izabela.szczepaniak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 bardzo dziękuje ale widze że Oskara nie było. Quote
Yanni Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Siamensis - Dzięki za fotkę mojej Shiluni.Jak odebrałaś tą wystawę ? bo ja już temu sędziemu bardzo dziękuję i mojego psa juz nie dotknie. Quote
Siamensis Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 to ja mam odwrotnie...bardzo dobre wrażenie po ocenie,rzeczowy facet:lol:,organizacja wystawy do .....;) Quote
alexandra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Po pierwsze duże gratulacje dla wszystkich zwycięzców!! Wystawa kameralna, w ślicznej okolicy. Ja również wróciłam mega zadowolona, dumna i w szoku jednocześnie z wystawy. Najpierw wystawiał się pies z mojej hodowli ARANCIO Almakone Amoris (sznaucer miniaturowy czarny), który wygrał klasę otwartą, V1, CWC, a następnie dołożył BOS.:lol: Następnie wystawiała się moja sunia, również z moim przydomkiem CAREZZA Almakone Amoris (sznaucerka mini czarna), wygrała klasę młodzieży, otrzymała Zw.Mł., tym samym kończąc Młodzieżowy Championat Polski!! Jej również przypadł tytuł BOB Junior jak również BOB:multi: Dodam, że sunia ma zaledwie 10mc. Ale to nie koniec sukcesów małej czarnej tego dnia. Zaskoczyła mnie totalnie zgarniając BIS Junior !!! a następnie BOG II !!!:crazyeye::multi::multi::multi: Jeszcze do dziś nie mogę uwierzyć w powyższe:lol: Quote
alexandra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agnethka napisał(a):mi się bardzo podobały pucharki zakopiańskie na BIS'ach ;) aż szkoda, że się nie udało nam tam zaistnieć, bo to dość oryginalna pamiątka ;) możesz im zrobić zdjęcie z bliska, żeby zobaczyć? chciałabym pokazać w domu jak to wyglądało ;) Postaram się wieczorkiem wstawić fotki powyższych "pucharów" ;) Quote
MEGNUM Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 alexandra dzięki wielkie za tą foteczkę:loveu: Masz może więcej jakichkolwiek z moją czarnulą?? Będę bardzo wdzięczna, może być na maila. Gratuluję sukcesu:multi: A ja mam fotkę z dwoma dzbankami, postaram się niedługo wstawić:) Quote
IrishDevils Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gratulacje :multi:. To był zdecydownie wasz dzień :eviltong:. Jakby komuś jednak wpadła w obiektyw ruda mordka to będę bardzo, bardzo wdzięczna :roll:. Quote
alexandra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dzięki Wam za gratki :) Megnum, na pewno będę mieć sporo fotek z BIS'a, mój znajomy robił. Powinnam je mieć jeszcze w tym tygodniu, wtedy na pewno się "podzielę" ;) Quote
alexandra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agnethka napisał(a):a takich co byli na ringu honorowym, ale nie weszli do ścisłego finalu też będą? interesują mnie zwłaszcza Juniory - grupa 1 i 3 ;) ja nie mam żadnych zdjęć moich staffciów :placz: kurde udusze fotografa :mad: (albo lepiej nie, bo to też kierowca :evil_lol: ) Tego nie wiem, ale jak będą to zamieszczę ;) Quote
MEGNUM Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='alexandra']Dzięki Wam za gratki :) Megnum, na pewno będę mieć sporo fotek z BIS'a, mój znajomy robił. Powinnam je mieć jeszcze w tym tygodniu, wtedy na pewno się "podzielę" ;) Super!! W piątek wyjeżdżamy na Litwę, ale jakbyś miała to będę bardzo wdzięczna za fotki na meilu. Podaję adres: magda.slusarczyk@poczta.onet.pl A tymczasem specjalnie dla agnethki: Quote
Darianna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Przepiękne pucharki! Coś czuję, że Zakopane w przyszłym roku będzie miało więcej zgłoszeń niż w tym ;) Quote
