Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To teraz pytanko z innej szuflady- czy ktoś miał zapłacone przez kogoś znajomego, a nie ze swojego konta, ja durna kobieta nie doczytałam, ze tak sobie życzą, że wpłacajacy i zgłaszający psa to musi byc ta sama osoba, na światówkę chcieli tylko aby były podane dokładne dane do identyfikacji wpłąty, a tutaj takie cóś wymyślili i klapa, teraz sie martwie, czy zamiast zaoszczędzić, nie dopłacę i to solidnie:angryy:
Drugie pytanko, czy ktoś wie, jak szybko oni dostaną ewentulany list polecony, jezeli wysłałam dzisiaj to jest szansa, ze zdązę na pierwszy termin do 10/06? kurcze, same problemy, zaczynam mieć wątpliwości po co wogóle zgłąszałam......

Posted

Zebra napisał(a):
To teraz pytanko z innej szuflady- czy ktoś miał zapłacone przez kogoś znajomego, a nie ze swojego konta, ja durna kobieta nie doczytałam, ze tak sobie życzą, że wpłacajacy i zgłaszający psa to musi byc ta sama osoba, na światówkę chcieli tylko aby były podane dokładne dane do identyfikacji wpłąty, a tutaj takie cóś wymyślili i klapa, teraz sie martwie, czy zamiast zaoszczędzić, nie dopłacę i to solidnie:angryy:

Ja tak robiłam i nie miałam problemów ;).

Posted

Czy faktycznie mozna wplacac pieniadze poprzez inną osobe.Pytam bo chce sie dzis zglosic ale musze poprzez kogos i nie wiem czy problemow jednak nie bedzie..Mieliscie jakis kontakt telefoniczny,mailowy ze na bank mozna placic przez inne osoby.

Posted

[quote name='Błyskotka']Być może pojadę na tę wystawę ale tylko na niedzielę ;). Będę wiedziała na 100 % pod koniec miesiąca. Jak co to miejsce w samochodzie mam :cool3:.

ja namawiam Manię, ale na sobotę ;)

A.

Posted

Marihuana napisał(a):
My ruszamy dosyc spora polsko - ruską ekipa :) Dwa samochody i 9 psow :)))
5 bokserów, 2 buldogi francuskie, buldog angielski i amstaff :)))

Ale silna grupa :)

A.

Posted

aro napisał(a):
A. a czemu tylko na sobotę ? Mania zna już Bratysławę ;)

Bo w sobotę jest fajna sędzina, przynajmniej taka ją pamiętam ;)

Posted

Nie otwiera mi się ich strona. Może ktoś pomoże, potrzebuję inf. czy przedłużyli termin zgłoszeń? kto sędziuje bearded collie w niedzielę?
I czy można płacić na wystawie? Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka , której otwiera się słowacka strona:oops:

Posted

Nie widzę, żeby przedłużono termin (do 04.07) lub żeby można płacić na wystawie
1 wystawa- 45EUR, 2 wystawy-85EUR; dowód wpłaty dołączyć do zgłoszenia.
Bearded collie
Sędziowie
sobota:
P. Opara Janusz, PL
niedziela:
P. Ridarčíková Gabriela, SK

Posted

Różyczka napisał(a):
Nie widzę, żeby przedłużono termin (do 04.07) lub żeby można płacić na wystawie
1 wystawa- 45EUR, 2 wystawy-85EUR; dowód wpłaty dołączyć do zgłoszenia.
Bearded collie
Sędziowie
sobota:
P. Opara Janusz, PL
niedziela:
P. Ridarčíková Gabriela, SK

do zgłoszenia trzeba dołączyć dowód wpłaty, inaczej nie przyjmą zgłoszenia....

Posted

JOLY napisał(a):
Dziękuję bardzo:lol: Zastanawia mnie czemu to tylko Bratysława nie chce pieniędzy na wystawie ?

mają listę dłużników baaaardzo długą i to dlatego...