Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"][GRATULUJE ZADOWOLONYM BARDZO I TYM NIECO MNIEJ:lol:

czy mogę prosić jakąś Dobrą Duszyczkę o sprawdzenie czy na tej wystawie były szpice miniaturowe pomeranian:roll:

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja widziałam młodziutką sunieczkę pomka biało-czarną :loveu::loveu: jaka słodziara. Przesympatycza.

psy szcz.
FINCH'S AMERICAN GOLD O'del Cantico - pomarańczowe

suka mł.
FINCH'S MY SWEET Party Dream - biało-czarne :loveu::loveu:

Posted

Agappe napisał(a):
bardzo proszę o stawkę AKIT.. były ich tylko 3

PSY
Klasa pośrednia - 1 270 - 270
ARIGATAIOKURIMONO GO Byu Ti Sawa

SUKI
Klasa otwarta - 2 271 - 272
KATSUMI Akita Pod Łyską
MAŁA TO KASA Yeti Yeti

można klawiaturę połamać na tych imionach :evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
ktoś tu pisał, że ma foty z BISów :razz:

Mam mieć; ale nie widziałam się jeszcze ze znajomym, żeby odebrać płytkę z fotami ;) Jak tylko będę mieć wstawię :)

• 2 weeks later...
Posted

A ja mam takie pytanie, czy dodzwonienie się do oddziału Zakopane zawsze było takie trudno - od dwóch [ a w ciągu dni w których urzędują] tygodni próbuje, i opcje są dwie, albo linia zajęta, albo nie odbierają!!!

Czy mam z nimi, aż prowadzić polemikę, przez Zarząd Główny :roll:

Posted

To dziś mamy szanse, bo właśnie powinni już być w biurze.

Ja uzbrajam się właśnie w mnóstwo cierpliwości i zrozumienia - na to co będą chcieli mi powiedzieć... może mają jakiś racjonalny argument - który ze spokojem przełknę...

Posted

A tak, tak - ale to co usłyszałam przeszło moje najśmielsze oczekiwanie... :shake:
jednym słowem, absurd - ale pójdę im na rękę bo chce w końcu odzyskać moje 100 zł... generalnie w moim przypadku rozchodzi się, o nie zaksięgowanie pierwszej wpłaty... i w dniu wystawy musiałam drugi raz zapłacić za psa.. :roll: i do dnia dzisiejszego po mimo, maili i wysyłanych skanów wpłat nie przelali pieniędzy...
ale nie dziwne. jak Pani sekretarka kasuje maile które powinna dostać księgowa...

Posted

Hmm, to faktycznie nieciekawie Sensuel. Ja zapomniałam zadzwonić w czwartek, więc nadal będę próbować;)

Słuchajcie mam wreszcie fotki z BISów (szczeniąt, juniorów, weteranów, I i II gr), ale mam problem z wstawieniem ich :( Hostuje w imageshack'u, link do zdjęcia wstawiam pomiędzy i na podglądzie wiadomości tego nie mam :( Co robię źle?