Yanni Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Siamensis napisał(a):to ja mam odwrotnie...bardzo dobre wrażenie po ocenie,rzeczowy facet:lol:,organizacja wystawy do .....;) Ja odwrotnie -jego zachowanie odbiegałao od wszelkich norm a wysmiewanie sie z psa to juz było nie na miejscu.przyklad prosze bardzo : asystenka kynologiczna do sędziego "niech pan spojrzy jakie ma śliczne i białe zęby" odpowiedź sędziego "wsystkie ci" o reszcie nie wspomnę. Dla mnie to było upokażające a dla innych może śmieszne. Quote
maga18 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 mówicie o P. A.Chabik? :cool3: miałam przyjemnosc, albo pecha - i oceniał moje psy w 2006 roku w Nowej Rudzie i wtedy dopatrzył się u mojego psa przodozgryzu (gdzie pies wczesniej był na ok 25 wystawach i zawsze z WO lub dosk) Po ocenie podeszłam do P. sędziego z prosbą o pokazanie mi owej wady... on dokładnie ogladnął psa i krzyknął ze ja oszustka jestem, psa podmieniłam i idiote z niego robie :evil_lol: W trakcie oceny tez za miły nie był... Było minęło... pies z rzekomą wadą zgryzu po wystawie w Nowej Rudzie brał udział w w kolejnych 25 wystawach, ciągle z doskonałymi i kilkoma BOB`ami, BOG`mi i championatami :lol: Jak to wszyscy sedziowie sie nie znają :evil_lol: Quote
Yanni Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 maga18 napisał(a):mówicie o P. A.Chabik? :cool3: miałam przyjemnosc, albo pecha - i oceniał moje psy w 2006 roku w Nowej Rudzie i wtedy dopatrzył się u mojego psa przodozgryzu (gdzie pies wczesniej był na ok 25 wystawach i zawsze z WO lub dosk) Po ocenie podeszłam do P. sędziego z prosbą o pokazanie mi owej wady... on dokładnie ogladnął psa i krzyknął ze ja oszustka jestem, psa podmieniłam i idiote z niego robie :evil_lol: W trakcie oceny tez za miły nie był... Było minęło... pies z rzekomą wadą zgryzu po wystawie w Nowej Rudzie brał udział w w kolejnych 25 wystawach, ciągle z doskonałymi i kilkoma BOB`ami, BOG`mi i championatami :lol: Jak to wszyscy sedziowie sie nie znają :evil_lol: Czyli moje spostrzeżenia są prawidłowe. Ale było minęło ...hahahahaha .Mojego psa juz nie dotknie. Quote
Yanni Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agnethka napisał(a):o masz...co za człowiek :roll: No łatwo ci się mowi bo twoja Viky była sama w klasie młodzieży a i psa nie było w klasie mł. to NJwR byl w zasięgu -jak gdyby z automatu. Gorzej tylko Ci poszło z Arveną bo były dwie sztuki to ci chyba II lok. wpdała czyż nie? Oczywiście gratuluję. U mnie w klasie nie ma mniej niż 5 sztuk (wyjątek zakopane 3 szt) więc jest chyba róznica i trzeba się nagimnastykować troszkę żeby wygrać ...hahahahah ? Quote
Yanni Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Widocznie żle to odczytałem lub odebralem bo jak tak jest co piszesz to spoko. Nie nawidzę jak sędzia lekceważąco podchodzi do swoich obowiązków a już do wystawcy ktory za to zapłącił tym bardziej . Mnie ta wystawa kosztowała tylko 500 złotych z noclegiem i mnóstwo nerwów. Quote
Siamensis Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 mam nadzieję,że niemiłych wspomnień będzie jak najmniej...:lol: Yanni życzę powodzenia w Nowym Targu:lol: Quote
alexandra Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='groszek83'] http://img205.imageshack.us/img205/540/p8023318.jpg Dziękuję ogromnie za fotkę "chłopczyka" z mojej hodowli :-) - ARANCIO Almakone Amoris (V1, CWC, BOS w Zakopanem) :lol: Quote
Recommended Posts