bogi Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [SIZE="3"][GRATULUJE ZADOWOLONYM BARDZO I TYM NIECO MNIEJ:lol: czy mogę prosić jakąś Dobrą Duszyczkę o sprawdzenie czy na tej wystawie były szpice miniaturowe pomeranian:roll: Quote
AnkaW Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja widziałam młodziutką sunieczkę pomka biało-czarną :loveu::loveu: jaka słodziara. Przesympatycza. psy szcz. FINCH'S AMERICAN GOLD O'del Cantico - pomarańczowe suka mł. FINCH'S MY SWEET Party Dream - biało-czarne :loveu::loveu: Quote
Darianna Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 http://img35.imageshack.us/img35/4732/p8023307.jpg ten dog jakiś dziwny jest... Czy on czasem nie ma za dużo skóry? Nie znam się na dogach, stąd moje pytanie... Quote
Agappe Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 bardzo proszę o stawkę AKIT.. były ich tylko 3 PSY Klasa pośrednia - 1 270 - 270 SUKI Klasa otwarta - 2 271 - 272 Quote
AnkaW Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Agappe napisał(a):bardzo proszę o stawkę AKIT.. były ich tylko 3 PSY Klasa pośrednia - 1 270 - 270 ARIGATAIOKURIMONO GO Byu Ti Sawa SUKI Klasa otwarta - 2 271 - 272 KATSUMI Akita Pod Łyską MAŁA TO KASA Yeti Yeti można klawiaturę połamać na tych imionach :evil_lol: Quote
alexandra Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 agnethka napisał(a):ktoś tu pisał, że ma foty z BISów :razz: Mam mieć; ale nie widziałam się jeszcze ze znajomym, żeby odebrać płytkę z fotami ;) Jak tylko będę mieć wstawię :) Quote
Agappe Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 AnkaW napisał(a):można klawiaturę połamać na tych imionach :evil_lol: te to są jeszcze lajtowe ;) dziękuję ślicznie :) Quote
Sensuel Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A ja mam takie pytanie, czy dodzwonienie się do oddziału Zakopane zawsze było takie trudno - od dwóch [ a w ciągu dni w których urzędują] tygodni próbuje, i opcje są dwie, albo linia zajęta, albo nie odbierają!!! Czy mam z nimi, aż prowadzić polemikę, przez Zarząd Główny :roll: Quote
alexandra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Sensuel, ja również próbowałam się skontaktować z zakopiańskim oddziałem, zarówno telefonicznie jak i mailowo, i póki co bez skutku :shake: Quote
Sensuel Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To dziś mamy szanse, bo właśnie powinni już być w biurze. Ja uzbrajam się właśnie w mnóstwo cierpliwości i zrozumienia - na to co będą chcieli mi powiedzieć... może mają jakiś racjonalny argument - który ze spokojem przełknę... Quote
alexandra Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 I jak Sensuel, udało Ci się dodzwonić?:razz: Quote
Sensuel Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A tak, tak - ale to co usłyszałam przeszło moje najśmielsze oczekiwanie... :shake: jednym słowem, absurd - ale pójdę im na rękę bo chce w końcu odzyskać moje 100 zł... generalnie w moim przypadku rozchodzi się, o nie zaksięgowanie pierwszej wpłaty... i w dniu wystawy musiałam drugi raz zapłacić za psa.. :roll: i do dnia dzisiejszego po mimo, maili i wysyłanych skanów wpłat nie przelali pieniędzy... ale nie dziwne. jak Pani sekretarka kasuje maile które powinna dostać księgowa... Quote
alexandra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hmm, to faktycznie nieciekawie Sensuel. Ja zapomniałam zadzwonić w czwartek, więc nadal będę próbować;) Słuchajcie mam wreszcie fotki z BISów (szczeniąt, juniorów, weteranów, I i II gr), ale mam problem z wstawieniem ich :( Hostuje w imageshack'u, link do zdjęcia wstawiam pomiędzy i na podglądzie wiadomości tego nie mam :( Co robię źle? Quote
alexandra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Może tym razem sie uda :/ Zatem najpierw BIS Junior Quote
alexandra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 i ostatnie dwa z BIS Junior (nieskromnie się pochwalę że na pudle, lokata nr 1 moja dziewczynka :-) ) Quote
Recommended Posts