Musiałek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no to zgłoszeni jestesmy napewno :)) szkoda ze nie ma ilościówki jeszcze z podziałem na klasy :)) Quote
Różyczka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Plan wystawy: http://www.skj.sk/ba_duo_09/plan_vystavy.pdf Ringi: 15.08.2009 http://www.skj.sk/ba_duo_09/kruhy_15.doc 16.08.2009 http://www.skj.sk/ba_duo_09/kruhy_16.DOC :) Quote
Zebra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nooo i my mamy zmiane sedziego, miałam nadzieję, ze choć w jeden dzien ktoś noramlnie posędziuje, ale z niemca, zmienili nam sędziego na czeszkę, a jakże, wiec dwa dni sędziowania Czechów- superrrr:evil_lol: na 11 szt 8 z czech, mówi samo za siebie;) Quote
M&S Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zebra napisał(a):Nooo i my mamy zmiane sedziego, miałam nadzieję, ze choć w jeden dzien ktoś noramlnie posędziuje, ale z niemca, zmienili nam sędziego na czeszkę, a jakże, wiec dwa dni sędziowania Czechów- superrrr:evil_lol: na 11 szt 8 z czech, mówi samo za siebie;) ...no będzie ciekawie :evil_lol: Quote
nalina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wczoraj otrzymalam zgloszenie na 2 dni.Czy mozecie podac mi ulice przy ktorej miesci sie Expo??!!! Macie moze tez namiary na jakies tanie spanie?? Nikt z Poznania sie nie wybiera:roll: Quote
jovi Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ulica w sumie nie potrzebna bo są duże znaki na te centrum wystawowe . Ja wyruszam z okolic Inowrocławia ( 90km od Poznania ) . Quote
nalina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jovi dzieki za odpowiedz, tylko musze ulice wpisac w nawigacje.Znalazlam ze strony tej areny Expo,wpisalam juz-) Jaką trase wybraliscie?? Moze uda sie gdzies spotkac po drodze. Masz moze jakis hotel zarezerwowany,bo ja poki co po wystawie bede czegos taniego szukac.Split lekko mnie wykonczyl finansowo:oops: Quote
canossa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 U nas też zmiana sędziego na Czecha ... ++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++ Quote
Błyskotka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Te zmiany są u niech normalne :diabloti:. Quote
simbik Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Błyskotka napisał(a):Te zmiany są u niech normalne :diabloti:. To chyba jakaś tradycja narodowa :evil_lol:, bo dla dogów prawie zawsze na Cacibie jest zmiana :eviltong:. Quote
osobek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 hej poszukuję jednego wolnego miejsca dla znajomego bez psa, doklada sie do paliwa, dzien nie wazny byle jechac Moze dojechac do wrocławia, poznania, szczecina, a mieszka w Gorzowie Wielkopolskim kom 790768213 ********@vp.pl Quote
aro Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 moon_light napisał(a):Nie ma nikt wolnego miejsca z wawy ? No właśnie posypały mi się plany urlopowego połączenia wystawy w Bratysławie z wystawą w Wels i będę musiał dwa razy jechać praktycznie tą samą drogą ;( W każdym razie - mam wolne miejsca - jeśli ktoś jeszcze nie ma transportu i jest chętny to niech da znać na prv Quote
aro Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Acha, trasa W-wa - Częstochowa - Katowice - Cieszyn Quote
moon_light Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 U mnie fałszywy alarm, sytuacja transportu opanowana :) Jak myślicie, będzie można zgłosić się i opłacić światówkę ? ??? Quote
Marihuana Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='moon_light']U mnie fałszywy alarm, sytuacja transportu opanowana :) Jak myślicie, będzie można zgłosić się i opłacić światówkę ? ??? Ja mam taka nadzieje :) ;) Quote
aro Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 moon_light - no to moja jamniczka ma całe auto dla siebie ;) W każdym razie, gdyby się jeszcze jakiś desperat znalazł, to u mnie jeszcze wolne miejsca są. Co do stoiska Światówki - spoko, na bank. Oni teraz są wszędzie ;) Quote
aro Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nalina i jovi - z trafieniem na miejsce - spox. Jedziecie cały czas kierując się na Wiedeń. Odbicie w prawo na Inchebę, jest po przekroczeniu Dunaju. Ale chyba pierwszy znak o Inchebie jest już przed Dunajem. W każdym razie zabłądzić nie można. Tzn. można, ale to wymaga wysiłku ;) Quote
Chrewt Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 My z naszym Gończym ruszamu jutro rano. Do zobaczenie w Bratysławie. Quote
nalina Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ARO dzieki za info:p Ja wyruszam jutro w nocy.Chce byc o 8 rano juz na wystawie.Jak bedziecie mieli czas to zapraszam do hali Bo ring 7 Cane Corso.Moze w koncu sie poznamy osobiscie. Poki co nie mam spania..ale bede szukac juz po wystawie. Quote
aro Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nalina napisał(a):ARO dzieki za info:p Ja wyruszam jutro w nocy.Chce byc o 8 rano juz na wystawie.Jak bedziecie mieli czas to zapraszam do hali Bo ring 7 Cane Corso.Moze w koncu sie poznamy osobiscie. Poki co nie mam spania..ale bede szukac juz po wystawie. Postaram się do Was wpaść ;) No chyba, że moja sunia da takiego ciała, że będę musiał ukoić żal w jednej ze słowckich piwiarni... ;) Ale to też jest dobre miejsce do spotkania. Choć trzeba uważać. Na wiosnę wybraliśmy się na wieczorny spacer po starówce, a po powrocie okazało się, że już nie mogę się dostać do samochodu (i suczki ! ) pozostawionego na wystawowym parkingu... Ale, Polak potrafi, poradziliśmy sobie ;) Chrewt - rano ? Nie za wcześnie ? Przewidujesz pielgrzymkowy korek przed Częstochową ? pozdro Quote
nefre Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 O której rozpoczyna się wystawa? Bo nie znalazłam informacji ani na stronie ani na potwierdzeniu :/ Quote
Musiałek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 wystawa zaczyna sie o 9,30 prosze pamietac !!!! a jakby co to zapraszam do mojej zagrody przy ringu 1 - ja wystawiam sie z samego rana - bede miec aparat ale nie bede miala nikogo do robienia zdjec wiec gdyby ktos byłby wolny i zechciał mi pomóc to bardzo poproszę :)) Quote
Recommended Posts