Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ARO- kazde miejsce jest dobre na spotkanie-) Ja w pierwszy dzien wchodze jako druga rasa a wiec mysle,ze po godzinie bede juz wolna,mozna skoczyc do jakiejs pijalni:p

Tylko musze jeszcze poszukac noclegu:placz:

Faktycznie zapomnialam sie zapytac od jakich godzin zaczyna sie sedziowanie,bo sama nie wiem.:oops:

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem na tak :))) pifko cudna sprawa - a szczegolnie jak bede musiala smutki u topic bo mam sedziow ukladowych :/ i sedzine wystawiajaca :/

i jeszcze musze znalezc nocleg bo zarezerwowany mi sie wysypał :((

Posted

Musiałek napisał(a):
ja jestem na tak :))) pifko cudna sprawa - a szczegolnie jak bede musiala smutki u topic bo mam sedziow ukladowych :/ i sedzine wystawiajaca :/

i jeszcze musze znalezc nocleg bo zarezerwowany mi sie wysypał :((

He, he
widzę, że nie tylko ja jakoś czarno to widzę ;)

Nasze problemy wystawowe zaczęły się własnie od wiosennej Bratysławy. Bardzo mocne sprawdzanie uzębienia przez sędziów i te wąskie bieżniki ulożone bez sensu po przekątnej ringów...
Ps.
O Boże, ileż piwoszy jest wśród wystawców ;) ;)

Posted

No to znacie moj numer.Piszcie eski.Bedziemy czekac na wasze odzewy:cool3:
Musiałek nie ma sprawy po wystawie mozemy razem szukac spania a potem wszyscy do pijalni.

Mnie po Splicie juz nic nie zaskoczy,zaden sedzia ,zadna wygrana.Co ma byc to bedzie,podejrzewam,ze bedziemy wszyscy opijac nasze"ringowe"szalenstwa byle nie na smutno:cool3::p

Posted

nalina napisał(a):
No to znacie moj numer.Piszcie eski.Bedziemy czekac na wasze odzewy:cool3:
Musiałek nie ma sprawy po wystawie mozemy razem szukac spania a potem wszyscy do pijalni.

Mnie po Splicie juz nic nie zaskoczy,zaden sedzia ,zadna wygrana.Co ma byc to bedzie,podejrzewam,ze bedziemy wszyscy opijac nasze"ringowe"szalenstwa byle nie na smutno:cool3::p

No tak - ładnie się zapowiada. Nie dość, że piwosze, to do tego jeszcze bezdomni i pesymistycznie nastawieni... ;) ;)
Szerokiej drogi!

MiS - trzymaj, trzymaj te kciuki, choć nie przy ringu
pozdro

Posted

Maks i Spark napisał(a):
masz to jak w banku :lol:

A.

Patrz troche pomoglo :multi: Sedzia lagodnie sprawdzal zeby i Mamba jakos poszla. Chyba nawet niezle :loveu: Ale brakujacego certyfikatu niestety nadal nie mamy:p... bo dostala resCaCa i resCaciba. Tak wiec, mimo, ze go nie mamy, to bardzo sie ciesze z jej dzisiejszego zachowania na ringu. U nas byly cztery szutki w plci i wszystkie cholera w naszej klasie...
Ps.
A na trzeciej pozycji byl ubiegloroczna Ml.Zw.Europy. Tym bardziej nam przyjemnie.
Pozdro dla Wszystkich

Ps.
Nie mam upowaznienia od naliny zeby pochwalic jej Jorzina. Wiec nie chwale... :multi: Niech to zrobi sama

Posted

To ja się pochwalę :D

Lhasa Apso - American Gigolo z Czańca w wyjątkowo dużej stawce baby :) wybiegał dzisiaj

res. BEST IN SHOW BABY :D :D :D

Cieszę się niesamowicie i dziękuję Ani Dzidt za pokazanie Richiego oraz jego drugiej właścicielce Izie Podolskiej za cudowne przygotowanie :)

