nalina Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ARO- kazde miejsce jest dobre na spotkanie-) Ja w pierwszy dzien wchodze jako druga rasa a wiec mysle,ze po godzinie bede juz wolna,mozna skoczyc do jakiejs pijalni:p Tylko musze jeszcze poszukac noclegu:placz: Faktycznie zapomnialam sie zapytac od jakich godzin zaczyna sie sedziowanie,bo sama nie wiem.:oops: Quote
nalina Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Musiałek bardzo dziękuje za informacje :p To moze sie wszyscy spotkamy i skoczymy razem juz po na piffko. Pamietajcie jestem w hali Bo ring 7.:cool3: Quote
nefre Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Dzięki za odpowiedź :) Powodzenia dla wszystkich Quote
Musiałek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ja jestem na tak :))) pifko cudna sprawa - a szczegolnie jak bede musiala smutki u topic bo mam sedziow ukladowych :/ i sedzine wystawiajaca :/ i jeszcze musze znalezc nocleg bo zarezerwowany mi sie wysypał :(( Quote
nalina Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Musiałek to trzymam Cie za słowo.:cool3: Jakby co moj tel.504-624-469.Pisz juz po. Noclegu tez nie mam:roll: Quote
Musiałek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 to bedziemy sie razem w pijackim widzie :)) snuły po Bratyslavie :)) az sie ktos zlituje i nas przygranie :) Quote
aro Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Musiałek napisał(a):ja jestem na tak :))) pifko cudna sprawa - a szczegolnie jak bede musiala smutki u topic bo mam sedziow ukladowych :/ i sedzine wystawiajaca :/ i jeszcze musze znalezc nocleg bo zarezerwowany mi sie wysypał :(( He, he widzę, że nie tylko ja jakoś czarno to widzę ;) Nasze problemy wystawowe zaczęły się własnie od wiosennej Bratysławy. Bardzo mocne sprawdzanie uzębienia przez sędziów i te wąskie bieżniki ulożone bez sensu po przekątnej ringów... Ps. O Boże, ileż piwoszy jest wśród wystawców ;) ;) Quote
nalina Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No to znacie moj numer.Piszcie eski.Bedziemy czekac na wasze odzewy:cool3: Musiałek nie ma sprawy po wystawie mozemy razem szukac spania a potem wszyscy do pijalni. Mnie po Splicie juz nic nie zaskoczy,zaden sedzia ,zadna wygrana.Co ma byc to bedzie,podejrzewam,ze bedziemy wszyscy opijac nasze"ringowe"szalenstwa byle nie na smutno:cool3::p Quote
aro Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nalina napisał(a):No to znacie moj numer.Piszcie eski.Bedziemy czekac na wasze odzewy:cool3: Musiałek nie ma sprawy po wystawie mozemy razem szukac spania a potem wszyscy do pijalni. Mnie po Splicie juz nic nie zaskoczy,zaden sedzia ,zadna wygrana.Co ma byc to bedzie,podejrzewam,ze bedziemy wszyscy opijac nasze"ringowe"szalenstwa byle nie na smutno:cool3::p No tak - ładnie się zapowiada. Nie dość, że piwosze, to do tego jeszcze bezdomni i pesymistycznie nastawieni... ;) ;) Szerokiej drogi! MiS - trzymaj, trzymaj te kciuki, choć nie przy ringu pozdro Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 aro napisał(a): MiS - trzymaj, trzymaj te kciuki, choć nie przy ringu pozdro masz to jak w banku :lol: A. Quote
aro Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):masz to jak w banku :lol: A. Patrz troche pomoglo :multi: Sedzia lagodnie sprawdzal zeby i Mamba jakos poszla. Chyba nawet niezle :loveu: Ale brakujacego certyfikatu niestety nadal nie mamy:p... bo dostala resCaCa i resCaciba. Tak wiec, mimo, ze go nie mamy, to bardzo sie ciesze z jej dzisiejszego zachowania na ringu. U nas byly cztery szutki w plci i wszystkie cholera w naszej klasie... Ps. A na trzeciej pozycji byl ubiegloroczna Ml.Zw.Europy. Tym bardziej nam przyjemnie. Pozdro dla Wszystkich Ps. Nie mam upowaznienia od naliny zeby pochwalic jej Jorzina. Wiec nie chwale... :multi: Niech to zrobi sama Quote
Natalia_W Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 To ja się pochwalę :D Lhasa Apso - American Gigolo z Czańca w wyjątkowo dużej stawce baby :) wybiegał dzisiaj res. BEST IN SHOW BABY :D :D :D Cieszę się niesamowicie i dziękuję Ani Dzidt za pokazanie Richiego oraz jego drugiej właścicielce Izie Podolskiej za cudowne przygotowanie :) Quote
