lapis Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Udało mi się dzisiaj zgłosić Lapidło do Gdańska. W środę mam dzwonić po potwierdzenie. Kto z dogomaniaków będzie??????????? Quote
baskomaniak Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Temat taki jest już prowadzony od połowy grudnia, patrz KrAjÓwKa MyśLiWsKiCh 20.02.2004 gdańsk Quote
tufi Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 baskomaniak - a nie widzisz, ze pytanie jest w dziale bullowatych? mozna zatem przypuszczac, ze Lapis chce sie dowiedziec, kto z bullowatych bedzie, a nie w ogole z calej dogo Quote
Sajko Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No więc, jako czołowi myśliwi tego kraju oraz postrach wiewiórek, kotów i chrabąszczy majowych, my się stawimy w Gdańsku 8) Quote
Złośnica Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 sajko ty normalnie niedoinformowana jakaś jesteś :-? na pewno nie czołowi i na pewno nie myśliwi - zresztą przeczytaj wątek podany przez baskomaniaka i się dowiesz całej prawdy o NAS :evilbat: Zresztą ... Wam się uda tak czy siak biorąc pod uwagę wasze rozmiary, na pewno dacie rade prześlizgnąć sie pod nogami ochraniarzy :lol: :lol: :wink: Quote
Sajko Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Złośnica, wiem, czytałam, ręce mi opadły, i przypominam, że my byliśmy przez dziesięciolecia postrachem szczurów wszelakich, właśnie przez lichy rozmiar 8) a mój texik był właśnie tak trochę celowo :wink: A na ochroniarzy nachrumkamy i nas przepuszczą :lol: :lol: :lol: Quote
baskomaniak Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='tufi']baskomaniak - a nie widzisz, ze pytanie jest w dziale bullowatych? mozna zatem przypuszczac, ze Lapis chce sie dowiedziec, kto z bullowatych bedzie, a nie w ogole z calej dogo Link był jedynie propozycją włączenia się do topiku, w którym już od połowy grudnia Dogomaniacy umawiają się na tą wystawę bez względu na posiadaną rasę. Faktem jest, że tytuł tamtego topiku jest trochę mylący, niemniej jednak znajduje się w dziale poświęconym wystawom (Specjalistyczne » Wystawy »). Ponieważ niniejszy topik był dopiero rozpoczęty i do tego nie miał jeszcze odpowiedzi postanowiłem dokonać wpisu wyłącznie w celu informacyjnym. Poza tym w poście Lapis było napisane "...Kto z dogomaniaków będzie???????????". :roll: Pozdrawiam Wszystkich Sympatyków "bullisiów". :P :D Quote
lapis Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Jesteśmy przyjęci do Gdańska :multi: :multi: Quote
Sajko Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 i stawki na Gdańsk :D : Staffordshire Bull Terrier Psy młodzieży LAPIS NIGER Buldożer Staffordshire Bull Terrier Psy weteranów VICTORY MARCH Pullera Bulterier Psy pośrednia DON EMIL Zig Hauer Bulterier Psy otwarta ATRAKCYJNY ARMANDO A-bull-Do Bulterier Psy otwarta ZRYW Warmiński Dąb Bulterier Psy otwarta Buteo NEO Bulterier Psy otwarta ROLAND Taurus Bulterier Suki szczeniąt SPICE AND SEXY Sauron (FCI) Bulterier Suki otwarta NORDA Barbitistes Bulterier miniaturowy Psy młodzieży Seayess HOT LOVE Margins Bulterier miniaturowy Suki młodzieży SARA DE BULLCOK Bulterier miniaturowy Suki pośrednia Mooncraft's IN YOUR EYES American Staffordshire Terrier Psy szczeniąt HARPUN Victory American Staffordshire Terrier Psy szczeniąt BLADE EVIL LUSIFER American Staffordshire Terrier Psy młodzieży Vvardenfell A-BLUE CMOKO BOY American Staffordshire Terrier Psy młodzieży DAVOS Gold Bonzo (FCI) American Staffordshire Terrier Psy młodzieży Vvardenfell A-BLUE BAD BOY American Staffordshire Terrier Psy pośrednia B.J. Gold Bonzo (FCI) American Staffordshire Terrier Psy pośrednia OTELLO De La Rose American Staffordshire Terrier Psy otwarta FIDEL od Niebiańskiej Damy American Staffordshire Terrier Psy championów Vita Kenbo IMIDGE American Staffordshire Terrier Suki szczeniąt BEAUTY IN RED z Samotni Christa American Staffordshire Terrier Suki szczeniąt ABRAKADABRA Taboo American Staffordshire Terrier Suki młodzieży SWEET SUPRISE Challenger American Staffordshire Terrier Suki młodzieży Radegost PIPPI LANGSTROOM American Staffordshire Terrier Suki młodzieży BLUE LARRY Ewimark Rakownia American Staffordshire Terrier Suki młodzieży DRAKA Gold Bonzo (FCI) American Staffordshire Terrier Suki młodzieży DONNA LIRA Gold Bonzo American Staffordshire Terrier Suki pośrednia MEGGY BLUEWOOD z Machova Kraje American Staffordshire Terrier Suki pośrednia OKTAWIA De La Rose American Staffordshire Terrier Suki pośrednia AMFA Lusifer American Staffordshire Terrier Suki pośrednia SUNNY GIRL znad Warsina American Staffordshire Terrier Suki otwarta COLIN Gold Bonzo FCI American Staffordshire Terrier Suki otwarta HAZBA THE BEST Kolonia Lotnicza American Staffordshire Terrier Suki otwarta ISABELLA ROSSELLINI Atillo American Staffordshire Terrier Suki otwarta IVORY COAST BLUE MOON American Staffordshire Terrier Suki otwarta BHAKTI DASI Goloka Quote
