Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja właśnie też znalazłam te informacje, które podałam na stronie oddziału. A dokładnie to o ośrodku biathlonowym jest w aktualnościach z 13.06 o przyjmowaniu zgłoszeń (trzeba kliknąć na opcje "więcej").

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda że nie ma planu sędziowania. Ale u mnie w klasie w Shih Tzu i tak jest zawsze ponad 5 do 10 sztuk więc w niczym mnie nie zaskoczą. No chyba żebym był sam ale to sie nigdy nie zdażyło ....hehehehehhe.....
Z ciekawości jednak dzwonię tam ale ...ciągle zajęte.... pewnie WY tak tam tak wydzwaniacie ,że nie można się połączyć hehehehehehee....albo pani (ta miła) poszła na obiadek?
No ...dodzwoniłem się ....tym razem odebrał Pan ,też miły.Jest nas tylko 3 w klasie .To pierwsza wystawa u mnie z tak malutką ilościa w klasie. Ponadto pan mi powiedział że mają jakąś awarię systemu informatycznego i jest problem z planem sędziowania ale ....powiedział że powinien sie pojawić ...ale nie wie kiedy.

Posted

agnethka napisał(a):
Pani rzeczywiście bardzo miła ;)

dzisiaj wysyłają potwierdzenia pocztą :evil_lol:

Do mnie doszło dzisiaj :) . Naprawdę nie będzie stawki w necie? Aż dziwne...

Posted

agnethka napisał(a):
numerki są?

Numerków nie ma podobno -tak mi pan z Oddziału Zakopianskiego powiedział .Trzeba sie pofatygować do sekretariatu.

Posted

Jest tylko tyle: "stadion biatlonowy Kościelisko-Kiry" . Na drugiej stronie potwierdzenia widnieje taka pseudo-mapka, ale raczej średnio dokładna jest:cool1:. Jakoś trafimy:razz:, nie bedzie wyjścia...

Posted

Teczki wraz z kartami i numerkami będą do odbioru na miejscu.

Stadion nie ma innego adresu jak ten podany (jeden jest na Kirach). Będą pomarańczowe strzałki.

Plan sędziowania jeszcze muszę dokończyć (dodatek) i wrzucę do netu.

Będzie dużo miejsca na parkingu. Oby tylko pogoda dopisała.

Do zobaczenia na wystawie.

Posted

Ja też jadę dzień wcześniej -mam nocleg (nie wiem czy drogi ale chyba nie 40 zł z psem) i na szczęście wiem gdzie Kiry.Jak palnu nie chcą podac szczególowego to by spis wystawców zrobili chociaż. Po nazwiska bym chciałwiedzieć kto bedzie. To zawsze miło jak sie wie kogo sie spotkać może.

Posted

Light of Shin-Ra napisał(a):
Teczki wraz z kartami i numerkami będą do odbioru na miejscu.

Stadion nie ma innego adresu jak ten podany (jeden jest na Kirach). Będą pomarańczowe strzałki.

Plan sędziowania jeszcze muszę dokończyć (dodatek) i wrzucę do netu.

Będzie dużo miejsca na parkingu. Oby tylko pogoda dopisała.

Do zobaczenia na wystawie.

O suuuper by było.
Bo bardzo bym chciała żeby mi się rasy nie nałożyły:roll:

Posted

[quote name='K&A']Light of Shin-Ra wysłałam Ci pw, sprawa jest pilna.

hmm, raczej nie doczekasz się dziś odpowiedzi bo chyba nie ma neta w domu :shake:

Guest sloonko
Posted

bo cos sie chyba nie udalo i juz zdjeli :(

Posted

Yanni napisał(a):
Ja też jadę dzień wcześniej -mam nocleg (nie wiem czy drogi ale chyba nie 40 zł z psem) i na szczęście wiem gdzie Kiry.Jak palnu nie chcą podac szczególowego to by spis wystawców zrobili chociaż. Po nazwiska bym chciałwiedzieć kto bedzie. To zawsze miło jak sie wie kogo sie spotkać może.

Yanni, gdzie znalazłeś nocleg na 1 dzień...? jeśli możesz to poproszę jakieś namiary..;)

Posted

[quote name='agnethka']no to ja zgłupiałam...

Owczarek Australijski - Australian Shepherd
PSY - RüDEN
Klasa otwarta - 1 11 - 11
Klasa championów - 1 12 - 12
SUKI - HüNDINNEN
Klasa weteranów - 1 13 - 13

Owczarek Australijski (typ amerykański)
PSY - RüDEN
Klasa młodzieży - 1 14 - 14

to jest jedna rasa.... :roll:
jak coś to będą dwa BOB'y? :diabloti:
Na aussikowym masz odpowiedz;) To są dwie rasy. Widać,że w I grupie jeszcze nie do końca obeznana jesteś, ale pewnie już niedługo nie będziesz miała takich zaskoczeń ;);)

Posted

agnethka napisał(a):
wiem, że są "dwa australijczyki" ;)

A to przepraszam;)Po prostu na aussikowym odniosłam wrażenie,że nie wiesz przez to zdziwienie, i jak pisać nazwę rasy;). A jakby kelpiaczki były to jednak to proszę duuużo ich zdjęć :loveu:

Guest sloonko
Posted

a wie ktos o ktorej sie zaczyna sędziowanie???
ja nadal nie dostalam zgłoszenia pocztą ....

Guest sloonko
Posted

a co jest napisane na zgloszeniu u tych do których doszło..