Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='góral']Cacib dostała młoda suka, która jeszcze nie jest Interem, Węgry są kuszące, ale na urlop nie ma szans, i tak chcę jeden dzień jakoś wykombinować bo niestety IX idzie na europejskiej w piątek, zawsze zostawiałem ten dzień na teriery w Katowicach, ale tym razem będzie inaczej :-? To szkoda... Ja polecam L4, albo umowic sie z uczniami i odrobic po godzinach - moze by na to poszli? Cholera dopiero teraz przeczytalam dokladnie, już teraz widze wyraznie, ze to nie Ty tylko Czesi pomieszali stawke szorstkich z gładkimi... 0X Quote
Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Chociazby CH.GB. CASSARON MAXIMUS - zeszłoroczny import z Anglii do Niemiec - jest z cała pewnościa foxem szorstkim a figuruje w tej samej rasie co gładki Agria Forever Young.... HALY STAR FRANKE jest szorstka, a jako żywo sa wpisani do roznych ras z Anglikiem :o Quote
góral Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Sprawdziłem jest tak, jak napisałem, widocznie źle przetłumaczyli zgłoszenie :-? Quote
Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 no tak mi wyszlo, ze toi nie Ty tylko oni :D to prawie standard jest katalogowy Quote
flashka-g Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ja z moja grzywaczka to samo co góral z swoja pudlica....a tak było blisko Intera..Wystawiałam tesh suczke sh Żółtociobowi- 1 CAC res.Cacib;]Polski akcent-Nabab Germanika chinski grzywacz był 2 na grupie! Quote
Germanika Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 NABAB Germanika-Zw.Brna,CACIB,BOB,v-BOG Quote
pomponiki Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Nie miałam jeszcze okazji pogratulować sukcesu ,co niniejszym czynię . Quote
Germanika Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Pomponiki-Dziękuję bardzo i wzajemnie gratuluję jeszcze raz.Do zobaczenia w Lesznie! Quote
Recommended Posts