Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shadow9 napisał(a):
My się może wybierzemy ;). Co będziemy w domu siedzieć :cool3:.
A jak z opłatami? Są jakieś terminy? I ponawiam pytanie McDzik czy będzie MP :eviltong:.

Termin zgłoszeń:
Zgłoszenia można składać w nieprzekraczalnym terminie DO 19 LIPCA.

Opłaty:
- za I-go psa (z katalogiem) - 70,- zł / 30,- €
- za każdego następnego (bez katalogu) - 60,- zł / 20,- €
- klasa szczeniąt (bez katalogu) - 30,- zł / 15,- €
- interchampiony, weterani i rasy polskie - bez opłat (bez katalogu)
- opłata w dniu wystawy za każdego zgłoszonego psa - 100,- zł

Posted

Aziza napisał(a):
Termin zgłoszeń:
Zgłoszenia można składać w nieprzekraczalnym terminie DO 19 LIPCA.

Opłaty:
- za I-go psa (z katalogiem) - 70,- zł / 30,- €
- za każdego następnego (bez katalogu) - 60,- zł / 20,- €
- klasa szczeniąt (bez katalogu) - 30,- zł / 15,- €
- interchampiony, weterani i rasy polskie - bez opłat (bez katalogu)
- opłata w dniu wystawy za każdego zgłoszonego psa - 100,- zł

Chodziło mi dokładniej o to do kiedy można zapłacić ;)? Jest termin czy po prostu przed wystawą?

Posted

A dokładniej kieruj się na Witów i Chochołów ;)
Teren wystawy znajduje się w Kirach w ośrodku biathlonowym, na przeciwko wlotu do Doliny Kościeliskiej.

Posted

Siamensis napisał(a):
...widzę,że jednak nie będziemy sami...:multi::multi::multi:

Siamensis w tej rasie nigdy nie będziesz sama.....hehehehe....a przynajmniej poruszając sie po wystawach w południowej Polsce.To jedna z liczniej obłożonych ras. Zobacz chociażby tylko taką pipidówkę jak Będzin. Ale ja myślę ze to jest super taka ilość bo to daje możliwości rywalizacji i zarąbista zabawę.

Posted

agnethka napisał(a):
czy w tym roku też będzie podany plan sędziowania i spis wystawców? :razz:

przyjmowanie zgłoeszeń jest już zakończone :cool3:

Właśnie miałam zapytać o to bywalców zakopiańskich wystaw bo ja jadę pierwszy raz, czy mają w zwyczaju podawanie planu sędziowania i wykazu wystawców??

Posted

Yanni,ja nie myślałam o sami,bo innych shicków nie ma ,tylko sami w sensie,że takich co już sie "trochę widzieliśmy" nie będzie...:lol: ale jak widzę to Wy będziecie...miło:lol:

Posted

Siamensis napisał(a):
..:lol:. ale jak widzę to Wy będziecie...miło:lol:

Wzajemnie -rownież się ciesze chociaż chyba się na razie znamy z wejscia na ring ...hehehehe..... ale przed nami Będzin w niedzielę.,,,wszystko do nadrobienia ....hahahaha

Posted

Yanni napisał(a):
Zobacz chociażby tylko taką pipidówkę jak Będzin. Ale ja myślę ze to jest super taka ilość bo to daje możliwości rywalizacji i zarąbista zabawę.

chyba powinnam się obrazic. :mad: Będzin nie jest żadną pipidówką. :mad:
Akurat na Śląsku (chociaż będzin nie leży na śląsku tylko w Zagłębiu) jest zawsze dosyć dużo zgłoszonych psów.

Posted

katik napisał(a):
chyba powinnam się obrazic. :mad: Będzin nie jest żadną pipidówką. :mad:
Akurat na Śląsku (chociaż będzin nie leży na śląsku tylko w Zagłębiu) jest zawsze dosyć dużo zgłoszonych psów.

Ty sie mi tu dziołszka niy łobrażej bo żech cie widzioł na ringu jak żeś gryfnie lotała ze tym swoim psym. A na Ślonsku jest kupa wystaw i zawszeście gorole miło widziani u nos. W Byndzinie mi sie super podobało i nawet ta II lokata żech łyknoł jakoś bez gorzki pigułki. Ale w Zakopcu bydzie już ino lepi.
No tosz pyrsk ludkowie!

Posted

Yanni napisał(a):
Ty sie mi tu dziołszka niy łobrażej bo żech cie widzioł na ringu jak żeś gryfnie lotała ze tym swoim psym. A na Ślonsku jest kupa wystaw i zawszeście gorole miło widziani u nos. W Byndzinie mi sie super podobało i nawet ta II lokata żech łyknoł jakoś bez gorzki pigułki. Ale w Zakopcu bydzie już ino lepi.
No tosz pyrsk ludkowie!

:lol: zrozumiałam dopiero za drugim razem ;)
to w takim razie trzymam kciuki, żeby było lepiej. :thumbs:

Posted

agnethka napisał(a):
a już miałam nadzieję, że ktoś napisał, że już jest :roll:

kurcze...ja chcę spis i plan sędziowania - mam zgłoszone dwie rasy :roll:

O dokładnie:(
Też chcę i też mam dwie rasy:roll:

Chojnice w tens am dzień i już mają plan i spis a górale coś się opóźniają.

A tak wogóle pytanie za 100 punktów:evil_lol: Czy gdziekolwiek podany jest adres tej wystawy. Bo strona załadowana zdjęciami obiektu, śliczne nie przeczę, ale adres gdzieś możnaby było dopisać. Niektórzy jadą tam pierwszy raz...
Nie ma ani na stronie zkwp, ani na strnie oddzialu, ani w potwierdzeniu mailowym. Potwierdzenia listowego chyba nie mam co wyglądać. Właśnie dostał już ktoś?

Posted

Koleżanka dzwoniła do oddziału i poinformowano ją, że nie będzie stawek w internecie.
Ale bardzo miła pani udziela informacje na temat stawek ilościowych- przez telefon :)

Posted

agnethka napisał(a):
jest na stronie oddziału w aktualnościach, jak się dobrze poszuka ;)

Miejsce wystawy: Kościelisko-Kiry teren obiektu \"Gazdówka pod lasem\" ul. Strzelców Podhalańskich 56.

Chyba jednak nie do końca tak jak piszesz. Na terenie obiektu "Gazdówka pod lasem" ma się odbyć klubowa wystawa owczarków podhalańskich 23 sierpnia, a Tatrzańska wystawa psów rasowych ma być w Kirach w ośrodku biathlonowym (na przeciwko wlotu do Doliny Kościeliskiej). Z informacji znalezionych na necie to ulica ta sama, ośrodek biathlonowy jest chyba gdzieś niedaleko tej Gazdówki.