Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyjaciel warchlaka
Psy są zwierzętami stadnymi. Potrzebują towarzystwa, uwielbiają zabawy i wesołe harce. Ich potrzeba kontaktu z innymi stworzeniami jest tak duża, że są w stanie zaprzyjaźnić się nawet... z dzikiem!
Warchlaczek o imieniu Manni został porzucony przez swoją matkę. Przygarnęli go dobrzy ludzie z Ehringhausen w Niemczech i zaopiekowali się tymczasowo maleństwem. Ludzie ci mają pod swoją opieką także jack russell terriera Candy. Zwierzaki natychmiast przypadły sobie do gustu.
Candy uwielbia zabawy, jest bardzo żywiołowym i radosnym psiakiem. Dziki nie są zbyt towarzyskimi zwierzętami, ale Manni jest jeszcze mały, toteż świetnie dogaduje się z Candy. Ich harce mogłyby trwać w nieskończoność.

• 1 month later...
Posted

a mi się to średnio podoba :razz: może dlatego, że niezwyczajna jestem do 'międzygatunkowych' przyjaźni

a ten kudłaty stworek w Twoim avatarze, to przypadkiem nie piesio, które uwielbiasz najbardziej na świecie???sama jesteś przedstawicielka przyjaźni międzygatunkowej:loveu: to ja to Ci się nie podoba;)