Posted

[quote name='aro']Patrz troche pomoglo :multi: Sedzia lagodnie sprawdzal zeby i Mamba jakos poszla. Chyba nawet niezle :loveu: Ale brakujacego certyfikatu niestety nadal nie mamy:p... bo dostala resCaCa i resCaciba. Tak wiec, mimo, ze go nie mamy, to bardzo sie ciesze z jej dzisiejszego zachowania na ringu. U nas byly cztery szutki w plci i wszystkie cholera w naszej klasie...
Ps.
A na trzeciej pozycji byl ubiegloroczna Ml.Zw.Europy. Tym bardziej nam przyjemnie.
Pozdro dla Wszystkich

A widzisz :razz:,

gratulacje :multi::multi::multi:

Jutro też trzymamy :lol:

[quote name='Natalia_W']To ja się pochwalę :D

Lhasa Apso - American Gigolo z Czańca w wyjątkowo dużej stawce baby :) wybiegał dzisiaj

res. BEST IN SHOW BABY :D :D :D

gratki :multi::lol:

A.

Posted

[quote name='Natalia_W']Dzisiaj Nasz Lhasa Apso American Gigolo z Czańca wybiegał
BEST IN SHOW BABY !!!!!!! :D :D :D

Gratulujemy :multi::multi::multi:

A.

Posted

Gratulacje dla zwycięzców!!!!:multi::multi::multi:
Nam niestety nie udało się dojechać. Coś wogóle mamy pod górkę z tym ich championatem. gdyby ktoś milutki podał stawkę Bearded collie (chociaż championy suki) chciałabym chociaż wiedzieć jaką miałyśmy konkurencję.Z góry dziękuję.:lol:

Posted

Właśnie wróciłem do domu, więc krótko i zwięźle, czyli w punktach:
1. Sorki za literówki we wcześniejszej info pisanej z kawiarenki internetowej. słowacka klawiatura, zmęczenie i brak czasu.
2. Dzięki MiS za gratulki :) Do chwalenia się pierwszy nie jestem, ale skoro już tam, na miejscu byłem w internetowej kafejce, to wszedłem na dg i napisałem.
3. A w kafejce byłem, bo wycofywałem kasę wpłaconą na Światówkę (bo okazało się, że nie mogę jechać w tym terminie) i chcieli dane z banku, które mogłem ściągnąć przez internet.
4. Dla Was na przyszłość - najbliższa Incheby kawiarenka internetowa jest tuż obok w Centrum Handlowym AUPARK. Na I piętrze w księgarni "Panta Rhei".
5. Dzięki Nalinie i Dawidowi za sympatyczne towarzycho :evil_lol: Fajnie, że się udało spiknąć.
6. Kto chce stawki, to niech na prv poda mi swój normalny adres mailowy, to prześlę fotokopię z katalogu. Ale jutro, bo dziś muszę odsapnąć.
7. Natalia_W - no to szalejecie od małego ;) Gratulki
8. A skoro znowu mam dostęp do netu i mogę tu pisać - skończyliśmy Mł. Champ. Słowacji

Posted

ARO- takie info to trzeba pisać dużymi drukowanymi literami :)))

MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT SŁOWACJI skończyła jamniczka ARO :lol::lol::lol:
Wielkie brawa !!

A my mamy śmieszny wynik.
1 dnia - CAC CACIB BOB, i nawet finałowa 6 na grupie...
2 dnia - 4/4 hahahahahah :evil_lol:

Posted

Gratulacje dla wszystkich!
Nam tez poszlo swietnie :multi::
DUZA (CH.PL. CH.UA, GCH.UA TERRA LEMINISCATUS El Labrro) 2 x CAC, 2 x res CACIB - ukonczyla Championat Slowacji
SALLY (MŁ.CH.PL, MŁ.CH. UA CAMBREMER SILVER LACE) 2 x JCAC - ukonczyla Młodzieżowy Championat Słowacji

Posted

Nasz Gończy Polski - Dukat Herbu Węszynos w oba dni w klasie użytkowej - oc. dosk., lok. 1, CAC, CACIB, BOB (CACIB-y w naszej rasie przyznawane są przez sędziów grzecznościowo - w celach kolecjonerskich).

Na BIS-ach w oba dni w VI grupie zostaliśmy wybrani do finałowej szóstki. (Na BIS-ach w VI grupie w pierwszy dzień 16 ras, w drugi dzień 15 ras).

No i najważniejsze ukończyliśmy Championat Słowacji :multi: !