Talagia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Brawo Neo!!!! Setery górą :D i dziękujemy za gratulacje, w naszej stawce BOB to dopiero był wyczyn ;) Quote
MEGNUM Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nam poszło chyba nieźle:oops: Moja dożyca MICHELLE MA BELLE BALAO: 1 dosk, CWC, BOB, BOG i BIS ! Jeszcze jestem w szoku:-o GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW!! Quote
Talagia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 MEGNUM [SIZE="4"]BRAWO!!!!!!!!! A tu Lilo- grubas :P Quote
AnkaW Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='MEGNUM']Nam poszło chyba nieźle:oops: Moja dożyca MICHELLE MA BELLE BALAO: 1 dosk, CWC, BOB, BOG i BIS ! Jeszcze jestem w szoku:-o GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW!! Ojjj szkoda że nie wiedziałam że toTy :roll: wyjdź z szkoku, naprawdę załużyliście na tą wygraną. :loveu::loveu::loveu: Sunia jest śliczna. Siedziałam obok z grzywcami i whippetami :cool3: GRATULACJE DLA INNYCH ZWYCIĘZCÓW :multi::multi: jestem czerwona jak burak, ojjj piecze :placz::placz: Quote
MEGNUM Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='agnethka']GRATULACJE !!!! :multi::multi::multi: Dziękujemy:) [quote name='Talagia']MEGNUM BRAWO!!!!!!!!! A tu Lilo- grubas :P http://img17.imageshack.us/img17/8707/lilzgoralem.jpg Ale slicznie sie prezentuje na ringu, widziałam :p [quote name='AnkaW']Ojjj szkoda że nie wiedziałam że toTy :roll: wyjdź z szkoku, naprawdę załużyliście na tą wygraną. :loveu::loveu::loveu: Sunia jest śliczna. Siedziałam obok z grzywcami i whippetami :cool3: GRATULACJE DLA INNYCH ZWYCIĘZCÓW :multi::multi: jestem czerwona jak burak, ojjj piecze :placz::placz: Aaaaaa czyli to Wy:lol: Miło mi było Was poznać:) Jestem w szoku bo dog niemiecki na pudle...oj raczej się nie zdarza żeby wziął BISa, właściwie nie wiem czy kiedyś sie zdarzyło, musze przewertować. Ja mam czerwone tylko ramiona, ale koleżanka (hodowczyni) wystawiajaca ciało na słońce hihihihi.... wole nie pytać :diabloti: Dziękujemy za gratulacje bardzo i zyczę nam kolejnych spotkań przy ringu honorowym:multi: Quote
d_orka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='MEGNUM']Nam poszło chyba nieźle:oops: Moja dożyca MICHELLE MA BELLE BALAO: 1 dosk, CWC, BOB, BOG i BIS ! Jeszcze jestem w szoku:-o GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW!! Gratulki!!! Razem ze znajomymi podziwialiśmy tę czarną dozią divę;) piękna jest. Ja ze swoim cavisiem- Best Junior , BOB i najlepszy junior IX grupy:multi: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='MEGNUM']Nam poszło chyba nieźle:oops: Moja dożyca MICHELLE MA BELLE BALAO: 1 dosk, CWC, BOB, BOG i BIS ! Jeszcze jestem w szoku:-o GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW!! BRAWA!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
IrishDevils Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Złapał ktoś może w obiektyw mojego rudzielca :oops: ? Niestety nasz aparat odmówił posłuszeństwa :(. Quote
aga616 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 my także zadowoleni:p Raptus - I, CWC, NDPwR, BOB i BOG-II :multi: Gratulacje dla wszystkich!!! może ma ktoś zdjęcia pudła grupy VIII??? Quote
IrishDevils Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):Były może jakieś szpice wilcze? Były 2 ;) Suki Klasa Otwarta: 313.ALE NIESPODZIANKA Zbyszkowisko FCI 314.BŁYSKOTKA Zbyszkowisko Quote
M&S Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 shadow9 napisał(a):Były 2 ;) Suki Klasa Otwarta: 313.ALE NIESPODZIANKA Zbyszkowisko FCI 314.BŁYSKOTKA Zbyszkowisko Dzięki :) A. Quote
panienkabubu Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a):mam coś dla Cię :cool3: mianowicie?:cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Co tu tak mało zdjęć :cool1: Ma moze ktoś zdjęcia z finałów oraz bokserów i dog-ów de bordeaux o ile jakieś były. Quote
MEGNUM Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Błyskotka napisał(a):A ma ktoś zdjęcia z finałów ? Podpinam się pod pytanie :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a):w mojej galerii jest jakiś DDB i bokser ;) O widze :p fajne mi chodzi konkretnie w klasie szczeniąt o Oskara (dog de Bordeaux) to o ile sie nie mylę jego trzecia wystawa (o ile był wystawiany) czy mógłby mi ktoś podać stawkę tych dwóch ras?? Bardzo proszę :placz: Quote
AnkaW Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 DDB psy mł. COSMO Białobrzeskie Moloski suki mł. DJEMBA Laubim Elasa pośr. YUCA Coloss otw. HILDA z Gorki Kościelnickiej Quote
d_orka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 DDB- 3 sztuki Psy: Młodzież COSMO Białobrzeskie Moloski Suki: Młodzież: DJEMBA Laubim Elasa pośrednia: YUCA Coloss -pisałyśmy jednocześnie a tej Hildy w otwartej nie zauważyłam.../tak wiem-dodatek/ Quote
AnkaW Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Bokser żółte psy pośr. EAGLE von Schreck suki otw. ROMY J.A.L. Sandow ALLEGRA Marsowa Mina AMIRA Pomarańczowe Królestwo pręgowane suki otw. FERGIE Lider GIGA Klan Orszeliny Quote
Recommended Posts