Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

slicznosci!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pozwoliłam sobie utworzyć galerię i przenieść posty,bo były w nieodpowiednim temacie.Jeśli chcesz to zmień tytuł ;).
Bulwa super.Rzeczywiście nietypowy ma pychol,ale śliczny :loveu:.

Posted

przepraszam za problem tak to juz jest z poczatkujacymi na forum :oops: obiecuje poprawe no i jakies nowe fotki Kajrosa skoro ma juz galerie :)

Posted

Nietypowe umaszczenie jak na Polskę, chyba drugi taki psiak jakiego kojarzę u nas.

W USA płowe bez czarnej maski są bardzo częste, kiedyś to był mój ulubiony typ :loveu::loveu::loveu:

Posted

jejku jaki śliczny! chyba najładniejsze umaszczenie jakie widziałam! (no oprócz mojego Vitusia oczywiście - coby się nie obaził :P)
smyranka dla tego przystojniaka.

Posted

obiecane zdjecia ze spacerku:

Vikusia z Kajrosem (wegetarianka z kabanosem :evil_lol:)

i rodzinka w kaplecie ;)

biegiem do tatusia

• 2 weeks later...
Posted

:loveu:
ja tu zagladam.....
musze sprawdzac jak sie ma kolega Divy bo ona ma nadzieje na maly wspolny spacerek w sierpniu...:)
poza tym psiurka piekna ze oka oderwac nie mozna.....zapewne jak ja macie tysiace jego zdjec na kompie??? :)
to milosc czy to juz obsesja :)