musia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Obsada na 2009 r. Na razie troje sędziów potwierdziło listownie, reszta telefonicznie. Propozycje sędziów na wystawę 2009 r Grupa I Zbigniew Szcześniak - ON Marek Słowik Grupa II Mariola Semik – krótkowłose Zbigniew Ostrowski – długowłose Grupa III Aleksander Waszkowski Joanna Szczepańska Korpetta Grupa IV Maria Zasada Grupa V Anna Jaśkiewicz Grupa VI Małgorzata Capriari Grupa VII Maria Zasada Grupa VIII Zofia Konderla Grupa IX Adam Ostrowski Adam Chabik Grupa X Wiesława Misterka – Kluska __________________ Quote
FRODKA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 W zeszłym roku była inna obsada sędziowska, więc to dotyczy tego roku. Quote
K&A Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Z tego co się orientuję to informacja o zeszłorocznej wystawie, cały czas jest na ich stronie, nowej jeszcze nie ma. Patrz termin zgłoszeń ! Quote
K&A Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 FRODKA napisał(a):W zeszłym roku była inna obsada sędziowska, więc to dotyczy tego roku. FRODKA może i masz rację, ale obsada sędziowska z zeszłego roku od tego rocznej (podanej przez musię) różni się tylko i wyłącznie 2 sędziami, reszta identyczna, zerknęłam na zeszły rok: http://http://www.dogomania.pl/forum/f1125/krajowa-wystawa-psow-rasowych-zakopane-03-08-2008-a-106712/ Quote
Błyskotka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No to chyba są to informacje z zeszłego roku. Ja słyszałam o innej obsadzie na V grupę. Quote
musia Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Przepraszam, byłam przekonana, że to 2009 w takim razie, wyczyścimy tekst pozostaqwiając - uwagę o oczekiwaniu ekipy sędziowskiej Quote
Light of Shin-Ra Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Obsada na 2009 r. Na razie troje sędziów potwierdziło listownie, reszta telefonicznie. Propozycje sędziów na wystawę 2009 r Grupa I Zbigniew Szcześniak - ON Tomasz Borkowski Marek Słowik - ? Grupa II Mariola Semik Małgorzata Supronowicz Jerzy Mrugasiewicz Grupa III Aleksander Waszkowski Joanna Szczepańska Korpetta Grupa IV Maria Zasada Grupa V Anna Jaśkiewicz Grupa VI Małgorzata Capriari Grupa VII Maria Zasada Grupa VIII Zofia Konderla Grupa IX Adam Ostrowski Adam Chabik Grupa X Wiesława Misterka – Kluska Quote
panienkabubu Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ciekawe czy bernardyn (krótko i długowłosy) będzie oceniany przez dwóch róznych sędziów :evil_lol::eviltong: Quote
cockermanka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Błyskotka napisał(a):UUUU :shake:. A chciałam jechać :roll:. No właśnie....szkoda...:shake: Quote
konikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Serdecznie zapraszany do wzięcia udziału w 41 Krajowej Wystawie psów w Zakopanem Miejscem wystawy - podobnie jak w roku ubiegłym - będzie Stadion Sportowy przy ul. Orkana Termin zgłoszeń do dnia 22 lipca 2008 r. Opłaty Pierwszy pies (z katalogiem ) - 65,- zł (25 euro) każdy następny (bez katalogu) - 55,- zł (20 euro) pies w klasie szczeniąt - 30,- zł (15 euro)) opłata za każdego zgłoszonego psa wniesiona w dniu wystawy - 100,- zł Psy ras polskim, interchampiony i weterani - bezłatnie (bez katalogu) Za każdego psa zgłoszonego , nie opłaconego i nie doprowadzonego do oceny egzekwowana będzie opłata - 100,- zł Proponowana obsada sędziowska (obsada może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów) Grupa I Andrzej Kot - PON Grzegorz Robak - OP i pozostałe Norbert Scharschmit - ON Waldemar Kosmalski - ON (psy szcz. i mł, suki użyt.) Bogusław Chmiel - ON (baby. champ. wet.)) Grupa II Anna Rogowska - długowłose Liniana Bachurzewska - krótkowłose + BoG II Andrzej Kot - szwajcarskie pasterskie Grupa III Marek