Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorki za błąd, ale tak jak napisałam byłam sama i nie wszystko byłam w stanie ogarnąć, tym bardziej, że trochę kijowo siedziałam i nie dokładnie wszystko widziałam.

Co do relacji Staff-ka czy Ty się ze mnie nabijasz??

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiscie jezeli sobie życzysz - moge tak zaczac robić :evilbat:
- Lapis to,ze Ty zmieniłas stosunek i nastawienie do mnie :-? to nie znaczy,ze ja tez musiałam to zrobić i jak juz jakieś słowa skierowałam do Ciebie to musza byc one złosliwe - no sorry,nie siedzisz tu dwa dni abys sie nie zdażyła przyzwyczaic do tego,ze bardzo czesto mówie do kogos coś żartem.
Nie znam Cie kobieto osobiście ,a na podstawie paplaniny w necie nie mam zamiaru Cie osądzać - skoro Ty wychodzisz z innego założenia to już Twoja sprawa 0X :wink:

Napisałam,ze fajna relacja i tak tez uważam (jak na pierwszy raz przekazania relacji pełniejszej w wystawy ),zadałam Ci pytanie ,Ty na me pytanie odpowiadasz pytaniem OK .
Tak cięzko jest napisać,ze sedzina cos tam cos tam i nie przyznala czegos tam bo cos tam - rany.To jakis wstyd czy co,ze pies nie dostal tego czy owego - to dopiero wasze poczatki a jeszcze może byc bardzo róznie .
Wcale nie musisz sie do mnie odzywać ,ja równiez nie bede Ci w droge wchodzic - FINITO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ijo sono unna bambinna - dolce vita !!

Pozdrawiam !!!!!!

Ps.Nie cierpie gadać z ludzmi przez net ,zawsze ktos odbierze moje intencje inaczej niz jest naprawde :evilbat: :evilbat:

Posted

Staff-ka i Wind, dzięki w imieniu Dragulca, teraz biedak siedzi smutny w budce, bo na 3 nóżkach musi biegać :(

Co do grupy, ani Lapis ani ja nie zostałyśmy na BIS Juniorów, bo po prostu wizja długiej drogi w nieznanych warunkach pogodowych była niefajna dla Lapis, ja chciałam małego jak najszybciej mojemu wetowi pokazać. Ale i tak na BIS Junior bullowate zaistaniały mocno, bo Sisi zdobyła 3 lokatę :D grupę wygrał szkot, drugi był ..... należący do forumowej Fuki (nie pamiętam rasy :oops: ) a trzecia była Misia, czyli Airedale terierka należąca do Flaire :P

Posted

[quote name='staff-ka']

Oczywiscie jezeli sobie życzysz - moge tak zaczac robić :evilbat:
...Napisałam,ze fajna relacja i tak tez uważam (jak na pierwszy raz przekazania relacji pełniejszej w wystawy ),

Myślę, że najpierw ja a potem ty źle zrozumiałyśmy intencje drugiej strony, ja pisałam co czułam, a zadowolona z tego jak to opisałam nie jestem do końca więc myślałam, że to co napisałaś było tak z :wink: może powinnam była użyć jakiejś ikonki

[quote name='staff-ka']to,ze Ty zmieniłas stosunek i nastawienie do mnie :-? to nie znaczy,ze ja tez musiałam to zrobić i jak juz jakieś słowa skierowałam do Ciebie to musza byc one złosliwe

nie wiem z czego to wnioskujesz

[quote name='staff-ka'] Nie znam Cie kobieto osobiście ,a na podstawie paplaniny w necie nie mam zamiaru Cie osądzać - skoro Ty wychodzisz z innego założenia to już Twoja sprawa 0X :wink:

I wzajemnie jak chyba zauważyłaś nigdy nie oceniałam Ciebie bo tak jak napisałaś nie znamy się, a jesli chodzi o Twoje wypowiedzi z wielu z nich skorzystałam, masz ode mnie większą wiedzę i doświadczenie i pod takim kątem oceniam Twoje wypowiedzi.

