evel Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Przyjaciel warchlaka Psy są zwierzętami stadnymi. Potrzebują towarzystwa, uwielbiają zabawy i wesołe harce. Ich potrzeba kontaktu z innymi stworzeniami jest tak duża, że są w stanie zaprzyjaźnić się nawet... z dzikiem! Warchlaczek o imieniu Manni został porzucony przez swoją matkę. Przygarnęli go dobrzy ludzie z Ehringhausen w Niemczech i zaopiekowali się tymczasowo maleństwem. Ludzie ci mają pod swoją opieką także jack russell terriera Candy. Zwierzaki natychmiast przypadły sobie do gustu. Candy uwielbia zabawy, jest bardzo żywiołowym i radosnym psiakiem. Dziki nie są zbyt towarzyskimi zwierzętami, ale Manni jest jeszcze mały, toteż świetnie dogaduje się z Candy. Ich harce mogłyby trwać w nieskończoność. Quote
wilczanda Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 He, he! :evil_lol: Ale kumple!Nie to co mój kot i pies :oops: Fajna fotka! Quote
stratoos Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Fajne :loveu: A skoro się lubią to czemu nie... Niewżne jak wygląda twój przyjaciel, ważne jest jego wnętrze :evil_lol: Quote
yuki Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 a mi się to średnio podoba :razz: może dlatego, że niezwyczajna jestem do 'międzygatunkowych' przyjaźni a ten kudłaty stworek w Twoim avatarze, to przypadkiem nie piesio, które uwielbiasz najbardziej na świecie???sama jesteś przedstawicielka przyjaźni międzygatunkowej:loveu: to ja to Ci się nie podoba;) Quote
Recommended Posts