lapis Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Sajko ale masz wtyki :o :o :o A może znasz listę z Bydgoszczy???????? Quote
Sajko Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Lapis, tia wtyki.... 8) Gdańsk kulturalnie na stronkę wrzucił listę przyjętych :D a Bydgoszczy nie mam, wiem tylko skład mini, czyly to samo co Gdańsk :lol: Quote
draka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 mozna zabraz siebie i psa tylko jako widza? chcetnie bym wpadla popatrzec... Quote
lapis Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Dostaliśmy potwierdzenie, mamy nr 65 na prawie 600 psów. Szkoda, że nie ma podanej godziny. Sajko, a może masz jakies info??? Quote
draka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 wlasnie-a kto z dogomaniakow bedzie jeszcze? my z gapa stawimy sie z samego rana :D zycze wszystkim powodzenia!! Quote
Sajko Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Wtyków nie mam żadnych :-? ale też dostałam potwierdzenie, tego samego dnia co z Bydgoszczy 8) i jakie ładna, z podziękowaniem, że zapłaciłam już :lol: a numer nasz chyba 37 (piszę z pamięci, w domu sprawdzę). Plan sędziowania: Ring: 1 Niedziela Psów: 64 Sędzia: Magdalena Kozłowska (PL) American Staffordshire Terrier Ogółem: 25 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 4 - 5 Klasa młodzieży - Youth Class 3 6 - 8 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 9 - 10 Klasa otwarta - Open Class 1 11 Klasa championów - Champion Class 1 12 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 13 - 14 Klasa młodzieży - Youth Class 5 15 - 19 Klasa pośrednia - Intermediate Class 4 20 - 23 Klasa otwarta - Open Class 5 24 - 28 Bulterier / Bull Terrier (Standard) Ogółem: 7 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 30 Klasa otwarta - Open Class 4 31 - 34 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 35 Klasa otwarta - Open Class 1 36 Bulterier miniaturowy / Miniature Bull Terrier Ogółem: 3 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 37 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 38 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 39 Staffordshire Bull Terrier Ogółem: 2 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 65 Klasa weteranów - Veteran Class 1 66 Yorkshire Terrier Ogółem: 27 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 95 Klasa młodzieży - Youth Class 3 96 - 98 Klasa pośrednia - Intermediate Class 5 99 - 103 Klasa otwarta - Open Class 3 104 - 106 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 107 Klasa młodzieży - Youth Class 6 108 - 113 Klasa pośrednia - Intermediate Class 7 114 - 120 Klasa otwarta - Open Class 1 121 to myślę, że od astów zacznął... a ja w końcu chyba w sobotę przyjadę z kumpelą na molosy, a w niedzielę na teriery z Dragulcem, bo nie mam gdzie zostawić małego na czas wystawy molosów :( Quote
lapis Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Jutro wystawa trzymajcie za nas dogomaniakó fciuki (jak to mówił kiedyś mój synek) Quote
porterin Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 My z Miśkiem weteranem - hehehe,ale to glupio brzmi, bedziemy jechać calą noc żeby się pokazać. Mam nadzieję, że jakoś dojedziemy. Biedaczek, na razie nie zdaje sobie sprawy z tego co go czeka. Śpi w swojej ulubionej pozycji - brzuchem i jajkami do góry i z opadniętą warą Dorota Quote
draka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 ah..w koncu jakas wystawa kolo domu :lol: mam plana zalatwic aparat i moze uda sie napstrykac dogomaniakom jakis fotek :wink: do zobaczenia jutro! powodzenia! Quote
lapis Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Pogoda znowy do :lmaa: Jak do Bydgoszczy Ale będziemy napewno, też z aparatem i do boju Tylko kto nas będzie pstrykał????????? Quote
tufi Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Trzymam mocno kciuki za silna ekipe - samych BOG i BIS i BOB zycze :D No i czekam na spora fotorelacje Quote
Nitencja Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 ehhhh mam nadzieje ze niedlugo juz sie pojawia jakies newsy ?? :) Quote
Recommended Posts