Dlatgo mam nadzieję, że to nieporozumienie puścimy w niepamięć

Posted

[quote name='Sajko']Staff-ka i Wind, dzięki w imieniu Dragulca, teraz biedak siedzi smutny w budce, bo na 3 nóżkach musi biegać :(

Co do grupy, ani Lapis ani ja nie zostałyśmy na BIS Juniorów, bo po prostu wizja długiej drogi w nieznanych warunkach pogodowych była niefajna dla Lapis, ja chciałam małego jak najszybciej mojemu wetowi pokazać. Ale i tak na BIS Junior bullowate zaistaniały mocno, bo Sisi zdobyła 3 lokatę :D grupę wygrał szkot, drugi był ..... należący do forumowej Fuki (nie pamiętam rasy :oops: ) a trzecia była Misia, czyli Airedale terierka należąca do Flaire :P

- dziekuje sajko za info :angel: - no to dmuchaj i chuchaj mu na ta łapcie zeby sie szybciej zagoiła :) - mój obecnie ulubiony minibull i nie w kondycji :-? - eeee nie "bawie" sie tak :wink:

Lapis - no moze faktycznie troche mnie poniosło ,coś ostatnio jakas drazliwa jestem 0X :evil: - nie wiem czemu,we wszystkim dopatruje sie tylko złośliwości i wrogosci :o .
Podskoczyło mi cisnienie jak mi tak odpowiedziałaś i stad puściłam ripostę :-? - przepraszam jak Cie gdzies uraziłam - nie chciałam :oops:
Skad wnioskuje tak ,a nie inaczej ,no moze stad ,ze juz nie ma tych rozmów ,które były przeprowadzane wczesniej - teraz sa tylko oschłe zdawkowe odpowiedzi na zasadzie dobra staff-ka odpowiem ci,ale spadaj najlepiej stąd :lol: - przepraszam,ale ja tak odbieram 8)

Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='staff-ka'] Skad wnioskuje tak ,a nie inaczej ,no moze stad ,ze juz nie ma tych rozmów ,które były przeprowadzane wczesniej - teraz sa tylko oschłe zdawkowe odpowiedzi na zasadzie dobra staff-ka odpowiem ci,ale spadaj najlepiej stąd :lol: - przepraszam,ale ja tak odbieram 8)

Pozdrawiam :)

Jeżeli z mojej strony tak odczułaś to sorki, ale jestem bardzo zapracowna (jak już pisałam początek roku dla gł.księgowego to KONGO) w domu już jestem zmęczona, a w pracy to tak ukradkiem, bo szef zagląda w monitor więc dlatego pisze w krótkich formach

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Sajko']Staff-ka i Wind, dzięki w imieniu Dragulca, teraz biedak siedzi smutny w budce, bo na 3 nóżkach musi biegać :(

Co do grupy, ani Lapis ani ja nie zostałyśmy na BIS Juniorów, bo po prostu wizja długiej drogi w nieznanych warunkach pogodowych była niefajna dla Lapis, ja chciałam małego jak najszybciej mojemu wetowi pokazać. Ale i tak na BIS Junior bullowate zaistaniały mocno, bo Sisi zdobyła 3 lokatę :D
grupę wygrał szkot, drugi był ..... należący do forumowej Fuki (nie pamiętam rasy :oops: ) a trzecia była Misia, czyli Airedale terierka należąca do Flaire :P

To ja sie wtrące i uścisle - drugi był foxterier szorstkowłosy i rzeczywiście miałam przyjemność go tam pokazywac i mam szczescie z nim mieszkac (właśnie wyleguje sie w moim łóżku :roll: ), ale niestety nie nalezy do mnie tylko do mojej przyjaciołki Gośki Grzeszkowiak, a ja jej tylko pomagam wystawiac, a wczesniej przygotowac jej psy. I tak na wystawie w Gdansku - byłam z jej 3 psami - gładką foksiczka, lakelandką i wymienionym już szorstkim foxem - Diukiem vel Makaronem - i kazde z nich wygrało rasę. :angel:

Sajko, trzymam kciuki za Dragulca - niestety wiem, że urazy paznokci sa bardzo bolesne. Mam nadzieje, że sie szybko i ładnie zagoi.
No i gratuluje wszystkim sukcesow! :D
:D Porterin nie narzekaj, bo szampana do domu przywiozłas, chyba, że Misiek wypił :wink: Ale nawet jesli - to to był bardzo marny trunek - na etykietce ma napisane - napoj owocowy winopodobny :o

Posted

Porterin nie narzekaj, bo szampana do domu przywiozłas, chyba, że Misiek wypił

Kochana Fuko, ja nie narzekam. Nawet bez coca coli z sokiem cytrynowym nie narzekam. Ale te cztery "szampany" zamienilabym na to jedno wino, które na podlodze hali w Gdańsku zostalo.
Misiek też tak mówi, on nie lubi bąbelków.

Posted

:o bardzo przepraszam, ale tam przyszła obsługa :lol: i wszystko mopem potraktowano i nie została ani kropelka, niestety.... :-?

Ale nie martw sie - poprawimy to nastepnym razem :multi: . Ja właśnie doszłam do tego, ze uwielbiam z Tobą jezdzic na wystawy - przynosisz mi szczescie :D :hmmmm: Albo może Misiek? :P

• 2 weeks later...