Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam prośbę..Czy ktoś z Was może mi doradzić gdzie i jaki kupić kuferek na sprzęt fryzjerski i nie tylko...TAki,by maszynka,trymery,zgrzebła,szampony,odżywki,witaminy i inne rzeczy się zmieściły,bo w domu,to już w różnym miejscu są,a lepiej by miały swój kącik...

Z góry dziękuję!! :D

Posted

Dobre pytanie. Terz chciałąbym wiedzieć. Strzygę psy również dojazdowo i puki co transportuję sprzęt w kuferku narzędziowym, ale trochę mało tam miejsca, i nie ustawny jest. :pissed:

Posted

Mam kuferek
https://www.transgroom.com/fiche.asp?mode=products&sg=85&artikelnummer=&omschrijving=&id=729&taal=endosc spory, można go wygodnie otwierac - ma 3 skrzydła. Dodatkowo jest na kólkach, można go ciągnąć jak walizke, tyle, że to kiepsko sie sprawdza, jest żle wywzone chyba i strasznie kolebie. tyle, ze dość drogi - ja dałam za niego 100 Euro (podczas promocji) i to wtedy kiedyEuro stalo wyżej :(
W tej chwili jest obnizka cen i można go miec za 79... Niestety dalej to niemało :roll:
http://www.transgroom.com/

Posted

Fajne,
ale to z kółkami 150 euro kosztuje.
A poza tym wolałabym gdzieś w Polsce, żeby można było sobie obejrzeć, pomacać itd.

Ale pewnio nie wykonalne.

Trzeba będzie fundusze zebrać i w drogę... hihihi

Posted

No mówie Ci właśnie, że jest oferta do końca lutego i teraz 79Euro. (Wczoraj dostałam ulotkę) Ja powinnam sciagnąć moją maszynkę z naprawy, ostrza z ostrzenia i nowe nożyczki, więc jakbys chciała połączyć siły przy opłacie za przesyłke - mogę sprawdzić ile kosztuje porto. A będe na wystawie w Gdańsku, wiec transport pomiędzy nami to nie problem....

Posted

Najpierw muszę fundusze zasilić - zimą jest trochę martwy sezon, a ostatnio troszkę w sprzęt zainwestowałam. Niestety będzie mnie obowiązywało to przeklęte 150 euro chyba :/

Posted

To zbieraj i poczekaj na nastepna przecene. Sądząc z tej ich przysłanej oferty - faktyczna cena i tak jest niższa- 125. Bede tam jezdzic, wiec może innym razem.
A kuferek obejrzysz sobie w Gdansku - pokaze Ci jego wady i zalety... Ja niestety jestem straszna bałaganiara, wiec nawet to mnie nie ratuje... Poza tym teraz marze o wiekszym - metalowym z szufladkami :roll: Ale tak czy owak - darowanemu koniowi sie nie zaglada w zeby, a ja go po częsci dostałam, apo częsci zapracowałam na niego.

Posted

No, na wystawę jade - 20.II, będę z foxami i lakelandka gdzies koło ringu pani Świętoniowej - mam nadzieje, że nie zrobicie żadnego numeru pt. zmiana sedziego w ostatniej chwili.... :evilbat:
Już wystarczy, że na moje rasy do Sopotu zaprosiliście specjalistkę starej daty, tak starej, że bez psa - model z lat 50tych - nie ma się co pokazać na ringu... A jakos szczesliwie tak sie sklada takich psów nie wystwiam :roll:

Posted

hihihi
ładnie, ładnie
o sędziach długo można... ale chyba nie tu... :)
jeśli możesz to daj jakiś nr do siebie na priva, łatwiej się skontaktować :)
Pozdrawiam i do zobaczenia :)

Posted

Witajcie!Widzę,że jest ktoś,kto może mi pomóc!!SUPER!!Powiedzcie mi,bo ja dziś ne kumata jestem,ciężkie dni...Jak można ten kuferek zobaczyć(ukazuje mi się jakiś error) i jak go zamówić,bo widzę,że to nie jest w Polsce,jakie są koszty...Dziękuję za odpowiedź,bardzo mi na nim zależy!! :D

Posted

Musisz wejść na stronkę www.transgroom.com
Wybrać products i Home&Garden i Storage Systems.
No i masz pełen wybór pudełek i pudełeczek :)

Fuka ma takie na kółkach, umówiłyśmy się w 3Mieście na wystawie, że mi pokaże, a gdzie w Polsce można zobaczyć?

Chyba tylko u ludzi

Posted

Dzięuję Ci bardzo za instrukcję obsługi,bo ja nic a nic z j.angielskiego... :oops: No,kuferki imponujące,świetne,świetne!!Szkoda,że ceny też...Wielka szkoda,że w Polsce takich nie ma... :(
No cóż...Dziś wyruszam na oglądanie co jest w sklepach,może coś wybiorę.. :)

Posted

Znalazłam,znalazłam...Jest to kuferek taki narzędziowy,ale pakowny z otwieranymi szafeczkami,Trudno go dokjładnie opisać,ale jest nie taki jak te tradycyjne długi,a niski,tylko wysoki,a z niego wychodzą jeszcze szafeczki na np.trymery....Widziałam je i w Practikerze i w Selgrossie.Ceny to 95zł(Prakticer) i 66zł(Selgross).Jest napradę extra.Były też w Practikerze aluminiowe po 70zł,ale takie stojące,więc cały sprzęt po zamknięciu by sie poprzewracał...

Naprawdę polecam ten,bo jest taki zgrabny,a pakowny... :D

JAk będę mieć chwilkę,to porobie zdjęcia,to zobaczycie... :)

Posted

[quote name='Meggy']Znalazłam,znalazłam...Jest to kuferek taki narzędziowy,ale pakowny z otwieranymi szafeczkami,Trudno go dokjładnie opisać,ale jest nie taki jak te tradycyjne długi,a niski,tylko wysoki,a z niego wychodzą jeszcze szafeczki na np.trymery....Widziałam je i w Practikerze i w Selgrossie.Ceny to 95zł(Prakticer) i 66zł(Selgross).Jest napradę extra.Były też w Practikerze aluminiowe po 70zł,ale takie stojące,więc cały sprzęt po zamknięciu by sie poprzewracał...

Naprawdę polecam ten,bo jest taki zgrabny,a pakowny... :D

JAk będę mieć chwilkę,to porobie zdjęcia,to zobaczycie... :)
RÓB, RÓB - a najlepiej kup i pokaz nam. Bo ja wcale nie twierdze, że ten moj to taka rewelacja, chociaż zalety posiada.... No i zawsze moge miec drugi :D Na pewno zasadnicza wada jest jego cena - maszynke mozna kupic, albo calkiem przyzwoite nożyczki....

Posted

Kupiłam i już się zapakowałam...Nawet weszła maszynka spokojnie z pudełkiem... :angel:

Ta walizeczka na stronie co podałyście jest BOSKA,ale to chyba moje marzenie...Na razie musze jeszcze Coata zakupić,aparat drugi cyfrowy i inne,ważne rzeczy..Może kiedyś ten co na zdjęciu,ale to ostatnie miejsce zakupów... :(

Posted

Dokładnie,jak na początek wystarczy..Może kiedyś ten superaśny co go pokazywałyście,ale póki co taki jest i na razie zostanie... :fadein: