pisałam początek roku dla gł.księgowego to KONGO) w domu już jestem zmęczona, a w pracy to tak ukradkiem, bo szef zagląda w monitor więc dlatego pisze w krótkich formach Pozdrawiam Quote
Fuka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Sajko']Staff-ka i Wind, dzięki w imieniu Dragulca, teraz biedak siedzi smutny w budce, bo na 3 nóżkach musi biegać :( Co do grupy, ani Lapis ani ja nie zostałyśmy na BIS Juniorów, bo po prostu wizja długiej drogi w nieznanych warunkach pogodowych była niefajna dla Lapis, ja chciałam małego jak najszybciej mojemu wetowi pokazać. Ale i tak na BIS Junior bullowate zaistaniały mocno, bo Sisi zdobyła 3 lokatę :D grupę wygrał szkot, drugi był ..... należący do forumowej Fuki (nie pamiętam rasy :oops: ) a trzecia była Misia, czyli Airedale terierka należąca do Flaire :P To ja sie wtrące i uścisle - drugi był foxterier szorstkowłosy i rzeczywiście miałam przyjemność go tam pokazywac i mam szczescie z nim mieszkac (właśnie wyleguje sie w moim łóżku :roll: ), ale niestety nie nalezy do mnie tylko do mojej przyjaciołki Gośki Grzeszkowiak, a ja jej tylko pomagam wystawiac, a wczesniej przygotowac jej psy. I tak na wystawie w Gdansku - byłam z jej 3 psami - gładką foksiczka, lakelandką i wymienionym już szorstkim foxem - Diukiem vel Makaronem - i kazde z nich wygrało rasę. :angel: Sajko, trzymam kciuki za Dragulca - niestety wiem, że urazy paznokci sa bardzo bolesne. Mam nadzieje, że sie szybko i ładnie zagoi. No i gratuluje wszystkim sukcesow! :D :D Porterin nie narzekaj, bo szampana do domu przywiozłas, chyba, że Misiek wypił :wink: Ale nawet jesli - to to był bardzo marny trunek - na etykietce ma napisane - napoj owocowy winopodobny :o Quote
porterin Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Porterin nie narzekaj, bo szampana do domu przywiozłas, chyba, że Misiek wypił Kochana Fuko, ja nie narzekam. Nawet bez coca coli z sokiem cytrynowym nie narzekam. Ale te cztery "szampany" zamienilabym na to jedno wino, które na podlodze hali w Gdańsku zostalo. Misiek też tak mówi, on nie lubi bąbelków. Quote
Fuka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 :o bardzo przepraszam, ale tam przyszła obsługa :lol: i wszystko mopem potraktowano i nie została ani kropelka, niestety.... :-? Ale nie martw sie - poprawimy to nastepnym razem :multi: . Ja właśnie doszłam do tego, ze uwielbiam z Tobą jezdzic na wystawy - przynosisz mi szczescie :D :hmmmm: Albo może Misiek? :P Quote
Leon.T Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Gratulacje dla Rolanda.T witamy w gronie Ch. :laola: Quote
Recommended Posts