Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na informacji o wystawie doczytałam że tylko POCZTA. Wysłałam wczoraj razem z potwierdzeniem wpłaty poleconym priorytetem. I na bank nie będzie w terminie. Pani na poczcie powiedziała, że list może iść nawet 5 dni.:-( Tak że jak nie przedłużą nieco terminu to wystawę mamy z głowy, bo nas nie przyjmą jak dokumenty przyjdą po terminie. Zawsze mamy pecha z Bratysławą.

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOLY napisał(a):
Na informacji o wystawie doczytałam że tylko POCZTA. Wysłałam wczoraj razem z potwierdzeniem wpłaty poleconym priorytetem. I na bank nie będzie w terminie. Pani na poczcie powiedziała, że list może iść nawet 5 dni.:-( Tak że jak nie przedłużą nieco terminu to wystawę mamy z głowy, bo nas nie przyjmą jak dokumenty przyjdą po terminie. Zawsze mamy pecha z Bratysławą.

...od nas priorytet polecony idzie 2 dni....

Posted

W Krakowie widać więcej czasu potrzebują na poczcie. Wersja szybsza na poniedziałek Pocztexem koszt listu ( pewnie wszystkie i tak w jednym worze jadą)70-80 zł za list. Więc podziękowałam chyba nie muszę aż tak pilnie jechać.Jak Nas nie przyjmą to trudno. Myślę że chyba tłumów to i tak na tej wystawie nie będą mieć.

Posted

JOLY napisał(a):
W Krakowie widać więcej czasu potrzebują na poczcie. Wersja szybsza na poniedziałek Pocztexem koszt listu ( pewnie wszystkie i tak w jednym worze jadą)70-80 zł za list. Więc podziękowałam chyba nie muszę aż tak pilnie jechać.Jak Nas nie przyjmą to trudno. Myślę że chyba tłumów to i tak na tej wystawie nie będą mieć.

Pocztexem zaspiewali mi 100 PLN :crazyeye:

Posted

termin został przedlużony do 15.07.2009

napisałam do nich emaila i dostałam taką odpowiedź:

"Dobrý deň,
áno, termín sa predlžuje do 15.7.09, takže môžete prihláškuposlať, ale iba pocztou. Ak potvrdenie o zaplatení (oplate za wystawe).

V. Močková"

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, zgłoszenia można wysyłać tylko pocztą? o co chodzi z opłatą za wystawę?

Posted

własnie wypelniam zgłoszenie i mam jeszcze jeden problem. W klasach wystawowych jest klasa championów od 15 miesiąca, czy moja suka mając Mł. Championat kwalifikuje się do niej?

Posted

Madziorka napisał(a):
własnie wypelniam zgłoszenie i mam jeszcze jeden problem. W klasach wystawowych jest klasa championów od 15 miesiąca, czy moja suka mając Mł. Championat kwalifikuje się do niej?

Do klasy championow moze byc tylko zgłoszony pies ktory ma dorosły Ch.Pl.

Posted

Marihuana napisał(a):
U nas zgłoszenie wysłane (11 sztuk) i przelew zrobiony.
Modlę się aby wszystko doszło :))))

wow jestem pod wrazeniem ilości :) a jeszcze jak zgraniesz wszystko - co ci oczywiscie życze z całego serca :loveu: (nie zrozum mnie źle :) ) to nas nie wpuszcza póżniej :) do bratysławy :))

ja jade ze skromna 3 :)

do zobaczenia na miejscu :multi:

• 3 weeks later...