M&S Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='aro']Patrz troche pomoglo :multi: Sedzia lagodnie sprawdzal zeby i Mamba jakos poszla. Chyba nawet niezle :loveu: Ale brakujacego certyfikatu niestety nadal nie mamy:p... bo dostala resCaCa i resCaciba. Tak wiec, mimo, ze go nie mamy, to bardzo sie ciesze z jej dzisiejszego zachowania na ringu. U nas byly cztery szutki w plci i wszystkie cholera w naszej klasie... Ps. A na trzeciej pozycji byl ubiegloroczna Ml.Zw.Europy. Tym bardziej nam przyjemnie. Pozdro dla Wszystkich A widzisz :razz:, gratulacje :multi::multi::multi: Jutro też trzymamy :lol: [quote name='Natalia_W']To ja się pochwalę :D Lhasa Apso - American Gigolo z Czańca w wyjątkowo dużej stawce baby :) wybiegał dzisiaj res. BEST IN SHOW BABY :D :D :D gratki :multi::lol: A. Quote
Madziorka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Musiałek napisał(a):wystawa zaczyna sie o 9,30 prosze pamietac !!!! w niedzielę też o 9.30 czy o 10.00 ? Quote
Natalia_W Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dzisiaj Nasz Lhasa Apso American Gigolo z Czańca wybiegał BEST IN SHOW BABY !!!!!!! :D :D :D Quote
M&S Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Natalia_W']Dzisiaj Nasz Lhasa Apso American Gigolo z Czańca wybiegał BEST IN SHOW BABY !!!!!!! :D :D :D Gratulujemy :multi::multi::multi: A. Quote
AniaN Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A poda mi ktos dogi de Bordeaux (malutko ich bylo) :lol::lol::lol: Z gory dziekuje. Quote
JOLY Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Gratulacje dla zwycięzców!!!!:multi::multi::multi: Nam niestety nie udało się dojechać. Coś wogóle mamy pod górkę z tym ich championatem. gdyby ktoś milutki podał stawkę Bearded collie (chociaż championy suki) chciałabym chociaż wiedzieć jaką miałyśmy konkurencję.Z góry dziękuję.:lol: Quote
aro Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Właśnie wróciłem do domu, więc krótko i zwięźle, czyli w punktach: 1. Sorki za literówki we wcześniejszej info pisanej z kawiarenki internetowej. słowacka klawiatura, zmęczenie i brak czasu. 2. Dzięki MiS za gratulki :) Do chwalenia się pierwszy nie jestem, ale skoro już tam, na miejscu byłem w internetowej kafejce, to wszedłem na dg i napisałem. 3. A w kafejce byłem, bo wycofywałem kasę wpłaconą na Światówkę (bo okazało się, że nie mogę jechać w tym terminie) i chcieli dane z banku, które mogłem ściągnąć przez internet. 4. Dla Was na przyszłość - najbliższa Incheby kawiarenka internetowa jest tuż obok w Centrum Handlowym AUPARK. Na I piętrze w księgarni "Panta Rhei". 5. Dzięki Nalinie i Dawidowi za sympatyczne towarzycho :evil_lol: Fajnie, że się udało spiknąć. 6. Kto chce stawki, to niech na prv poda mi swój normalny adres mailowy, to prześlę fotokopię z katalogu. Ale jutro, bo dziś muszę odsapnąć. 7. Natalia_W - no to szalejecie od małego ;) Gratulki 8. A skoro znowu mam dostęp do netu i mogę tu pisać - skończyliśmy Mł. Champ. Słowacji Quote
moon_light Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ARO- takie info to trzeba pisać dużymi drukowanymi literami :))) MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT SŁOWACJI skończyła jamniczka ARO :lol::lol::lol: Wielkie brawa !! A my mamy śmieszny wynik. 1 dnia - CAC CACIB BOB, i nawet finałowa 6 na grupie... 2 dnia - 4/4 hahahahahah :evil_lol: Quote
canossa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Brawa dla Was! Polskie psy pokazaly klase :multi: My tylko res.CAC i CAC . ++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++ Quote
Krystynah Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gratulacje dla wszystkich! Nam tez poszlo swietnie :multi:: DUZA (CH.PL. CH.UA, GCH.UA TERRA LEMINISCATUS El Labrro) 2 x CAC, 2 x res CACIB - ukonczyla Championat Slowacji SALLY (MŁ.CH.PL, MŁ.CH. UA CAMBREMER SILVER LACE) 2 x JCAC - ukonczyla Młodzieżowy Championat Słowacji Quote
Chrewt Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Nasz Gończy Polski - Dukat Herbu Węszynos w oba dni w klasie użytkowej - oc. dosk., lok. 1, CAC, CACIB, BOB (CACIB-y w naszej rasie przyznawane są przez sędziów grzecznościowo - w celach kolecjonerskich). Na BIS-ach w oba dni w VI grupie zostaliśmy wybrani do finałowej szóstki. (Na BIS-ach w VI grupie w pierwszy dzień 16 ras, w drugi dzień 15 ras). No i najważniejsze ukończyliśmy Championat Słowacji :multi: ! Quote
Recommended Posts