Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo i my mamy zmiane sedziego, miałam nadzieję, ze choć w jeden dzien ktoś noramlnie posędziuje, ale z niemca, zmienili nam sędziego na czeszkę, a jakże, wiec dwa dni sędziowania Czechów- superrrr:evil_lol: na 11 szt 8 z czech, mówi samo za siebie;)

Posted

Zebra napisał(a):
Nooo i my mamy zmiane sedziego, miałam nadzieję, ze choć w jeden dzien ktoś noramlnie posędziuje, ale z niemca, zmienili nam sędziego na czeszkę, a jakże, wiec dwa dni sędziowania Czechów- superrrr:evil_lol: na 11 szt 8 z czech, mówi samo za siebie;)

...no będzie ciekawie :evil_lol:

Posted

Wczoraj otrzymalam zgloszenie na 2 dni.Czy mozecie podac mi ulice przy ktorej miesci sie Expo??!!!
Macie moze tez namiary na jakies tanie spanie??
Nikt z Poznania sie nie wybiera:roll:

Posted

Jovi dzieki za odpowiedz, tylko musze ulice wpisac w nawigacje.Znalazlam ze strony tej areny Expo,wpisalam juz-)
Jaką trase wybraliscie?? Moze uda sie gdzies spotkac po drodze.
Masz moze jakis hotel zarezerwowany,bo ja poki co po wystawie bede czegos taniego szukac.Split lekko mnie wykonczyl finansowo:oops:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Te zmiany są u niech normalne :diabloti:.

To chyba jakaś tradycja narodowa :evil_lol:, bo dla dogów prawie zawsze na Cacibie jest zmiana :eviltong:.

Posted

hej poszukuję jednego wolnego miejsca dla znajomego bez psa, doklada sie do paliwa, dzien nie wazny byle jechac

Moze dojechac do wrocławia, poznania, szczecina, a mieszka w Gorzowie Wielkopolskim kom 790768213 ********@vp.pl

Posted

moon_light napisał(a):
Nie ma nikt wolnego miejsca z wawy ?

No właśnie posypały mi się plany urlopowego połączenia wystawy w Bratysławie z wystawą w Wels i będę musiał dwa razy jechać praktycznie tą samą drogą ;(

W każdym razie - mam wolne miejsca - jeśli ktoś jeszcze nie ma transportu i jest chętny to niech da znać na prv

Posted

[quote name='moon_light']U mnie fałszywy alarm, sytuacja transportu opanowana :)

Jak myślicie, będzie można zgłosić się i opłacić światówkę ? ???

Ja mam taka nadzieje :) ;)

Posted

moon_light - no to moja jamniczka ma całe auto dla siebie ;)

W każdym razie, gdyby się jeszcze jakiś desperat znalazł, to u mnie jeszcze wolne miejsca są.

Co do stoiska Światówki - spoko, na bank. Oni teraz są wszędzie ;)

Posted

nalina i jovi - z trafieniem na miejsce - spox. Jedziecie cały czas kierując się na Wiedeń. Odbicie w prawo na Inchebę, jest po przekroczeniu Dunaju. Ale chyba pierwszy znak o Inchebie jest już przed Dunajem. W każdym razie zabłądzić nie można. Tzn. można, ale to wymaga wysiłku ;)

Posted

ARO dzieki za info:p Ja wyruszam jutro w nocy.Chce byc o 8 rano juz na wystawie.Jak bedziecie mieli czas to zapraszam do hali Bo ring 7 Cane Corso.Moze w koncu sie poznamy osobiscie.
Poki co nie mam spania..ale bede szukac juz po wystawie.

Posted

nalina napisał(a):
ARO dzieki za info:p Ja wyruszam jutro w nocy.Chce byc o 8 rano juz na wystawie.Jak bedziecie mieli czas to zapraszam do hali Bo ring 7 Cane Corso.Moze w koncu sie poznamy osobiscie.
Poki co nie mam spania..ale bede szukac juz po wystawie.

Postaram się do Was wpaść ;) No chyba, że moja sunia da takiego ciała, że będę musiał ukoić żal w jednej ze słowckich piwiarni... ;) Ale to też jest dobre miejsce do spotkania. Choć trzeba uważać. Na wiosnę wybraliśmy się na wieczorny spacer po starówce, a po powrocie okazało się, że już nie mogę się dostać do samochodu (i suczki ! ) pozostawionego na wystawowym parkingu... Ale, Polak potrafi, poradziliśmy sobie ;)

Chrewt - rano ? Nie za wcześnie ? Przewidujesz pielgrzymkowy korek przed Częstochową ?

pozdro

Posted

wystawa zaczyna sie o 9,30 prosze pamietac !!!!

a jakby co to zapraszam do mojej zagrody przy ringu 1 - ja wystawiam sie z samego rana - bede miec aparat ale nie bede miala nikogo do robienia zdjec wiec gdyby ktos byłby wolny i zechciał mi pomóc to bardzo poproszę :))