Trębala – teriery wysokonożne + BoG III Katarzyna Nitka – teriery niskonożne Grupa IV Barbara Larska + BoG IV Grupa V Aleksander Waszkowski + BoG V Grupa VI Małgorzata Wieriemiejczyk – Wierzchowska + BoG VI Grupa VII Ew Bukład + BoG VII Grupa VIII Stanisław Firlik + BoG VIII Grupa IX Zygmunt Jakubowski + BoG IX Grupa X Kazimierz Rychlik + BoG X Best Puppy Grzegorz Robak BiS Junior Anna Rogowska BiS Weteran Stanisław Firlik Najpiękniejszy Pies Ras Polskich Ewa Bukład Najpiękniejszy Pies Oddziału Zakopane Małgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska Best in Show Zygmunt Jakubowski Tyle się doczytałam:cool3: Quote
cockermanka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 agnethka napisał(a):to jest info z zeszłego roku :eviltong: no włsnie...a już się ucieszyłam,że siędziego zmienili...:shake: Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ja w ogóle nie mogę się doczytać grupy III :evil_lol: Quote
AnkaW Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [CENTER]Grupa III Aleksander Waszkowski Joanna Szczepańska Korpetta [/CENTER] Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Chodzi mi o 5 postów wyżej :evil_lol: -EDIT- Doczytałam się :evil_lol::lol: Quote
szanti Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Z nowej strony zakopiańskiego odziału ZK. 42. Tatrzańska Wystawa Psów Rasowych 02.08.2009 r. Propozycje sędziów na 42. Tatrzańską Wystawę Psów Rasowych 02.08.2009 r. Grupa I Zbigniew Szcześniak - ON Marek Słowik Grupa II Mariola Semik Jerzy Mrugasiewicz Grupa III Aleksander Waszkowski Joanna Szczepańska Korpetta Grupa IV Maria Zasada Grupa V Anna Jaśkiewicz Grupa VI Małgorzata Capriari Grupa VII Maria Zasada Grupa VIII Zofia Konderla Grupa IX Adam Ostrowski Adam Chabik Grupa X Wiesława Misterka – Kluska Opłaty: - za I-go psa (z katalogiem) - 70,- zł / 30,- € - za każdego następnego (bez katalogu) - 60,- zł / 20,- € - klasa szczeniąt (bez katalogu) - 30,- zł / 15,- € - interchampiony, weterani i rasy polskie - bez opłat (bez katalogu) - opłata w dniu wystawy za każdego zgłoszonego psa - 100,- zł Wpłaty prosimy kierować na konto Bank Spółdzielczy o/Zakopane 08 8821 0009 0000 0000 0345 0001 Wystawa odbędzie się w Kirach w ośrodku biathlonowym (na przeciwko wlotu do Doliny Kościeliskiej). Program wystawy przedstawimy wkrótce. Pozdrawiam Ala Quote
Błyskotka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mnie jeszcze termin zgłoszeń interesuje :cool3:. Quote
Light of Shin-Ra Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Błyskotka napisał(a):Mnie jeszcze termin zgłoszeń interesuje :cool3:. Zgłoszenia do 19 lipca 2009 r. Quote
McDzik Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Podajcie ten nowy link do nich, bo mi w wyszukiwarce caly czas ta stara stronka wyskakuje. Bede wdzieczna :) Mlodego Prezentera nie będzie ???? Quote
d_orka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przydział sędziów do poszczególnych ras już jest... Związek Kynologiczny w Polsce oddział Zakopane (gdyby link się nie wpisał to b. łatwo wchodzi się na ich stronkę z ZKwP /oddziały, a na stronce w dane o wystawie wchodzi się z lewego menu/wystawy/...2009) Quote
konikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A czy wiadomo do kiedy można wysyłać zgłoszenia? Quote
Aziza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Na stronie związku jest informacja, że "w nieprzekraczalnym terminie DO 19 LIPCA" Quote
KkorniK Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Aziza napisał(a):Na stronie związku jest informacja, że "w nieprzekraczalnym terminie DO 19 LIPCA" Tak z ciekawości gdzie jest ta informacja, bo cała ta stonka była przeze mnie wertowana i takiego info nigdzie nie wpadło w oczy:roll: Quote
Recommended Posts