góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Jeśli ktoś wybiera się 12-13 lutego do Brna to na stronie www.vystavypsu.cz jest podane plan sędziowania i stawki (ilość) :D Quote
flashka-g Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 no tak..i jak zwykle mam w tym samym czaie psy na ringu... :-? Quote
Fuka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 hoho - czyżbys szukała wolnej pary rąk :wink: Niestety mnie tam nie bedzie ale gdyzbys uwieczniła dla mnie wyniki z airedalami, foxami i lakelandami - mogę Cie ozłocić :lol: Quote
góral Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Flashka czy Ty jedziesz może na 2 dni? Właśnie dzisiaj dostałem potwierdzenia. Quote
donya Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 My tez dostalismy potwierdzenie i też będziemy w niedzielę Czy ktoś wie w którym miejscu jest ta wystawa - chodzi mi o nazwę ulicy Quote
flashka-g Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 ja bede tylko w niedziele jade z Żółtociobem z Dogomanii..na sobote jedzie Lidia z Ponami...grzywaczy jest ponad 80 :o ...eh.. Quote
flashka-g Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 na wystawe bardzo łatwo trafic. w 2004 bylam tam 2 razy..leci sie caly czas autostrada i z Autostrady jest zjazd na BVV -Brno Vystaviste. Quote
MSMIMI Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 witam nasz kierowca kilka dni przed wyjazdem dał plame :-? i poszukujemy teraz transportu do Brna na sobote dla dwóch osob bez psa.... jestesmy ze sląska. Quote
maga18 Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 flashka to jak juz wrocisz to moze przepiszesz te 80 grzywaczy tutaj :lol: o wyniki nawet nie racze prosic, bo wiem jaka zabiegana jestes :) Quote
donya Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 MSMIMI napisał(a):witam nasz kierowca kilka dni przed wyjazdem dał plame :-? i poszukujemy teraz transportu do Brna na sobote dla dwóch osob bez psa.... jestesmy ze sląska. Przykro mi ale nie mamy miejsca - mały samochód a pies duży Quote
flashka-g Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 stawka grzywaczy bedzie na pewno na www.nahaci.cz po jakims czasie;] Quote
mausa Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Co taka cisza?? Gdzie jesteście ?? Kto był z VI Gr?? Quote
Matagi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Donya z Bimbo pojechała i też ciszaaaaaaaaaaaa :cry: Quote
góral Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Ja dostałem CAC i re. CACIB :P :P :P Quote
Nitencja Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A moze mi ktos podac stawke terierow : airedale i welshy?? Quote
góral Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Welsh psy szczeniaki URIAS JARSANA młodzież RIKI RIJOF otwarta IR Z VYROVICKICH SKAL JAS DRACI DVUR KELT WK-SB suki młodzież AXA OF WELSHSHIRE otwarta HELDA Z JASTRABIHO VRCHU KAUZA WK-SB Airedale psy młodzież BARNEY BOHEMIAN BRITAN EDWARD FARGO KORAK pośrednia BARON RAFFERO BERNARD ADIA AVI BOS BORIS CHRIS OSTRNOV NIMROD OF MALTON otwarta AKIM Z CHRIBSKEHO UDOLI BLACK JACK JOSEPH STAFF BOSS BRUNO ADIA AVI DIDI MADE ANDREE DON HEBERON champion SILWERADO SAREDON suki młodzież BARRIE BOHAEMIAN BRITAN XEDA BOHAEMIAN ERTIS otwarta ADELA IMESTA ODRA ALUZJA TESSI BOHEMIA ERTIS użytkowa BONIE ZLATY MOST championów KOKAINA SAMO GON PODLI'S FRANCI NIestety nie znam wyników, bo byłem w inny dzień Quote
Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 góral napisał(a):Ja dostałem CAC i re. CACIB :P :P :P Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!! :beerchug: I zaluje ze nie calego Cacibka nie dali... Jak masz siły - napisałbys stawke foxów gładkich i szorstkich jeszcze? :roll: :modla: Quote
góral Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 No szkoda, gdyby dali to byłby Inter... gładkie psy szczeniak JAKOB BORAMO SOLE młodz. ARGIA FOREWER YOUNG DRUVON DU DACKERY KALECSKY POKLAD HAKY OD AKATOWE STEZKY WINTER WIN OD RYTIRE MALOWCE pośr. IRWIN BORAMO SOLE PRAINC OD RYTIRE MALOWCE QUONDON BLACK VON ADLITZGRABEN RED ZE SILFOWA DOLU otw. ALKO OD ZTRACENE SKALY GORGI OD ATAKOWE STEZKY HARLEKYN OD HRUBEHO LESA PACEMAKER WHITE VON ADLITZGRABEN użyt. ERON OD ATAKOWE STEZKY champ. CASSARON MAXIMUS suki młodz. NIKA TUSKULUN NORMA TUSKULUM SAXA ZE SILFOVA DOLU WHITE ROSE OD RYTIRE MALOWCE pośr. CARRMER CASPRA KALECSKY POKLAD DOLLY Z BENKOWSKEHO KOPCE ESCAPE SUPER PRIDE GITY OD ATAKOWE STEZKY MEGGY TUSKULLUM MERRY TUSKULLUM otW. ELMA ZE SILFOVA DOLU SAREDON DAINED SMILE WANDA OF FAIR PLAY użyt. KATANIE OD RYTIRE MALOWCE Szorstkie psy młodz. DAV Z THUJOVEHO DVORA KENDY BOHEMIA DIPLOMAT KIPPER STAR FRANKE LUKY Z LIPAVU pośr. CAMUS DE BOA DORE otw. ANTONY CHATTABOY QUANTO CZECH TARVAN YES ZE STRIBRNE użyt. GERO STEINBACH TERRY suki młodz. ARTEMIS ZDENARD pośr. HALY STAR FRANKE użyt. AYSHA ZE STRIBRNE KIRBY TAJFUN :P Quote
Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='góral']No szkoda, gdyby dali to byłby Inter... No wiem i dlatego wspolczuje, ale moze małe L4 i na Wegry? :lol: A wiesz na pewno, że to nie jest rezerwa po psie, ktory ma zamknietego intera? I DZIEKI PIĘKNE za stawke :D P.S. Mam prosbe - zmien w poscie - naodwrot Ci sie napisalo - gładkie sa szorstkie, a szorstkie sa gładkie :) Quote
góral Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Cacib dostała młoda suka, która jeszcze nie jest Interem, Węgry są kuszące, ale na urlop nie ma szans, i tak chcę jeden dzień jakoś wykombinować bo niestety IX idzie na europejskiej w piątek, zawsze zostawiałem ten dzień na teriery w Katowicach, ale tym razem będzie inaczej :-? Quote
Recommended Posts