majqa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Przekazałam tej chętnej Pani, że info od niej i jej dane kontaktowe przekazałam Pani (mam tu na myśli konkretnie Eruane), która pilotuje sprawę szczeniaczków i że ta się z nią skontaktuje. Eruane, odebrałaś wiadomość ode mnie? Quote
Eruane Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Odebrałam wiadomość i napisałam do osoby zainteresowanej, ale narazie bez odzewu. Napisałam też do osoby, którą mi podesłała Ewelinka. Jestem załamana, bo prawdopodobnie jestem teraz ostatni raz na necie przed wyjazdem. Nie będę mogła dłużej nadzorować adopcji suni. :shake: Postaram się jeszcze zerknąć tu wieczorem z nadzieją, że znajdzie się ktoś, kto się sprawą zajmie. Quote
Majaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Eruane prosiła mnie, żeby pilotować sprawę adopcji tego maluszka, który został, więc namiary na ogłoszenia można podawać na nr adopcyjny starachowicki 660440525, a kwestię maili ma przejąć ewelinka_m, więc napewno poda tutaj niebawem adres mailowy do ogłoszeń. Quote
ewelinka_m Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ewelinkamataninka@tlen.pl ;) gdyby coś. ogłoszę jeszcze dziś maluszka...może ktoś się zainteresuje Quote
GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 kochane wiem , ze czasami wozicie do wroclawia, jakbyscie mialby transport Wroclaw _ Warszawa - dokładnie Piaseczno dajcie znac proszę Quote
ewelinka_m Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja w najbliższym czasie się nie wybieram, ale gdyby mi coś mignęło dam znać. ;) Quote
Majaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):kochane wiem , ze czasami wozicie do wroclawia, jakbyscie mialby transport Wroclaw _ Warszawa - dokładnie Piaseczno dajcie znac proszę Do Warszawy mam regularny w miarę transport (można uznać, że z Kielc) więc jak będziesz mieć transport do Kielc to daj znać! Quote
Eruane Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Jestem tu, że tak powiem, z doskoku. :cool3: Żeby mieć internet muszę wspiąć się dość wysoko na mur i przyczepić antenę plus siedzieć z kompem na dworze, a przedwczoraj jeszcze mieliśmy zimę. Tak więc proszę przejmijcie na siebie jak najwięcej ogłoszeń, bo dostaję wciąż wiele maili w sprawie maluszków i przekierowuję je na właściciela, ale co kilka dni. Nie wiem, jak on sprawę rozegra. Dziękuję wszystkim za pomoc, bo siedzę tu i się nieco stresuję , co z tą biedną krówką będzie. Majaa odezwij się proszę do mnie na gg, bo w tym kompie nie mam Twojego nr. Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Asiu napisałam do Ciebie na meila ;) dziś dostałam od Pana meila, że sunie krówkowatą wydał do nowego domku do skarżyska.... także wszystkie maluchy w domkach. Quote
Recommended Posts