Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='góral']Cacib dostała młoda suka, która jeszcze nie jest Interem, Węgry są kuszące, ale na urlop nie ma szans, i tak chcę jeden dzień jakoś wykombinować bo niestety IX idzie na europejskiej w piątek, zawsze zostawiałem ten dzień na teriery w Katowicach, ale tym razem będzie inaczej :-?
To szkoda...
Ja polecam L4, albo umowic sie z uczniami i odrobic po godzinach - moze by na to poszli?
Cholera dopiero teraz przeczytalam dokladnie, już teraz widze wyraznie, ze to nie Ty tylko Czesi pomieszali stawke szorstkich z gładkimi... 0X

Posted

Chociazby CH.GB. CASSARON MAXIMUS - zeszłoroczny import z Anglii do Niemiec - jest z cała pewnościa foxem szorstkim a figuruje w tej samej rasie co gładki Agria Forever Young.... HALY STAR FRANKE jest szorstka, a jako żywo sa wpisani do roznych ras z Anglikiem :o

Posted

ja z moja grzywaczka to samo co góral z swoja pudlica....a tak było blisko Intera..Wystawiałam tesh suczke sh Żółtociobowi- 1 CAC res.Cacib;]Polski akcent-Nabab Germanika chinski grzywacz był 2 na grupie!