alexandra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 i ostatnie trzy fotki z BOG II. Tym razem moja dziewczynka lokata II :) Póki co tyle. Na razie nie wklejam zdjęć z BISów weteranów, szczeniąt i BOG I, bo nie wiem czy ktoś jest zaintersowany;) Quote
MEGNUM Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jestem, oglądam i czekam na więcej. A mój przygłupek widzę same durne miny robi:evil_lol::mad::oops: Quote
AnkaW Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak nie zainteresowany????? Super fotki, czekam na ciąg dalszy :p Jak miło się wspomina :loveu: Quote
Sensuel Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Alexandra genialna fotorelacja :multi::multi::multi: Quote
alexandra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No to dalej;) BIS Szczeniąt Acha ja tylko wstawiam fotki, a autorem tej super fotorelacji jest znajomy ;) Quote
d_orka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wielkie dzięki:multi: Miło powspominać... a juz myślałam, że nikt fotek na BIS-ach nie robił:loveu: CDN? Quote
alexandra Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ...i dwie ostatnie foteczki z BIS Weteran I to już koniec fotorelacji z BIS'ów ;) Gdyby ktoś był zainteresowany mam jeszcze troszkę fotek CTRów i Podhalanów ;) Quote
Guest Lotty Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Bardzo proszę o stawkę pekińczyków ( o ile były). Z góry dziękuję. Quote
Recommended Posts